Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..

Ne. Ja se hladim onim tempom koliko postaje indikativno da ta osoba nije za mene.

takodje...s tim sto se to moze desiti i posle 3h, 3 dana ili 3 meseca ohladim se za sekund :awesome:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Meni je to isto turn off... :P Narocito ako ta osoba krene prebrzo da iskazuje tu veznost, mislim :odrasti:

Ali me ta osobina uvijek nekako nervira, jer mi nije jasno zasto mi smeta ako je nekome stalno :P

Bas sam upoznao super djevojku prije nekoliko dana, prelijepa, zanimljiva, zgodna i pametna. I nekako vec kapiram kako bi joj prisao blize itd. i onda kad sam cuo da je vec nekoliko zajednickih prijatelja pricala o meni danima, i koliko je luda za mnom, ja ne zelim ni da je sretnem... Doduse ovo je malo drugacija situacija, ali me podsjeca na to :P

koji q?
:(
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nekim ljudima je sasvim dovoljno da dobiju potvrdu da kod nekog imaju prolaz i odmah mogu dalje. Ne bih rekao da hrane sujetu, pre na to gledam kao na pumpanje samopouzdanja sve dok i sami ne izdaju svoju potvrdu nekom pa trepcu okicama. Flert je bezazlen, zar ne?
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Jesam... devojka mi se bas dopadala, ali me je njena potreba za paznjom i konstantno iznudjivanje iste jako odbilo. :vulkanac:
Pa da.. uglavnom skontam da nije za mene
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni se ova jedan dan svidja, pa mi se jedan dan ne svidja...kad je ovde smori me, kad ode nedostaje mi ( ne previse )...ne znam koji mi je...:neznam:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ne volim kada se neko odmah na početku veže za mene...Pa me zivka svaki čas, ne može da živi bez mene, i ono što me užasava - počinje da me kontroliše, u stilu - gde si bila, šta si radila... :iskolacen: U tom slučaju...doviđenja!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
.Pa me zivka svaki čas, ne može da živi bez mene, i ono što me užasava - počinje da me kontroliše, u stilu - gde si bila, šta si radila... :iskolacen: U tom slučaju...doviđenja!
O da! :testerica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!