Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
danas sam ih spremao... sve se pojelo...... pa mene zanima
da li ih volite?
sta najvise volite da stavljate preko njih?
da li ste probali slatke przenice?
Slika
Slika

joj kolko holesterola mmmmmmm :love:

http://vukajlija.com/przenice?order=time

Prženice

Jelo koje se pravi za doručak kada je hleb bajat,a svima je mrsko da odu do prodavnice. :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kao mladji sam ih jeo svaki drugi dan za dorucak. Prosto ih...obozavam! :love:

Volim i slane i slatke przenice. Jedem ih uz caj, belu kafu, jogurt. Slane jedem sa majonezom, sunkom, kechapom, a kad se odlucim za slatke, obicno ih jedem sa dzemom (od sipurka) i nutelom... :wundy:
Korisnikov avatar
By Rei
Volim sa nutelom/linoladom i jogurtom :)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Njam :D
Ja ih volim hladne.
Kad zoveš na prženice? :friends:
Korisnikov avatar
By Mars
Kao i skoro sve drugo kad sam bio mali - nisam voleo. Krenem da jedem krišku, ona nikako da se završi. Svaki zalogaj ko kazna.

Od tada se sve promenilo pa i to.

Ne umem da ih spremam.

Volim da ih naredjam 4-5 na tanjir i svaku napravim da bude drugačija: tanak sloj pavlake preko, ili senfa, ili majoneza, obavezno jedna obična....a preko toga opet razni praškasti začini preko: biber, paprika, kari, peršun je dobar isto...

I samo slane.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Obožavaaaaam!

Samo s jogurt, ili s pavlaku i jogurt :love:

I naravno, prožderem kilo dok su vruće i bude mi muka :yay:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Mars

Kao i skoro sve drugo kad sam bio mali - nisam voleo. Krenem da jedem krišku, ona nikako da se završi. Svaki zalogaj ko kazna.

Od tada se sve promenilo pa i to.

Ne umem da ih spremam.

Volim da ih naredjam 4-5 na tanjir i svaku napravim da bude drugačija: tanak sloj pavlake preko, ili senfa, ili majoneza, obavezno jedna obična....a preko toga opet razni praškasti začini preko: biber, paprika, kari, peršun je dobar isto...

I samo slane.
jao pa ovo je divnooo :D
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste. Lepo na oko a i raznovrsno na ukus.

:B
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
doručkovala ih :) preko njih uglavnom ništa ne stavljam, retko kiselu pavlaku, a jedem ih uz jogurt. fenomen slatkih prženica mi je ogavan i na samu pomisao.
Korisnikov avatar
By rude_boy
Obozavam. Ali ne volim da stavim gomilu namaza i gluposti, izgubi svoj ukus. Najvise volim da ih umacem u mleko... mmm, socno (: uvek jedem slane, ali volim na njih da namazem neki dzem. Volim kombinacije slatko-slano. Kad sam bio mali mesao sam pastetu i dzem... bas sam svince. xD

Ima li neka fora da se naprave manje masne, tj. da ne upijaju toliko?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
da li ih volite?

daaaaaa!

sta najvise volite da stavljate preko njih?

feta sir, mladi sir, rendani kačkavalj, pavlaku, malo ajvara sometimes... sve ovo ili pojedinačno ili u raznim međusobnim kombinacijama. a uglavnom pojedem poneku i klot, k'o što mars reče.
i obavezno jogurt uz nj'.

da li ste probali slatke przenice?

blasphemy. :egzorcist:
nisam i neću.
Korisnikov avatar
By castor
@ rude: kad ih isprzis stavis ih na salvetu da upiju ulje

slane obozavam sa mladim kajmakom, sir namazom, ajvarom, pastetom, majonezom... ma sa svime
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by castor

ja ih skroz umotam u salvete i pritisnem dok se načisto ne iscede. a ako su toliko masne da ni to ne pomaže, onda batalim. ne podnosim osetno masnu hranu, čak ni ako je ta hrana prženica.
Korisnikov avatar
By mizantrop
ja OBOZAVAM ali O B O Z A V A M przenice...volim ih tanke i res pecene
uglavnom ih jedem sa jogurtom, a svi se sokiraju kad ih kombinujem sa sirom i dzemom od kajsija...ta kombinacija mi je odlicna :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By rude_boy
Castor, lepa hvala na savetima. Mislim radim ja to, ali nikad nisam bio toliki ekstremista da ih cedim xD
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by castor

ja ih skroz umotam u salvete i pritisnem dok se načisto ne iscede. a ako su toliko masne da ni to ne pomaže, onda batalim. ne podnosim osetno masnu hranu, čak ni ako je ta hrana prženica.
ni ja
jedino kad baka naparavi pitu (tzv. cetnicku) :bale:
Korisnikov avatar
By castor
domace, razvucene kore + mladi sir + nesto sto joj se uradi da kad uzmes parce tona ulja izadje iz njega :mljac:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Obožavam prženice.
Ne jedem slatke nikako, obavezno samo sa slanim dodacima: sir, majonez, čajna kobasica. Od napitaka prvenstveno uz njih ide jogurt, ali može i bela kafa :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
uh, ne volim... premasno je, i jednostavno bljak. pre bih hleb iskomadao i prelio mlekom i secerom, kad bih vec morao da jedem nesto tako bejzik...
Korisnikov avatar
By Stripi
Mogu se peći na rostfrajnom ili teflonskom električnom roštilju, bez kapi ulja pa ne budu uopće masne. Ma da, budu malo suvkaste.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Stripi

Mogu se peći na rostfrajnom ili teflonskom električnom roštilju, bez kapi ulja pa ne budu uopće masne. Ma da, budu malo suvkaste.
Ja sam probao u teflonskom tosteru i bas budu suve.
Ja stavim ubrus i bas lepo upije. A u jaja ubacim malo mleka i vegetu... Njamiii:meso:
By Hans
Da.

Uvek.

Npr. pavlaka preko pa suvi vrat, pečenica ili šunka pa ajvar. Poželjno je da su hrskave.
Plus jogurt.

Onda trčanje i pahuljice do prekosutra. :)

Slatke nisam probao nikada i nemam želju. Drug mi je jednom rekao da jede prženice sa eurokremom. Nije mi bilo dobro. :S
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Stripi

kako to izgleda, da krenem u pecanje? mislim, nešto što može da napravi prženicu bez ulja sigurno može bez ulja da napravi i... sve ostalo?
heaven on earth!
:leviathan:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!