Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By dukkehjem
begam ja s foruma, verovatno na duzi period ili po sistemu gone for good.

mislio sam i da ne saljem pozdravnu poruku :drama: , al sam negde nekad u nekoj temi video komentar tipa "dobro je od njih sto su se javili da idu ipak su vreme provodili ovde i tako"

po tom sistemu zelim da se pozdravim.

ne odlazim jer sam nesto ljut, jer forum nije isti ili slicne gluposti... jednostavno se osecam tako - da je vreme da odem...

generalno bliske osobe meni imaju fb itd., neki su vec zaista prijatelji pravi, te se kontakti svakako nece prekinuti, a svi dragi i svi samo forumasi dobijaju :kiss: i da eto kazem da mi je drago sto sam godinu dana skoro bio ovde, pisao i ostala patetika.

ali jeste bilo lepo iskustvo zaista.

svestan sam da sam nekima isao na zivce lol i izvinjavam se zbog toga, i to se ne izvinjavam jer tako treba i jer idem, vec jer osecam da to treba isto da uradim i tako...
(ovde u prvom redu mislim na tebe, iris, znam da sam te smarao oko one cenzure al to sam vise lupetao bzbvz, sorry zbog toga, inace si mi ovako kul lik skroz na prvi pogled)

mozda cu kroz nekoliko dana isproveravati u2uove cisto da se ne desi da mi se neki frendic ili frendica zagubi ak smo samo ovde komunicirali, a ne i na fejsu, msnu, necem trecem...

raspisah se, a nije mi bila namera :lol:

eto, nista, to je to :grouphug:

e, da i vervoatno je ovo poslednja poruka moja tako da unapred kazem da necu citati temu itd., pa ako nema odgovora na eventualne pozdrave itd., to je zbog toga lol necu da me grize savest da nisam sto nisam i to rascistio

aj ljubim vas
By loreenche
onda cu napraviti iznimku i dodati te na fejs, iako na fejsu imam samo ljude koje znam :beba:
Korisnikov avatar
By mili86
ali kako?!?!?!!? sta cu sad ja??? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Srklet
juzna amerika je buducnost. ah, da mi je netko u obitelji bio ustasa, mozda bi tamo emigrirali and now i wouldn't be living in croatia. :gotika:
Korisnikov avatar
By Tungi
I opet,razumem da neko ne svraca na forum..Ovo ne.Pateticna su mi ova oprastanja.Dobro te si napisao "na duzi period",sto ostavlja mogucnost da ces se vratiti nekad,pozeleti nesto da napises,jer u suprotnom bi skocio sebi u usta.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Tungi

I opet,razumem da neko ne svraca na forum..Ovo ne.Pateticna su mi ova oprastanja.Dobro te si napisao "na duzi period",sto ostavlja mogucnost da ces se vratiti nekad,pozeleti nesto da napises,jer u suprotnom bi skocio sebi u usta.
donekle se slazem sa tobom. sve ovo pociva na dobrovoljnoj bazi, dakle, niko nikog ne tera ni dolaziti ni odlaziti. nikad sebi ne bih mogao nesto zabraniti cak ni forumasenje. dolazim kad mi je ceif, i odlazim kad mi se prohte. pa i 2012. kada sunce eksplodira i sjebe struju na zemlji (a hoce, videcete :lol: ) sudbinu foruma cu podneti prilicno ravnodusno.
drago mi je sto forum postoji jer sam upoznao ljude koje ovako verovatno nikad ne bih.
tako da, duća dragi, mani se oprastanja, odmori se, pa ponovo svrati ovamo. odavde niko nije otisao a da nije bio banovan.
Korisnikov avatar
By Tungi
I banovani se vracaju:lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
poslao si zahtev koji tamo i dalje stoji. M. B. right?
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Uh... nekako dirljivo. Trebao je to uraditi kao Oprah... najaviti godinu i po ranije pa da bude malo dramaticnije i tako. :D
By loreenche
Originally posted by ns.happy

poslao si zahtev koji tamo i dalje stoji. M. B. right?
right... ali nakon tih silnih zahteva forumasima, poceh da brisem redom,tj. one koji su me prihvatili....

sad vise nemas zahtev :)
By Kragi
:rida: idi bre duki rasplaka me skroz. evo sad idem i ja. koja je svrha mog bitisanja ovde kad nema tebe? :rida:
a ni kitu ti nisam lepo video :smeh:
By loreenche
Originally posted by Kragi

:rida: idi bre duki rasplaka me skroz. evo sad idem i ja. koja je svrha mog bitisanja ovde kad nema tebe? :rida:
a ni kitu ti nisam lepo video :smeh:

ja jesam, want me to send it? :P
By Kragi
Jel imaš u hd rezoluciji da bar stavim kao wallpaper? :smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Verujem da će nam se Dukica vratiti. Skoro svi se vrate. :hug:
By loreenche
Originally posted by Kragi

Jel imaš u hd rezoluciji da bar stavim kao wallpaper? :smeh:
800 x 600 je, moze i kao wallpaper :pervert:

mitre, ne znam, jedno... pedes' evra? da ga jeftino prodamo? :D
Korisnikov avatar
By mitrandir
A jel ćemo da mu kažemo da se bogatimo na njemu il' jok? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!