Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By dukkehjem
ja nisam bio...
sta ja znam, dogodine cu otici verovatno...
voleo bih da dodju the cardigans, mada zaista mislim da za takvo nesto sanse nema, em su bili 2006. (otvorili), em su vec jedno 3-4 godine nevidljivi :rida:
a ja se zbog njihovih snimaka sa exita 2006. toliko nalozio da idem :/
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by dukkehjem

ja nisam bio...
sta ja znam, dogodine cu otici verovatno...
voleo bih da dodju the cardigans, mada zaista mislim da za takvo nesto sanse nema, em su bili 2006. (otvorili), em su vec jedno 3-4 godine nevidljivi :rida:
a ja se zbog njihovih snimaka sa exita 2006. toliko nalozio da idem :/
Znam za njih od osnovne skoro.. a baš taj nastup na Exitu me je kupio i od tada ih slušam :) Fenomenalni su i baš ih gotivim :)
By dukkehjem
aaaa, nemoj mi reci da si ih uzivo slusao???:ljubomoooraaaan!:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hell yeah! :D I krivo mi je shto su mi tada bili "tamo neki" a sada bih, kao i ti, jedva dočekao da ih vidim live :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Setio sam se! Neka dovedu Skunk Anansie i ja zadovoljan :) Recimo na fusion :=)
By dukkehjem
Originally posted by just_me

Hell yeah! :D I krivo mi je shto su mi tada bili "tamo neki" a sada bih, kao i ti, jedva dočekao da ih vidim live :)
:wow:
ja sam bio beba tada :sigh: mislim, ne beba, al imadoh 14 godina...:sladoled:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Nikad dosta Skunka, ja bas gledala neke festivale na kojima ce biti i jako mi se ideee..
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Armand

ja mislim da će dovesti H-I-M, The 69 Eyes, Charon, Sentenced, Reflexion, Chevi eye, New Dawn Foundation, End Of Green, Lacrimas Profundere, Das Scheit, Deathstars, Orgy, Gothminister, Zeromancer.. i ostatak sa moje play liste ...i da ću ja opet zaglaviti neku slinavku i/ili šap, te ću ih (kao i Placebo ove godine) sve lepo propustiti!

:glupan: :praznoglavi:
u tom bih te slucaju nosio u kovcegu gore do tvrdjave i postavio ispred bine sa sve infuzijom i respiratorom :D

ont: exitu je ove godine falilo velikih imena...jbte toliki festival a uspeo sam se u nekim momentima i smoriti
Ove godine me odusevio Tesla boy....divni su, dakako i punk deke (kud idiJote) nisam mogao propustiti. Kartu kupih zbog omiljenog mi Placeba, i uzivah gledati ih samo uzivo iako pevanje godpodina i nije bilo zavidno. No, 13. septembra je koncert u Sofiji a 18.-og u Budimpesti pa cu da odem da ih se sit naslusam za manje novca nego koliko me je kostao Exit.

Na exitu sledece godine rado bih cuo Skunk jer ih ove godine propustih ( :rida: :rida: ), radiohead, the killers, i dakako sve gore, od strane Armanda navedene bendove
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
u Britaniji je veceras pusteno u prodaju 200 earlybird karata za Exit 2011, po ceni od 85£ :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Pocinje prodaja :-)

iz mejla:
Da bi kupio/kupila svoje ulaznice potrebno je da se u periodu od 17. novembra u podne do 7. decembra u podne uloguješ na http://gigstix.com/exitpromo2011/ sa korisničkim imenom i lozinkom koje si koristio/koristila prošle godine. Moći ćeš da kupiš od jedne do četiri ulaznice.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ja sam ove godine bio prvi put i svi mi kazu da to nije to. Meni nije bilo lose, ali ni nesto posebno. Simptaticno iskustvo :)
Ne odustajem, i dacu exit-u jos jednu sansu u 2011. Ipak ga jos drzi (barem malo) stara reputacija, kod mene.

Koga god doveli, mislim da je na takvim festivalima bitniji neki generalni ugodjaj, atmosfera :D :D Imena su tu da samo ljude dovedu do mjesta, a sta ce dalje biti zavisi od mnogo drugih faktora.

:)
Korisnikov avatar
By Incubus
Idem pa i da dovedu Legende, exit junkie, štaš. Samo mi malo kvari utisak gužva. Ranije je bilo mnogo bolje. Kada Cox nije vrtio minimal npr
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam ove godine htela da umrem zbog Placebo....tj sto ih propustih

a dajte sledece godine 30 sec to mars, pa da umirem jos jednom (bar da znam da su tu )
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Huh, sada sam u lošoj situaciji :( Moram da skupim 5 500 za malo vreme :S
Ne znam kako ću, ali moram.. Koncert godine i Exit.. No, ulepšali su mi veče juče :D
Can't wait :)
By Glasnik
Neeeeeeeeeemam paaaaaaaaara! -.- A tako bih ponovo išao...

Jao kakav je Manu Chao imao 'cert... :hail: Živote... :dance: :D To mi je najbolji koncert na kome sam bio...

Žao mi bilo jedino što sam propustio Prodigy... Dolaziće valjda opet... :grom:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by just_me

Huh, sada sam u lošoj situaciji :( Moram da skupim 5 500 za malo vreme :S
Ne znam kako ću, ali moram.. Koncert godine i Exit.. No, ulepšali su mi veče juče :D
Can't wait :)
Isti problem. Samo meni treba nekih 7000 posto imam u mozgu zacrtano da 25og zapucam za BG, da jos jednom cujem Dubiozu Kolektiv... :giggle:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
za sada potvrdjeni izvodjachi

Portishead
Arcade Fire
Fedde Le Grand
Tiga
James Zabiela
Hadouken
Gramophonedzie

+ malopre najavljeni na twitteru

Nick Cave
Grinderman
Joris Voorn
Joachim Garraud
Korisnikov avatar
By erkondisn
a onaj pecinar nesto jako voli balkan posto su ga najavili i za onaj 'urbanluk' festival u zagrebu. valjda pronalazi ovdje neku inspiraciju.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
"@Deadmau5 is coming 8 :D ! And so are The @Digitalism, @Steve Aoki & @Paul Kalkbrenner ! Scream worthy?"

Exit se ne zeza... krenuo je opasno :)

''

''

''

''

Sledeće nedelje kreću gitarska imena :) i biće hooooooooooooooot :D
Od ovih imena gore zapažena su sva sem Steve Aokia ;)
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ pa kazi da nisi nadrkan i smor na forumu :doh: DOOOH
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!