- 13 Nov 2010, 22:43
Drage moje,
mnogo bi mi znacila vasa pomoc, podrska, komentar, bilo sta...
Imam puno godina, puno zivotnog iskustva...Brak (sa muskarcem) i decu sa njim.
Pre oko 3 godine zaljubila sam se u zenu (prvi put u zivotu) koja je desetak godina mladja.
Moj brak je bio dotrajao i nikakav..
Ja prilicno iscrpljena.
Ona je bila divna, pazljiva, nezna, strpljiva...I direktna u saopstavanju svojih emocija. Oborila me s nogu hrabroscu.
Otisla sam od njega, sve vise vremena provodila sa njom, potpuno zbunjena, sludjena, ocajna..
Sada nas dve zivimo zajedno.Uselila se kod mene (u stan koji sam kupila, naravno na dozivotni kredit. Sve izgleda solidno..Prvih godinu dana smo imale problema sa ljubomorom (njenom) koja me vredjala do srzi, jer je bila potpuno bez povoda i bilo kakvog razloga. Prvi put sam osetila grubost, nasilje... Nisam nista razumela (otkuda to, zasto prema meni...) Trpela sam i pokusavala da joj objasnim da to sve nema veze s pamecu i da me stvarno, najstvarnije takve stvari ne interesuju. Sada je taj deo OK.
Medjutim, njene reci su jedno (voli me, obozava, nedostajem joj), a postupci sasvim drugo. Kada sam tuzna, ili u problemu, njoj se spava. Prilicno je glasna i precesto gruba... Sa svima okolo je Ok, ljupka, zabavna, uvidjavna, pleni...
Kada se dan zavrsi, ostanemo same, njoj se ili spava, ili je besna na TV, slucajne prolaznike, hranu, bilo sta. Znam da je to izbegavanje bliskosti (ne samo u seksualnom smislu, nego uopste). Jako mi je zao sto je tako. Kada joj kazem da se osecam zapostavljeno i nevoljeno, ljuti se i tvrdi da to nije istina i da sam ja bezobrazna.I sta - ode da spava..
Apsolutno ne razume, niti je se tice sve ono kroz sta prolazim (upoznati novu sebe u zrelim godinama, otici od kuce u kojoj sam zivela 25 godina, trpeti ljubomoru, besove i biti sama sa njom (pored nje). Osecam se prevareno, iskorisceno, jadno. Kada joj kazem da treba da prekinemo jer mi je stavrnoo teskoo, pocinje da place, ili besni, pocne celodnevna rasprava (vrlo gruba svadja sa najodvratnijim vredjanjem) i... nista. Sve po starom
Sta mislite o ovome. Pomisljam da sam psihijatrijski slucaj. Pijem sedative jer non stop drhtim
Molim vas recite mi kako vi vidite sve ovo... Nemam kome sve ovo da kazem. Tesko mi je.
Hvala unapred svima.
Prvi put koristim forum pisem ovakvu poruku, zato oprostite ako nije na pravom mestu.