- 16 Dec 2004, 15:17
mislim da baki ne bih rekla...stara je i sta da je "zamaram" ili nerviram sa takvim stvarima...ne bi ni ona a ni ja imali nesto od toga da ona zna...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by the1whowishedcekaj, ne bi mogla da se outujes zeni koja te uci toleranciji, ljubavi, prastanju, kako biti milostiv, pokoran i kako svakoga na svetu treba voleti kao shto volish sebe?
-moja verouciteljka (ona je uzasno sirokih shvatanja, i sve, ali nema sile da bih mogla!)
Originally posted by fencysmurfUpravo tako. Ne bih mogla.
cekaj, ne bi mogla da se outujes zeni koja te uci toleranciji, ljubavi, prastanju, kako biti milostiv, pokoran i kako svakoga na svetu treba voleti kao shto volish sebe?
cudno mi to nesto?
Originally posted by poison_boyNe zelim da te napadam i sl. ali zar ti nije tesko da zivis tako? Da moras da se krijes od svih i nemas nikoga bliskog da se poveris? Ja mislim da bih poludela tako.
Do sada se nisam nikome outovao i trenutno ne postoji ni jedna osoba kojoj bih mogao da priznam.Ali definitvino na prvom mestu su rditelji (njima bas nikada) ne zato sto su homofobi vec jednostavno ne bih mogao,a posle roditelja na listi je kompletno drustvo.
Originally posted by ShoMia kome si se autovao da si str8?
Ziveo sam sa gejom godinu dana, a to uopshte nisam znao. Napio se on jednog dana i uvece mi rekao. Mislio sam da ga sutra necu vishe naci u stanu, a on mi rekao posle da je to pomislio za mene.![]()
Znaci, verovatno meni nikada ne bi rekao, tako da sam se ja osetio merodavnim da napishem neshto ovde.![]()
Ja nisam nikome, a i sto bih kad nisam derpe.![]()
Originally posted by Val
Posao-------svi znaju!
Porodica-----svi znaju!
Prijatelji-----svi znaju!
Neprijatelji--svi znaju!
I nema te osobe, kojoj ne bih rekla...![]()
Originally posted by ShoMi
Ziveo sam sa gejom godinu dana, a to uopshte nisam znao. Napio se on jednog dana i uvece mi rekao. Mislio sam da ga sutra necu vishe naci u stanu, a on mi rekao posle da je to pomislio za mene.![]()
Znaci, verovatno meni nikada ne bi rekao, tako da sam se ja osetio merodavnim da napishem neshto ovde.![]()
Ja nisam nikome, a i sto bih kad nisam derpe.![]()
Originally posted by Vanilje_jentaPa recimo da nije,zato sto nemam potrebu da se bilo kome jadam o svojim problemima vezanim za ljubavni/sexualni zivot....jednostavno takav sam tip,i ne bi mi bilo prijatno cak i da znam da bi osoba, kojoj treba da se outujem, potpuno OK reagovala....sada je trenutno situacija takva...ne znaci da ce vecno na tome ostati....Originally posted by poison_boyNe zelim da te napadam i sl. ali zar ti nije tesko da zivis tako? Da moras da se krijes od svih i nemas nikoga bliskog da se poveris? Ja mislim da bih poludela tako.
Do sada se nisam nikome outovao i trenutno ne postoji ni jedna osoba kojoj bih mogao da priznam.Ali definitvino na prvom mestu su rditelji (njima bas nikada) ne zato sto su homofobi vec jednostavno ne bih mogao,a posle roditelja na listi je kompletno drustvo.
Originally posted by PauLiKao ShoMijev prijatelj mogu samo da kazem da je covek veci str8as od vecine koju znam. Ali, to je manje bitno. Cudim se cudom jer prvi put cujem da se svoja slika stavlja da bi se neko fascinirao ili osvojio???
Šomi, ako nisi derpe, odkud ti potreba da ovde staviš svoju sliku na avataru. Mislim, ja se ne bunim, lepa je, ali slika se stavlja kad ho?eš nekoga da fasciniraš svojim izgledom, da ga osvojiš.
Možda ra?inaš da ?eš preobratiti neku lezbu odavde?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!