- 21 Jan 2005, 06:18
Buduci da u ovom folderu vecina prepucavanja i svadja koje zavrse neproduktivnim offtopickaranjem pravac smece,je prouzrokovano prirodnom raznolikosti ideja, misljenja s raznih polja politickog spektra, da li ste za to da se stvori mogucnost da postoje pro-levi, pro-desni, pro-centar(koji moze da naginje umereno levo ili umereno desno) gej politicki podfolderi odvojeni jedni od drugih kao sobe jednog velikog stana - Gay-Serbia? Ja jesam za to! To ne bi znacilo da bi u jednom od tih soba bilo sve dosadno, svi isto misle,whatever... jer i kod onih koji pripadaju istom ili slicnom politickom spektru ima itekako mesta za razmenu misljenja, ideja, iskustava pa i neslaganja. Ali, bi se sprecilo apsolutno destruktivno prepucavanje izmedju nas forumasa sa sasvim razlicitih politickih spektara. Vrednujmo razlicitosti medju nama!
Ovako to zamisljam:
Kolumna Drustvo i politika
Pro-leva soba:.............Ulaz-tu si
Pro-desna soba:..........Ulaz-tu si
Pro-centar soba (bilo da naginje umereno levo ili umereno desno).........Ulaz-tu si
Ja bih isao u pro-centar sobu jer se politicki identifikujem kao pro-centar koji naginje umereno levo!
OK?
[Izmenjeno 21-1-2005 Vel boy]
Ovako to zamisljam:
Kolumna Drustvo i politika
Pro-leva soba:.............Ulaz-tu si
Pro-desna soba:..........Ulaz-tu si
Pro-centar soba (bilo da naginje umereno levo ili umereno desno).........Ulaz-tu si
Ja bih isao u pro-centar sobu jer se politicki identifikujem kao pro-centar koji naginje umereno levo!
OK?
[Izmenjeno 21-1-2005 Vel boy]