Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
btw, a sta onda bude kad seks polako postane dosadnjikav, sto je neizbjezno... jel to i kraj ljubavi?
Korisnikov avatar
By Blady
Jao i Drtija da procitam u ovakvom izdanju...
Sto je Hys napisala, samo polako i prirodno :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Popeye

btw, a sta onda bude kad seks polako postane dosadnjikav, sto je neizbjezno... jel to i kraj ljubavi?
Viđamo se godinama... i još uvek nije čak ni ravna linija.
Štaviše uzlazna je.
Tom logikom sledi još makar nekoliko godina dovoljno dobrog sexa.

A šta je večno?

Dobih nekoliko korisnih saveta, zahvaljujem.
Korisnikov avatar
By Blady
Nista nije vecno, sem onoga sto je u tebi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ma samo nauci kako da rolas sarme jer nam se uskoro zenis a ako sarme budu lose mi (gosti) cemo biti nezadovoljni i procuce se po selu (forumu) kako drti pravi lose sarme.

A to ne zelis da se desi.

Inace, slazem se skroz sa hys, samo prirodno i budi iskren u vezi emocija prema sebi a onda i prema drugima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
dosla maca na vratanca, ha drti? i ti nam se zaljubi... eeeee.... :zvizdi: :mazi:
By Kragi
a jel si razmisljao o tome da sebi daš šansu da budeš srećan? :)
definisi sta zelis, al' bez kurcenja please i onda lepo popricaj sa njim.
živela ljubav! :D
... i da, bori se ;)
Korisnikov avatar
By m..
ahahahaha.

joj.

jos vece joj sto ne znam sta da ti kazem.
By dukkehjem
Originally posted by Dirrty

Jedan deo moje opsesije svakako je u vezi sa tim... ali naša viđanja su odavno prerasla životinjski sex.

Niko drugi me ne zasmejava i ne čudi toliko, i ni sa kim ne razgovaram kao sa njim.
:sweet:
drti se zaljubio :)
:love:
:meda:
:setnja:

ot:samo polako i opusti se :) prirodno, sto rece hys
Korisnikov avatar
By Galateja
Drti, ja ovu ispovest vidim kao svojevrsno autovanje. Tvoj odnos prema tom čoveku je stanje, a to što si ti sad obznanio sebi i forumu je drugo. :giggle:
Ako kiša pada to je činjenica, bez obzira da li smo mi svesni toga ili ne.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Osećam potrebu da dovršim ovu tragičnu priču.

Naime, mi se nismo videli par meseci... pošto sam se ja oduvek viđao sa ljubavnicima prema raspoloženju.
Ovo proviđenje mi je došlo samo od sebe, tačnije posredstvom drugih partnera koji su mi postali odbojni.

Pre mesec dana smo se dogovarali, i ja sam na kraju rekao da nisam raspoložen, na šta je on sarkastično odgovorio da je moje raspoloženje vrlo diskutabilno.
Ne znam zašto, odnosno sada znam zašto, to me je iznerviralo i izbrisao sam njegov broj i broj svih ostalih ljubavnika!
Već par meseci nema profil na Romeo-u, što mi je prvo bilo čudno.
Na sreću, u telefonu mi je ostao call log sa njegovim brojem, na koji sam pre nedelju dana poslao par poruka, na koje nisam dobio odgovor.
Pomislih da možda to i nije njegov broj...
Onda mi pade na pamet da ga potražim na Fejsu, pošto ga sada imam, pa da ga i korisno upotrebim.
Poslah mu pre 5 dana poruku da mi se javi čim vidi poruku.

Jutros mi stiže odgovor "Izvini, ali mi se ne poznajemo!"
Pomislih da sam lud ili me neko pravi budalom.
Odlučih da mu banem na stan, da stvarno razrešim dilemu.
Iznenađeno je otvorio vrata, i izašao ispred stana objasnivši da mu je tu dečko pa moramo da govorimo tiho... pitah ga da li sam ja lud ili me izbegava, na šta dobih ponovo odgovor da mu je tu dečko i da me zbog toga izbegava... da bi na kraju rekao "čujemo se"?!

Ja jesam kreten, kome je bilo potrebno 2 godine da dokuči svoja osećanja, koji je navikao da izbegava ljude prema raspoloženju i očekuje da kada je raspoložen za viđanje, ceo svet bude na raspolaganju.
Ali da li sam zaista toliko govno da nije imao ni par minuta vremena da mi pojasni o čemu je reč.
Zaboga, nismo se obavezali ni na šta, njegovo je pravo da pokuša nešto ozbiljnije sa nekim.
Mislio sam da odudara od pederskog klišea, skrivanje od dečka, brisanje profila...

Jedina dobra stvar jeste to što je na naš odnos stavljena tačka.
Takav kakvog ga sada upoznah ne želim ni pod razno.
Nažalost, sada sam osuđen po prvi put na nedobrovoljnu apstinenciju do daljnjeg...
Srbija i ja, sve teže i teže.

Zahtevam od moderatora da naslov teme promene u 'Nenameravan put ka monogamiji... i natrag!'
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Na tvoj zadnji post mogu samo da ti kazem da nemas na cemu da zameris tom coveku. Niko nije Bogom dan, pa da te ceka mesecima ili duze. Propustio si sansu i to je to. Samo mi nije jasno sta te je kocilo kad ti je vec toliko prijao?
By Kragi
Jesi! mada mi je žao zaista.
dirtty batali tu zivotnu filozofiju kojom zivis, deluje mi suvise nepodnosljivo. batali ta sranja od hladnoće i surovosti i lepo budi ono što jesi.
mlad si, bice jos prilika :D
izvini sto sam iskren, zelim ti sve najbolje zaista a ti se potrudi da naucis nesto iz cele ove price. :)
Sad bih te prebio ko picku, majke mi :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Naravno.
Ali nije stvar čekanja, već prostog objašnjenja "Sada imam dečka, ne možemo da se vidimo." ili "Ne želim da se vidimo."
Naš odnos iako povremen, ne redovan, je bio više od sexa.
Ako nisam zaslužio ni objašnjenje, već izbegavanje... ja nemam reči, sem hvala i zbogom.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by Dirrty
Pre mesec dana smo se dogovarali, i ja sam na kraju rekao da nisam raspoložen, na šta je on sarkastično odgovorio da je moje raspoloženje vrlo diskutabilno.
Ovo je npr. klasicna ispala i to bez objasnjenja. Kako ti njemu, tako i on tebi. Uz to je i odgovor na to sto te buni.
A to sto si mu pozvonio na vrata me odusevilo. Zahtevam objasnjenje!!! buahahahaha Samo tako, ne daj na se!
Korisnikov avatar
By Mage
Dirrty, hate to break it to you, but you had this one coming... :P

Po prethodnom postu bi rekao da nisi ni zaslužio objašnjenje, a ako on hoće da se skrasi sa dečkom to je njegova stvar i pusti ga na miru. Imao si svoju šansu. Sledeći put pamet u glavu.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Nista, move on i uci na svojim greskama ako vec nisi na filmovima hehe...

Samo sada ne bih savjetovao apstinenciju, vec naprotiv> brz povratak u dating world! :discofever:
Don't miss a thing because of what happened! ;)
By Kragi
:zid:

sex i nekako al' ne kontam kako će u ovakvom stanju biti sposoban za nešto na šta me asocira smajli koji si postavio.
e da, moze biti da sad kad je poceo da se zaljubljuje ima sansi da mu se to desi svakih 12 dana :klap:
Korisnikov avatar
By gorilica
Trrty, ti za moj ukus jesi vanserijski lep i privlachan momak, ali te jebe to shto si svestan toga. Tu gde je nadmenost u igri, nema srece u ljubavi. Pogotovo shto te privlache likovi prilichno stariji od tebe, koji su vec proshli faze u koje ti josh nisi ni zashao.
No dobro, sazrevash lagano.
Nema usvajanja novih zivotnih pravila dok par puta zestoko glavom ne udaris o zid.
By Kragi
Moram opet, sta ces jbg kad moram! :smeh:
meni je on susta suprotnost onoga kako ga vi dozivljavate. nit je narcis, nit je nadmen nit je prepotentan. ne tvrdim al' sam ubedjen :smeh:
dirtty ima samo jak gard i cudne sisteme odbrane od stvari kojima se suprotstavlja iz nekih njemu znanih razloga :sweet:
opet moj stav, nista zlonamerno zaista al taj momak nema ni 'n' od nadmenosti i narcisoidnosti u sebi :sudija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sporo kapiram šta želim, to je moj problem.
Znam ja uvek šta ne želim i moj odgovor je uvek prvo NE.
Hvala vam na kritikama, potrebno mi je buđenje, do kog očigledno ne umem sam da dođem.

Kragi, moraću da te razočaram.
Pre koju godinu sam radio seriju psiho testova za jedan posao, i odbili su me zato što sam upravo to što tvrdiš da nisam.
Prvim krugovima su bili oduševljeni, to je uvek tako... ali do kraja su shvatili da je bolje da me izbegavaju. :lol:

Kakav je život kučka... bio sam potpuna suprotnost dok još nisam pronašao i zavoleo svoj gay identitet, da bih zbog toga na kraju postao kreten.
I poenta života je? :cekam:
By Kragi
Originally posted by blenta

biti sretan
:up:

mali off: ja dirttyja 'znam' i pamtim kao deriste od 17 - 18 god sa chata svojevremeno:D
ta 'slika' mi je ostala u glavi, sve ostalo (forum) me ne zanima.
zato sam i rekao ovo gore, premda mi i ova tema dokazuje suprotno. i dalje ne verujem, možda si prepotentan wanna be :mazi:
Korisnikov avatar
By deran
prvi si ga otkačio,pa kad je on tebe,ti si zbunjen i povređen...

to nije ni zaljubljenost,ni ljubav,već sujeta...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!