Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SunceBas htedoh da pitam cije je dete zavrsilo likovnu akademiju.
Umetnici dobijaju lovu, samo je vazno da su ususkani u dobre krugove.
svejedno, pa kreni da nas slikas.![]()
Originally posted by MarsPa jeste.
Originally posted by *deni*Meni je najbahatiji onaj Slavičin stav (isto kao i u vezi onog protokolarnog cirkusa prilikom ulaska u zgradu na početku zasedanja): "Ne radimo mi ovo zbog nas, taman posla. Mi to radimo zbog renomea institucije parlamenta..."
Otvorena bahatost u stilu : " Jeste, krademo, bahati smo, bezobrazni, arogantni... Ali šta nam možete !"
![]()
A parlament na poslednjem mestu svih mogućih lista i kotiranja u zemlji.
Originally posted by Mars...i vest na vest,da je Država dužna za komunalije 2 mil. €,pri čemu sama skupština samo na ime takse za korišćenje građevinskog zemljišta duguje gradu beogradu za poslednje četiri godine 52 miliona dinara!
Ovo više nije normalno šta rade...
Vest
Originally posted by Dzelajza RouzDželajza, o Dželajza. Frenduj me na Fejsbuku
Živim za to da se jednom nađem u prilici da se prekrstim, poljubim uljanu Slavicu u čelo i ostavim dinar.
Originally posted by Marsnemoj tako... nije Jorgovanka isto sto i Vjerica... ne moze ona lap top...
Nek gurnu sebi LAP TOP koji su dobili, ionako im za ništa pametno ne služi.
Originally posted by smaug
Hahahahahaha...
Pa ovo nije ni za ekser u drvenoj kucici (sa izrezanim srcetom na vratima) na kraj basce....
Hahahahahaha....
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by smaug
Hahahahahaha...
Pa ovo nije ni za ekser u drvenoj kucici (sa izrezanim srcetom na vratima) na kraj basce....
Hahahahahaha....
![]()
Pa kad je zima da prelepiš preko srceta, da ne duva![]()
Originally posted by PopeyeMa ko zna...stavili coveka pred svrsen cin...Nasli nekog bliskog partiji da zaradi malo i eto. Ne verujem da ga je on birao...
samo malo. on je zapravo po vlastitom nahodjenju i ukusu izabrao slikara za portrete, ako sam dobro shvatio. ali ne bi ocjenjivao umjetnicki domet vlastitog izbora...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!