Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
ne dopada mi se film u kontekstu srećkovog uvoda "...inspirisan dogadjajima u BG, tokom ovogodisnjeg prajda"

da sam ga odgledao bez te rečenice,bio bi sasma ok,da ne kažem odličan.
Korisnikov avatar
By V25
Pa nije inspirisan Prajdom, jer je snimljen 10 meseci ranije.
Korisnikov avatar
By deran
ok,onda je odličan...

hepiši žuti karton...:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zanimljivo.

Dobro ti stoji drag.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by deran

ne dopada mi se film u kontekstu srećkovog uvoda "...inspirisan dogadjajima u BG, tokom ovogodisnjeg prajda"

da sam ga odgledao bez te rečenice,bio bi sasma ok,da ne kažem odličan.
ok dragi, zar nisi do sada naucio da ja nikad ne procitam sve, niti pogledam, da sam od onih koji ''trce pred rudu'' :-D
Korisnikov avatar
By Srklet
onako. uvjerljivo najbolja je kamera. rezija amaterska (preslo se nekoliko puta rampu bez razloga, a kadriranje je cesto lose izvedeno). trandza odlicno izgleda. gluma bezveze. scenarij nula bodova. poruka (ili "poruka") je promasena, povrsna i pogresna.
Korisnikov avatar
By V25
@ ns.happy

Mercedes! http://www.youtube.com/watch?v=LSEnllVF3tk

@ Popeye

Meni je na primer najviše smetao jod, za koji sam znao da neće izgledati uverljivo. Ali, s obzirom na to da smo snimali od 6 ujutru, niko nije bio voljan da "pravi" krv.
Korisnikov avatar
By Srklet
da, krv je zuckasto-narandzasta. :D trandza ima nedostatak eritrocita. :drama:
Korisnikov avatar
By V25
Jel da? Leopardiš :love:
Korisnikov avatar
By blenta
koristio karmin? bi bi ;)
i nosio cimerkine sandale sa
stiklom od 10cm

:grobar u dusi:

:vogue:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
svidja mi se :klap:

@Beogradjanin - lep ki devojka :sweet:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Poruka je jasno nactana, i mada sve deluje jako simnpaticno (njihov rad i trud, a ne prica), gay- trans i autohomofob nije isti kurac i ako njihovi kurci mozda isto izgledaju.

Moj prvi utisak je bio - da su i gay-trans i huligani jedna te ista bagra (?), otpadnici drustva, marginalci... strpani u isti kosh... pored toga trans je u isto vreme prostitutka, a hiligan alkoholicar.

Drugo, da je huligan na kraju filma poceo da se sminka pod uticajem ovog iskustva, po principu "zrtve pedofila sami postaju pedofili".

Da je svaki huligan (ili barem samo grobari :lol: ) - autohomofob, sto naravno nije tacno.

Na kraju filma se porucuje "sagledaj dublje", ali to je poruka za laike koji tako i tako nece da sloze u istinitost iste, a onima koji su upoznati sa problematikom sve ce delovati krajnje povrsno i naivno. No, "sagledaj dublje" moze isto da znaci da je huligan ipak trebao da se seksa sa trandzom i onda bi bili svi happy i zadovoljni, sto podrzavam :D

Sto se rezije i montaze tice, mislim da je sve odradjeno korekto, mashta je u tom pogledu razvijena, domci zadatak je dobro naucen, gluma je isto dobra ( beogradjanine svaka cast!) - mada mi je muzika malo problematicna.
Prica je, dakle, trebala biti malo originalnija.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sad tek odgledah film. Lepo!

Montaza je super uradjena, steta sto si dobila batine BG18 :( :lol:
A ovaj sto te bije bi bio totalno fuckable da nije homofoban. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Beogradjanin18

Meni je na primer najviše smetao jod, za koji sam znao da neće izgledati uverljivo. Ali, s obzirom na to da smo snimali od 6 ujutru, niko nije bio voljan da "pravi" krv.
Svako sa 2% zdravog vida zna da jod ne može da bude uverljiv.

Ali ja sam u tom detalju (pored pilatovskog pranja ruku) video motiv nadbića, ne sa ovoga sveta...previše posebnih da bi im žilama strujala obična, crvena krv...ćilibar, amberovina, to smo mi (zato nas i odbijaju u stvari kao dobrovoljne davaoce krvi)...

Sad ispada ništa od toga, propust organizatora snimanja...
Korisnikov avatar
By V25
Mogli su da izvuku stvar sa koloristom, ali nisu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Aha, sjajno. Možeš da prođeš i kao dobar tip i kao dobra riba.
Retko ko to može.
Skidam kapu.
:sesir:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
bzvz

nadam se da su svi popadali taj ispit
ako zbog ičeg onda zbog toga što su koristili Nikon za snimanje... :D

jedino ovaj trans što ima dylana na avataru vadi prosek
jedina ubedljiva mimika, beauty...grace...:up:
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta ja znam, ideja filmića mi je kul. Drži pažnju. Iz te ideje bi mogao da se rodi scenario za dugometražni, celovečernji film, " Srpski film 2 deo ", recimo....
Korisnikov avatar
By Mars
Meni nije jasno zašto ovaj kiss of the spider woman lik ceo film mora da izgleda kao da je u predinfarktnom stanju.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
dopada mi se film, samo dečko koji glumi trans personu mi ipak deluje previše muževno, sorry :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!