Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zakon o zabrani pusenja na javnom mestu : 11. novembar 2010. godine

ДА
25
64%
НЕ
14
36%
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:drama:

naravno da ne, i naravno da se niko nece toga pridrzavati

jedino zasto je Srbija dobra.. breaking the rules :rock:
Korisnikov avatar
By Tungi
Tema se Statuse razvukla na 13 strana,ne potpiruj ponovo.:crveni:
Korisnikov avatar
By Mars
Ono je bila TEMA, ovo je ANKETA.

(primećujem da sve što Stati radi u poslednje vreme ima formu ankete, ili bar onog što on misli da se zove anketa...)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kao nesto od cega se ocekuje da popravi situaciju sa pusacima u Srbiji ne podrzavam jer fakat nece ma sta Tomica pricao. Ako se shvati kao tromi korak ka tome - onda da.
Korisnikov avatar
By unic0rn
:shamar:

Ukebace vas, kad-tad.

I vi to znate.

:eevil:
Korisnikov avatar
By ns.happy
najjednostavniji nacin da popune budzet i da ne preteruju sa ovakvim zakonima jeste da poskupe cigarete na nivo koji je u inostranstvu. tada bi se svi manuli pusenja, i ne bi bilo potreba za bilo kakvim zabranama.
a tomicu milosavljevica bi trebalo saraniti, kao sto je on saranio nase zdravstvo. zbog njega i njemu slicnih smo svi ispusili.
Korisnikov avatar
By blenta
ne bi
cigarete imaju vrlo neelasticnu traznju
samo bi bili jako nezadovoljni jer kupuju
cigare za koje znaju da ne vrede koliko ih placaju
Korisnikov avatar
By *deni*
Primena ovog zakona će izazvati dodatni gnev našeg i ovako agresivnog i besnog naroda, tako da u narednom periodu možemo očekivati, usled zabrane pušenja, dodatno snižavanje praga tolerancije i posledično - ekspanziju incidentnih, pa i tragičnih situacija u vidu kućnih i uličnih svađa, tuča, napada, nanošenja lakših i težih telesnih povreda, pa i pokušaja ubistava, sve kao posledica primene ovog nepopularnog zakona.
Korisnikov avatar
By *deni*
Predlažem svim pušačima da se bore do poslednjeg daha za pravo na pušenje i da budu domišljati i maštoviti u pronalaženju rupe u ovom drakonskom zakonu.
Zakon je zakon i u tom smislu se mora poštovati, ali uz dobru volju i optimizam, rupa se može naći u svakom propisu, jer pušiti se mora.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by ns.happy

najjednostavniji nacin da popune budzet i da ne preteruju sa ovakvim zakonima jeste da poskupe cigarete na nivo koji je u inostranstvu. tada bi se svi manuli pusenja, i ne bi bilo potreba za bilo kakvim zabranama.
Zaboravljas da je na zapadu sa poskupljenjem cigareta isla I zabrana pusenja u javnim prostorima. Osim toga, pusenje su zabranili u Turskoj gdje je svaka druga osoba pusac.
Korisnikov avatar
By Stripi
5
Originally posted by *deni*

Predlažem svim pušačima da se bore do poslednjeg daha za pravo na pušenje i da budu domišljati i maštoviti u pronalaženju rupe u ovom drakonskom zakonu.
Zakon je zakon i u tom smislu se mora poštovati, ali uz dobru volju i optimizam, rupa se može naći u svakom propisu, jer pušiti se mora.
:cigareta:
u Sloveniji su probali napraviti lokal u privatnom stanu ili tak nesh ali mislim da Im nije proslo a zabrana je I dalje na snazi
By Hans
Pro.
Korisnikov avatar
By Mage
Podržavam u potpunosti. I samo da dodam: it was about time...
By LeDeNa_
:povez:

Ne znam kako cu ovaj zakon postovati ali da ce biti tako, da. :(

Jos ova nova kontrolna policija...uff sto me oni nerviraju...ima da nas hvataju na svakom koraku kad zapalimo cigaretu :drama:

Kad sam procitala sta oni sve smeju, poludela sam....Necu o njima jer odmah dobijem napad :D
Korisnikov avatar
By acid drop
jao kao da je smak sveta

malo discipline neće vam škoditi
Korisnikov avatar
By spliff
pushenje je ruzna i prljava navika

podrzavam zakon, iako sam pushach
mada smatram da bi u radnim organizacijama trebalo organizovati prostoriju za puchenje (i ispijanje kafe)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja recimo nemam ništa protiv toga da radne organizacije budu 100% nepušačke zone.

Ali bih zato u ugostiteljskim objektima uveo obavezu pušenja.
By J...
Originally posted by Mars

Ali bih zato u ugostiteljskim objektima uveo obavezu pušenja.
I ugostiteljski objekti su za nekoga radno mesto.

Podrzavam zakon, naravno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!