Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lece, fejs i prsti

Da, imam takvu sliku.
4
15%
Ne, nemam.
22
85%
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Na osnovu nekog razgovora koje smo vodili prijateljica i ja, došli smo do zaključka da se često događa da lece na svom fejsu imaju slike na kojima su u prvom planu njihovi prsti.

Da li vi imate takvu sliku i da li to ima ikakve veze (barem podsvesne) sa bilo čim? :D
Ili je to ipak slučajnost na osnovu jako malog uzorka leci koje znamo?

(ako postoji ova tema, uputite me začas na nju)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I mi kucukpederlije imamo slike sa prstima :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da li bi to bio ekvivalent muškog drapanja za genitalije, tj. isticanje šta imam od alatki kojim bih te zadovoljio? :lol:
By loreenche
-vendi mode on- Nemam puno leca na fejsu te nisam primetio takvu vrstu egzibicionizma, ali bih se slozio sa Korvinom da je ekvivalentno nasem drpanju za medjunozje zarad pokazivanja alatke ;) ;) ;) -vendi mode off-
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ :lol:
Originally posted by Zen

Nemam puno leca na fejsu te nisam primetio takvu vrstu egzibicionizma, ali bih se slozio sa Korvinom da je ekvivalentno nasem drpanju za medjunozje zarad pokazivanja alatke ;) ;) ;)
Pa najverovatnije da jeste :lol: /ironija
Korisnikov avatar
By Torry
ne bi mi ovako nesto palo na pamet, nit da stavljam, nit da razmisljam o tome
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
prsti?

ja imam preko 180 leci na fb-u i nijedna nema slike prsta.. mozda kao fora ruke ispred lica, ili vidi se oko izmedju dva prsta...

jedino sto imam sa prstima je jedna riba koja radi manikir i pedikir pa ima folder sa takvim slikama, ovako druge nisam primetila :neznam:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne dozivljam prste kao polni organ ( to je ipak mozak, jel'te ).
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

prsti?

ja imam preko 180 leci na fb-u i nijedna nema slike prsta.. mozda kao fora ruke ispred lica, ili vidi se oko izmedju dva prsta...

jedino sto imam sa prstima je jedna riba koja radi manikir i pedikir pa ima folder sa takvim slikama, ovako druge nisam primetila :neznam:
Ovlaš si samo prešla ili?
Evo, npr. blekuša ima jednu fotkicu od naših prijatelja u albumu blck & wht. Kada kažeš ruke ispred lica je l misliš na pokrivanje lica ili nešto drugo, jer ako nije pokrivanje lica, onda se računa. :)

Baš zato sam i postavio temu. Da odgovore oni koji imaju više prijatelja na fejsu. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam primetila. Mada toliko malo posecujem fejs, i toliko mi ide na krc da cu da ga ugasim uskoro.

Btw, ja imam specijalan odnos prema sakama na butch zeni.
Ekvivalent tome bi bio kad bi decak landarao pisu naokolo, onako, slobodno.

I onda ja, jbg, tend to stare

Uhvacena par puta u tom procesu, i bilo me strasno blam.

Ali stvarno blam :blush:

A samo jednom sam bila skroz bezobrazna i hrabra i nesto iskomentarisala sake jedne decke njoj u lice (hrabra sam bila jer sam mnogo pila :peva: ) i nju je, finu (i prilicno treznu), bilo sramota u moje ime i zacrvenela se mnogo, mnogo.

No tad je konacno zamalo shvatila da je mozda eventualno muvam posle hintova i hintova, te nije bilo uzalud.

Mada me i sad blam kad se setim :kesa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Vi ste bas... promislili. :D
Nemam fotografije na kojima domiriraju moje sake, ali volim kako stameno izgledaju na njima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

prsti?

Ovlaš si samo prešla ili?
Evo, npr. blekuša ima jednu fotkicu od naših prijatelja u albumu blck & wht. Kada kažeš ruke ispred lica je l misliš na pokrivanje lica ili nešto drugo, jer ako nije pokrivanje lica, onda se računa. :)

Baš zato sam i postavio temu. Da odgovore oni koji imaju više prijatelja na fejsu. :)
pa onda bi naslov teme trebao da glasi Blekusa, fejs i prsti :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Zanimljivo zapazanje.
Nemam izrazen odnos prema fotografisanju svojih saka.
Istini za volju, nisam obracala paznju, pa mozda zato nisam ni uocila masovnu pojavu isticanja saka medj` lezbama na fejsu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
kod mene na profilnoj se vidi saka - spremna za fist?! :tos:
Korisnikov avatar
By starsailor
mhm, uzorak vam je mali
a i ako jeste to tacno, verujem da je cisto vizuelno, jer kao sto je neko rekao mi ne vidimo ruke kao polni organ i ne razmisljamo 24/7 o sexy.
ok preterujem, mozda LECE (kakva rec) to rade. ja ne
Korisnikov avatar
By m..
ahahaha. imam odnedavno. zapravo mi je to profile picture upravo.

e sad potpuno je druga stvar sto sam u trenutku slikanja bila u haljini, povisokim stiklama, sva sredjena (pa malo raspala od partijanja) i sto sam zavodila kameru muskog fotografa... no. u jbt i nokti su nalakirani!

de me nadje. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!