Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by unic0rn
(precutao komentar)
reci sad :evilwait:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by ljubav91
nemam pojma, nisam znala sta drugo da stavim, nick mi je sranje :/
Originally posted by bothways
Pa promeni ga kad je sranje.
necu, zato sto i dalje ne znam sta da stavim.
Ista prica :sleep:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by ok_decko
nemam pojma, nisam znala sta drugo da stavim, nick mi je sranje :/
Originally posted by bothways
Pa promeni ga kad je sranje.
necu, zato sto i dalje ne znam sta da stavim.
Ista prica :sleep:
Do what I did, ask Unic0rn.
Korisnikov avatar
By Tungi
Tungi...To mi je nadimak iz detinjstva.Bila je popularna serija "Zaboravljeni",gde je Boris Milivojevic,igrao Tungija,a pritom je duvao lepak,dok sam ja udisao(mirisao) benzin:lol:
Padao u nesvest,dolazila hitna..Svakojaki flashevi:smeh:

I tako sam ostao Tungi.:)
By loreenche
Posto sam ja jako nemiran, naravno da cu da uzmem nik koji je upravo suprotan

Zen (fr. miran) :P
Korisnikov avatar
By mili86
Majka me zove Mili... '86 je godina mog rodjenja...
By Speculum Columbae
Dante je bio zaljubljen u Beatriče na čitav život pa i duže, a nije ga volela. Videli su se samo dva puta. Govorio je - moja dama je za gledanje, za slušanje, ali ne za grljenje.
Ono pesnički opisano u Vita Nova-i je bukvalno moja biografija, nekom čudnom igrom sudbine.
Da ne pominjem da mi je omiljeni i da ga osećam kao nijednog drugog.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
tog momenta sam citao nesto o hemoglobinu a i slusao bas tog momenta 'haemoglobin' u izvedbi Placeba
87' je godina mog rodjenja
Korisnikov avatar
By simarrgL*
staroslovensko bozanstvo
bila sam u kratkotrajnoj fazi fascinacije starim slovenima

a na nekom falicnom wikipedija clanku sam procitala da se ne zna svrha tog bozanstva i da mu se ne zna rod (kasnije se ispostavilo da to nije tako :lol: ) i meni se to dopalo

a i htela sam da promenim stari nik (bubi :doh: )

duplo R je zato sto ne znam bas dobro da ga kazem , veliko L zato sto je lepse od malog, a zvezdica na kraju jer je kul :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
pojma nemam, really. kad sam 1998. otvorio svoju prvu mejl adresu (tada je bio aktualan hotmail :lol: ) jednostavno sam nekako izabrao popeye i dodao jos inicijale uz to. kasnije sam se svugdje po nekakvom defaultu prijavljivao kao popeye, a inace nije da sam neki veliki fan or something.

pokusao sam si u medjuvremenu razjasniti otkud popeye u mojoj podsvijesti i jedino kolko-tolko smisleno objasnjenje jest da kad su roditelji kupili prvi video-rekorder (jebote, bilo je to u osamdesetima :drama: ) u gradu u kojem smo zivjeli jos actually nije bilo videokluba. :lol:
pa je prva kazeta koju su kupili bila neka tri srednjometrazna crtica s popeyem i to sam sa sestrom odgledao jedno hiljadu puta.

da stvar bude gora, sad me i neki ljudi u RL zovu 'Popaj'. :gotika:

s vremenom sam malo eksperimentirao s drugim nickovima i imao sam dva koja smatram savrsenima. prvi je bio Mississippi, a drugi je Robespierre. ovaj potonji mi se cini kao najvise spot on.

hm, kako se ovdje mijenja nick? :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
prvo popusis junikornu pa ti on mozda i uslisi zahtev za menjanje nika :wundy:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Gandalf is a fictional character with major roles in J. R. R. Tolkien's novels The Hobbit and The Lord of the Rings. Mithrandir, his name in Tolkien's invented language of Sindarin, used in Gondor and by the Elves, meaning Grey Pilgrim.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by mitrandir

Gandalf is a fictional character with major roles in J. R. R. Tolkien's novels The Hobbit and The Lord of the Rings. Mithrandir, his name in Tolkien's invented language of Sindarin, used in Gondor and by the Elves, meaning Grey Pilgrim.
a ide ti i uz godine :P
By dukkehjem
Nora eller Et dukkehjem je naziv Ibsenove drame (Nora ili Lutkina kuca)
En dukke - lutka
Et hjem - dom, kuca
et dukkehjem - lutkina kuca, kuca za lutke
izbacio sam clan i ostavio tako...

moj prvi nik je bio qwertyuiop
mislim da je ocigledno kako je nastao - prstom po tastaturi pa zrrrrrr.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Korvin je glavni lik u prvih pet knjiga pod serijalom "Hronike Ambera".

Evo i na engleskom malo o serijalu:

The Chronicles of Amber is a popular fantasy series by Roger Zelazny. The main series consists of two story arcs, each five novels in length. Additionally, there are a number of Amber short stories and other works.

In the Amber stories, there are only two true worlds: Amber, and the Courts of Chaos. All others worlds, including our Earth, are but "shadows" of the tension between these two. The Courts of Chaos is situated in Shadow at the very edge of Chaos itself. Royals of Amber who have negotiated the Pattern, can freely travel through the shadows. By shifting between shadows, one can appear to alter reality by simply choosing which elements of which shadows to keep, and which to switch between.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Meni je drug prije par godina rekao da mu licim fizicki na Luxa, lika iz nekog televizijskog filma koji je gledao jednom i nikad opet nije mogao naci jer ne zna originalno ime. Bila mu je zelja da mi to bude novi nadimak i forsirao je par mjeseci, ali kako nije nije prihvatao, niti se ikome svidjalo, odustao je i sam. Kad sam otvarao nalog padne mi to na pamet i eto njemu u cast postadog Lux (uz dodatak grada XD )... :cool:

:B
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jako tesko me je provaliti :giggle:

Steppenwolf - omiljena knjiga, totalno sam se prepoznala u glavnom junaku Hari Halleru, u toj umetnickoj, pitomoj, asocijalnoj licnosti koja se razocarala u zivot, ljude i ljubav... sa druge strane u sebi je sve vreme imao tu divlju stranu, vuka, koji krece zivotom bluda i razvrata, stice nova iskustva u tamnom miljeu, prepusta se porocima...

:sanjas:

i da...
korektno je SteppenwÖlfin, ali s obrzirom da patim od disleksije citav zivot, htela sam da to bude tako, zato sto se ne stidim svojih slabosti, za koje nisam kriva.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
trenutna opsednutost jednom serijom, iako u krajnoj liniji nema veze sa njom. samo mi tako zvuči, pedesetski.
By Isidora Dankan
Isidora Dankan je bila jedno vrijeme zena Jesenjinova,tj. jedna od njih....e posto sam zaludjena njegovim likom, zivotom i djelom....to je biolo jedino logicno korisnicko ime :salut:
Korisnikov avatar
By castor
Nisam mogao da se registrujem kao le piaf ili Dandy Warhol. Ovaj je nuzno zlo.
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by haemoglobin87

tog momenta sam citao nesto o hemoglobinu a i slusao bas tog momenta 'haemoglobin' u izvedbi Placeba
Zamisli da si čitao o endoplazmatičnom retikulumu :lol:

On: Kada sam imao nekih 12-13 godina drkao sam na astralno projektovanje and stuff (kasnije sam provalio esid :veverica: ) i tako kao Incubus i Sucubus, sexualni demoni etc.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Incubus
Originally posted by haemoglobin87

Zamisli da si čitao o endoplazmatičnom retikulumu :lol:

On: Kada sam imao nekih 12-13 godina drkao sam na astralno projektovanje and stuff (kasnije sam provalio esid :veverica: ) i tako kao Incubus i Sucubus, sexualni demoni etc.
Nista, zvao bih se ER :D
By Kragi
U jednom postu mi se null, tada shut, obratio sa Kragi :lol: . kasnije mi se par njih tako obraćalo, a ja sam svoj stari neinventivnan nick zamenio novim. dakle, shale je autor :)
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

jako tesko me je provaliti :giggle:

Steppenwolf - omiljena knjiga, totalno sam se prepoznala u glavnom junaku Hari Halleru, u toj umetnickoj, pitomoj, asocijalnoj licnosti koja se razocarala u zivot, ljude i ljubav... sa druge strane u sebi je sve vreme imao tu divlju stranu, vuka, koji krece zivotom bluda i razvrata, stice nova iskustva u tamnom miljeu, prepusta se porocima...

:sanjas:

i da...
korektno je SteppenwÖlfin, ali s obrzirom da patim od disleksije citav zivot, htela sam da to bude tako, zato sto se ne stidim svojih slabosti, za koje nisam kriva.
a ja svo vreme ziveo u ubedjenju da tvoj nick ima neke veze sa nekadasnjim nickom stepski vuk
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
negde vec rekoh :misli:

Crazy je vise nego jasno, samo se prevede sa engleskog, a Bee je jer sam tako vredna ko pcelica... lol... ma stalno zujim na sve strane svuda okolo i bockam ljude, verbalno doduse :lol: po zaslusi naravno...a i bi sam. ^^
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!