Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by blenta

brat najmladji od godinu dana video kako golicam prstom drugara koga on zove Giga
posle toga dok su ga vodili u shetnju sreo on tog drugara i njegovu kevu i tetku i svi krenuli da se prenemazhu jao beba jao sladak lalala

i kad je imao punu paznju mali izvali - "Vava bushi Gigu" i svi pogledashe u gigu a brat mislio da kazhe da sam ga golicao

:uljenavatru:
drugi uvek imaju bolji uvid u tvoju podsvest nego ti. :eevil:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mene je jednom str8 drug odveo u neko svoje drustvance koje dotad nisam znala, i kao tu pijemo, zezamo se, i pocinje prvo jedan decko da me smara, ja ga nekako zaobidjem, pocinje drugi kao sa "opustenom spikom", da bi drug na sav glas poceo da se smeje i rekao

"sta je bre majmuni, ajd smuvajte lezz curu kad ste tolki smekeri" :canttouchthis:

njegova sreca sto sam bila malo cirke, i sto nisam bila jedina lezz cura na zurci :kesa:
Korisnikov avatar
By h2o
Originally posted by kyrgyz

Zatim komsinica od prekoputa ... gledala ona kroz spijunku kad mi momci dolaze ...
i ja sam imao komsinicu od prekoputa, zenu kojoj je muz umro, koja nije imala dece i koja je zivela sama :vestica:

posto nije imala svoj zivot, morala je da se bavi tudjim zivotima :spijun:

i redovno bi informisala moju majku telefonom kad god bi videla da mi je neko dosao :trach:

i to komentari tipa: danas mu je dosao u toliko i toliko sati jedan veoma lep decko, sa crvenom mindjusom u uhu :panker:

pa onda: danas je dosao sa jednim vojnikom i bili su tu par sati, a onda su negde otisli :doh:

-----------------------------------------------------------

kad se samo setim :cupakosu:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by h2o

vozim se busom, medjugradska linija

preko puta mene sedi decko, student, koga inace ne poznajem, video me je par sati pre toga u gradu i pokusava da uspostavi komunikaciju sa mnom, pa me pita da li me je video pre toga :sweet:

vozac, koji me poznaje godinama iz vidjenja (ali sam stvarno mislio da ne zna za moje seksualne sklonosti) cuje to, okrene se ka meni i kaze: vidis kako je lep decko :shmi:

decku je bilo neprijatno :giggle:

on je to hteo da mi ga nabaci :volinevoli:
joj, meni ovo cute :-)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by h2o

Danas, dečko koji ima 14 godina izađe ispred ordinacije i čujem (iako su vrata bila zatvorena) kako glasno kaže drugovima da sam ga uhvatio za guzu

:kesa: :povez: :zid:
decu treba preventivno tuci govnjivom motkom.
skotovi mali... tu uvek treba imati matoru sestru, koja je onako, dominantna, sisata, da ona zavodi red... inace, zar nije neko pravilo kad su maloletna lica, da u ordinaciji uvek mora biti jos neko, da li roditelj, da li sestra...?
Korisnikov avatar
By h2o
polazem ispit, kako kazu, najtezi na fakultetu

sa jos dva studenta

u sobi prepunoj ljudi (bilo ih je oko 8)

cekamo da dodje profesorka :cekam:

jedan od studenata je i momak koga nisam video dugo

veoma inteligentan decko

i jako mi je prijatno u njegovom prisustvu :lizalica:

deluje izuzetno pozitivno na mene :sunce:

u toj meri da potpuno otklanja nervozu oko ispita :hug:

pricamo o svemu

u jednom trenutku razgovora kazem mu da znam sve o mestu odakle je on

i to je bila kap koja je prelila casu

lice mu se ozarilo
pogledao me je sa neznoscu
i sa najvecim odusevljenjem u glasu
uzviknuo je tako da su culi svi:

ON MENE VOLI !!! :awesome: :awesome: :awesome: :awesome: :awesome:

ja skrecem pogled u stranu :shrug:
i pokusavam da propadnem u zemlju od stida :blush:

jedan od prisutnih ljudi
koji je pazljivo slusao nas razgovor
otvorenih ustiju i razgoracenih ociju je gledao u mene :shocked:

dok su ostali poceli da se smeskaju
onim pomalo zlobnim osmehom
koji kao da kaze da su nesto shvatili :lukavi:

------ --------- -------------- - -------------------

nemoguce je sakriti ljubav ocima koje ljube
Korisnikov avatar
By Fantasy
jeste drugarica tj poznanica i to kod devojke koja joj se svidja a koja inace str8,ne znam sta je htela time da postigne...... :smiling: ..elem....srecom pa je doticna ispala super cool osoba u vezi svega toga i sad mi je dobra drugarica i sa njom mogu da pricam bas o svemu :trep:
Korisnikov avatar
By h2o
Originally posted by ns.happy

zar nije neko pravilo kad su maloletna lica, da u ordinaciji uvek mora biti jos neko, da li roditelj, da li sestra...?
srecom pa je koleginica bila pored mene :happy:
By dukkehjem
Originally posted by ns.happy
Originally posted by h2o

vozim se busom, medjugradska linija

preko puta mene sedi decko, student, koga inace ne poznajem, video me je par sati pre toga u gradu i pokusava da uspostavi komunikaciju sa mnom, pa me pita da li me je video pre toga :sweet:

vozac, koji me poznaje godinama iz vidjenja (ali sam stvarno mislio da ne zna za moje seksualne sklonosti) cuje to, okrene se ka meni i kaze: vidis kako je lep decko :shmi:

decku je bilo neprijatno :giggle:

on je to hteo da mi ga nabaci :volinevoli:
joj, meni ovo cute :-)
lol, i meni :sweet:
samo ne mogu da verujem kolko situacija si doziveo takvih... malo malo pa te out-uju XD

ja se secam samo jednog primera, ali nije bas, bas pravi za ovu temu, jer akteri nisu bili svesni.
Anyway: raspravljam se sa razrednom fasistom jer je predavala plasiranje ruralnog turizma i pomenula "A zamislite deco kad bi se dva geja poljubila pred babom i dedom na selu", i raspravljamo se mi tako, i kad vise nije imala kuda kaze "Ma dobro, ali bilo bi neumesno", ja dodam "onda je neumesno generalno a ne samo za pojedince -- na primer dve devojke, ili dva momka", a ona "Pa dobro, Be***vicu, necu ja da se svadjam. Svako nek radi sta hoce, i oni koji vole devojke i oni sto vole muskarce" i u tom trenutku uperi sakom ka meni i celo odeljenje krene grohotom da se smeje. Moja faca unezverena skroz i verovatno je pomislila da sam se uvredio, tj. da me je zaboleo brdjansko-patrijarhalno-satro muzevni ego, i skoci "jao, pa nisam tako mislila, ma ti si normalan. Nego sto branis ove... Ajde, nemoj da se ljutis" i tu je likusa krenula da mi baci kosku... i ja bacio (sic!) :kesa: u glavi mi hiljadu stvari bilo - tipa, ovi pojma nemaju, ubi apsurd, da l da placem il da se smejem od muke, il da se izderem... ali sam samo stigao da dodam "niko tu nije nenormalan, profesorka".
:seljache:

p.s. ono (sic!) - doslovno, ne u fazonu da se tripujem da to znaci bolesno
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by h2o

Danas, dečko koji ima 14 godina izađe ispred ordinacije i čujem (iako su vrata bila zatvorena) kako glasno kaže drugovima da sam ga uhvatio za guzu

:kesa: :povez: :zid:
decu treba preventivno tuci govnjivom motkom.
ovde se sasvim slazem s Mr. Dee-om, samo, takvu decu, je l' te...
da, ima tih napaljenih tinejdzera koji nit' znaju kuda reshe ni dreshe nit' su sami nachisto sa sobom a kojima se fantazije nekako volshebno preliju u "javu". no, kontam da su homofobiju pokupili od roditelja im (ili vrshnjaka, peer pressure shit), pa tamo treba nalaziti razloge njihovog bizarnog ponashanja.

ONT, ne bih o tom.....
Korisnikov avatar
By h2o
Originally posted by dukkehjem

samo ne mogu da verujem kolko situacija si doziveo takvih... malo malo pa te out-uju XD
nije to nista

primeri koje sam do sad naveo su bezazleni :ribica:

na ovu temu bih mogao da ostavim jos jako puno postova

necu :zoran52:

neke od tih situacija

jako su emotivno nabijene

veoma bolne za podsecanje :ccn:

neke cak i brutalne (bicemo ga dok ne prizna) :elektro:
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
uf, stalno me outuju, nebitno u kom smo drustvu, kakva je situacija, stalno se desava.. :annoyed:
Korisnikov avatar
By zozefin st
moj najbolji drug me autovao celom svom drustvu
bez mog odobrenja
sad mi vise i ne smeta
al ipak trebao je da me pita prvo
Korisnikov avatar
By Kittrie
bivsi decko,
nekoj goMilici svojih prijatelja,
da bi objasnio povoD naseg razlaza.

rAnije su mislili samo da sam nimfomanka,
a sad misle da sam i biseX/gay nimfo;
kontam da su me zato i svi muvali posle.
By Kragi
ono sto sam rekao stoji, ali ovog leta relativno skoro jedna bezazlena prica:
sedim sa drugom, pederom, jedne veceri u klubu sa jos nekim str8 momcima koje znamo od ranije. naravno klasicna prica :roll: u zoru svi oleseni od alkohola sem mene ^^ i svi cekaju da organizujem bezbedan povratak kuci :D i sad da ne davim pricom, njih cetvorica u jedan taxi a ja cu petog da vozim kuci pa onda sebe naravno, jer ne moze da stoji na nogama maltene.
aj sto nemam pojma gde tacno zivi i da li je dao pravu adresu nego sto moram da se blamiram zajedno sa njim dok ga vucem iz taxija do ulaznih vrata...
pet pola sest ujutru, ja zvonim, majka, sa kojom zivi ustaje, otvara vrata i onako vidno postidjena mi se zahvaljuje a on ce: 'kevo ovo je moj drug i on je gay 'ajde kuvaj kafu!' :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jeste, prva drugarica kojoj sam se outovao, nekada smo bili jako jako bliski..Kasnije smo poceli zajedno da radimo, pa me outovala na poslu..

Nije bilo nekih posledica, osim sto vise nisam u kontaktu sa njom :)
Korisnikov avatar
By gossip
dve ortakinje koje su mi bile bash best....ortakinja iz osnovne i ortakinja iz srednje...ubrzo posle toga prestali smo sa bilo kakvim kontaktom...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Pa niko nije namerno i zlobno, bar ne predamnom...
Ali imam jednu koleginicu na poslu koja zna za mene i tu i tamo se pomalo zanese i pusti glascinu dok razgovaramo, pa me musterije malo cudno pogledaju :D ... Mada me iskreno boli uvo, zato sto su to ljudi koje verovatno nikada vise necu sresti u zivotu...
:sesir:
NOX
By dukkehjem
tetka.
svojim prijateljima koji me znaju.
zasto, tetka?
pa sirim ti krug pozitivnih ljudi...
lol, kako god
Korisnikov avatar
By Anhedonie
desilo se dva puta al ne zameram im jer nisam nesto preopterecen time ko ce da zna a i osobe koje su saznale su mi drage tako da... eto :B
Korisnikov avatar
By V25
Mene vazdan iza leđa outuju, i dalje misleći da to može da mi naudi. Ne znam samo kako, pošto svima obelodanih.
Korisnikov avatar
By Srklet
nitko me nikada nije outao. nisu stigli i da su htjeli. :lol:
sranje, nisam se trebao outati sam pa bih se onda mogao paranoizirati oko svega toga. :drama:
Korisnikov avatar
By Galateja
Uglavnom sam aut.

Autovala me je mama svojoj najboljoj drugarici i to me je jako obradovalo! Ja sam godinama panjkala kako me se ona stidi zato što sam gej i da, eto, nije fino da te stvari krije od nekog bliskog kad se već taj neko što direktno, što indirektno raspituje za moj emotivni status.
Zatim, sledi prvi korak:
- Ima li A. momka?
- Ne znam, ali ona ništa ne krije od mene i ja sam saglasna sa svim što radi.
:lol:

Zatim joj je otvoreno rekla.

Bila je interesantna priča sa rođakom, bila sam ubeđena da je njena najbolja drugarica gej, pogotovo što žena ima 40 godina a šeta se tako što se drži sa drugom ženom za ruku, sve sa ispreletenim prstima. I onda ja pitam 'da li je S. gej?' na šta nastupi zaprepašćenje i negiranje. I onda se ja autujem, a mama dobacuje 'to su mahom fini ljudi, ja neke upoznala'.

P. S. - nije mi mama ovako zbunjiva, samo kada se povede reč o tako nekim pitanjima. :giggle:
By dukkehjem
tata, prijateljima zescim pravoslavcima.
ulazi mi u sobu da me poljubi za laku noc i kaze - nadam se da nije problem, ja san *******-u rekao za tebe, on je prvo bio onako, ali ako je prijatelj mora to da prihvati.

tata heroj :love:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nije. zadrzavam pravo da biram osobe koje ce znati intimne podatke o meni. takve ce osobe postovati moje pravo na ponovni izbor.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, meni bliske osobe njihovim bliskim osobama, često.
Ne smeta mi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!