Meni ne smeta sto je ona homofob ili sta god, njeni stavovi su jedno a njeno famozno retardirano overused rahiticno dekadentno snobovsko "dobro vece" i njena faca na kojoj fali konjska bala da bi bila savrsenstvo o kakvom ni da vinci nije sanjao i oko kojeg su se vodili krstaski ratovi, bacanje atomskih bombi, ta lepota je razlog zasto je hitler hteo da nas popapi da ne bi morao da je gleda jer je unapred znao kakvo se stvorenje rodilo medju nama, al ipak, ljudi su zbog nje izmislili kameru da bi mogli da snime i ovekovece takvu lepotu na koju su bile i rusalke ljubomorne pa su se zato i same udavile i vise ne postoje u zemlji serbiji, laka im voda, al boze moj nije ni to toliko strasno koliko samo ljudi padne u nesvest kad se ona nasmeje i pokaze svoju zanosnu usnu duplju a jos ako se nalaze na wc solji pa dok su u nesvesti ih napadne jedan analni prolaps pa onda lekari imaju pune ruke tudjih cmareva al boze moj oni za to primaju platu tako da to tako treba al oni u tom trenutku ne shvataju to vec ih oblije bes i vreo znoj pa ne mogu lepo da vrate ljudima cmar unutra tako ljudi posle ne moraju da stavljaju jastuce kad zele da sednu vec sede na svom ispalom cmaru pa im jos i toplo i meko dusu dalo i u tom blazenom stanju pomisle na gospoju milku canic i budu joj zahvalni i srce im se ozari pa kad prohodaju odu i do crkve da zapale po svecu milki za zdravlje i dug zivot i zato ona jos ziva i zdrava sto je i dobro jer kad nje ne bi bilo ne bi bilo ni fiskalnih kasa jer onda niko ne bi rekao kasi "dobro vece" i onda je postojanje fiskalne kase besmisleno kao i frizera koji se brinu o milkicinoj frizuri i njenom svezem izgledu jorgovana u prolece al u vazi il u podrumu nekom jer takva lepota ne treba da se prikazuje svima vec treba da se pazi i cuva jer zlo vreba i milka stalno dobija proliv i prosirku zbog uroka i ljubomornih dusa koje ceo svoj zivot provode zeleci da budu kao milka i ti ljudi se ili zamonase ili postanu alkosi da se mole po ceo dan pa mozda u carstvu nebeskome se priblize milki i dodirnu je al zajebali su se jer nece milka u raj al nece je djavo ni u pakao pustiti da ne bi on sam odatle pobegao al milka ne brine jer zna da na onom svetu postoji kutak samo za nju napravljen koji je odvajkada ceka i tad kad je napokon doceka ona ce zauzeti svoj cosak i moci ce citavu vecnost spokojno da govori "dobro vece" dok andjeli pevaju dok ne promuknu a kad promuknu onda jebiga
u svakom slucaju, hteo sam da kazem da to sto je homofobna ne znaci da nije carica, vec da je homofobicna
a glasao sam za jer je to tako nedemokratski