Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By zachary85
Za vreme gledanja trailer-a za Deathly Hallows, ustao su mi bila otvorena, a oči sijale od uzbuđenja. :)
Osećam da će ova dva filma biti najbolja od svih do sada. Jedva čekam.

Nekoliko scena sam prepoznao i mislim da će dobro predstaviti svu akciju iz knjige. A tek Rade Šerbedzija. I još jedan naklon za Voldemora!!!

Harry Potter rules!!! :love:
By loreenche
Umm... Ja sam mislio da je Gregorovitch Bugarin... Kad ono, Milica na KVADAR kaze, "Rade ce uteloviti lik Austrijanca, kreatora carobnih stapica Gregorovitcha???

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Ferdie
:krezavi:

Naravno da je Bugarin...E Milice+Milice...Nemoj da pričaš o nečemu što ne znaš...

Ja sam se prekrstila kada sam još zimus čula za Šerbedžiju...Dobro pa ne igra opet nekog klošara i u Potteru... :lol:

Divno, divno, jedva čekam!
Korisnikov avatar
By Hton
Jeste ono originalni poster. Naravnobice ih jos. Mada je meni onaj savrsen, mozda i najbolji do sada.

Sto se Radeta tica, ja ne znam sta ce im u opste lik Gregorovitcha u filmu-mogu samo da ga provuku kroz priu tokom filma. I vaznije su stvari mimoilazili tokom ranijih delova.

Ali jedva cekam film! Bice konacno puno Voldemora! :hyper:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Pa Radeta uglavnom samo i provuku kroz svaki film...:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Za mene je ovo novost, i oprostite ako je ovo već pomenuto u temi:

''

Emma :love:

Dopada mi se poster poslednjeg dela.
Previše texta bi pokvarilo doživljaj, taj broj 7 je savršen.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Dambldor gej, za njega J.K.R. veću glupost nije mogla da smisli...Što to ne uradi za Rona ili Potera? :awesome:

A niko nije pitao za mišljenje Majkla Gambona!
By loreenche
"It makes sense, it fits together... So, yeah..."

Kako je ona intelidjente :P
Korisnikov avatar
By Hton
Uzela je asexualnog dobricu koga ne mozes da ne volis i time iskazala podrsku gay zajednici i dobila jos vecu paznju u medijima(sto je sigurno i bio cilj pre svega)... Ja bih voleo da je to rekla i za Voldemora (i to je skroz logicno i uklapa se), ali da je to izjavila pljunula bi gay zajednicu posto je on najveci negativac. (pitajte Lonija :giggle: )
Korisnikov avatar
By Ferdie
Pa i logičnije je da Voldemor bude gay...Nekako mi je tako i opisivan u knjigama...ima nešto u njemu...:D
Korisnikov avatar
By Hton
ne mogu vise da cekam! :hyper:
Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by Zen

jos samo malo... :D

u medjuvremenu:

Slika

:lol:

omg! ahaha jel ovo film? xD moram da ga vidim xD

jedva chekam HP movie ah :love: :love: od 5og dela pa nadalje sam chitao na engleskom xD nisam mogao da chekam da prevedu xD
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Uh i ja jedva cekam nove filmove... Svake sedmice provjeravam sajtove kina da provjerim domace datume, bojim se da ne budemo kasnili :S

Kad sam cuo da je Dumbldore gay, reko haj: ,,Najjaci carobnjak svog vremena koji staje iza magicne zajednice u najtezim vremenima'' makes sense!
A i Emmi Watson je gaydar dobro radio sve vrijeme haha...
By loreenche
Lux mogli smo zajedno na premijeru?

Ja cu ici za BL kad bude u Palasu ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam tek na petoj knjizi tako da vidim da ću morati da pozurim da bih sedmi bar video u bioskopu :) )

Prva dva filma su mi bila odlična, ali samo zato što nisam knjigu pročitao... tek sam na trećem video koliko je to zbrzano, i koliko stvari promakne bez knjige.
By loreenche
Originally posted by Marvin

Ja sam tek na petoj knjizi tako da vidim da ću morati da pozurim da bih sedmi bar video u bioskopu :) )

Prva dva filma su mi bila odlična, ali samo zato što nisam knjigu pročitao... tek sam na trećem video koliko je to zbrzano, i koliko stvari promakne bez knjige.

Prve tri knjige su poprilicno verno prenesene na film... Od cetvrte je krenuo problem.. Lavirint (treci zadatak turnira) nije ni priblizan onome iz knjige, borba na groblju je dosta "snuzdena"... Red feniksa nisam ni prepoznao!

Uzasno me zanima, buduci da su u sestom filmu samo spomenuli horkrukse, kako ce Harry saznati za one Horcruxe koje vec zna, i za koje je saznao u sestoj knjizi :lol:

Mundungus Fletcher je jos jedna vrlo zanimljiva pojava... Odigrace kljucnu ulogu na pocetku sedmog filma (7 Harryja, Dambldorov testament) a nije pominjan u prethodnih 6??? Uzasno me zanima kako ce ga ubaciti :)
Korisnikov avatar
By Ferdie
Da, meni su prva dva dela i knjige i filma najdraži, zanimljivo i lepo napisano i verno prenešeno na filmsko platno, zaista...Bila sam oduševljena...

Problem sa filmovima kreće od trećeg dela...Knjiga je neverovatna, jedva sam čekala da vidim film! A na premijeri umalo ne izađoh na pola filma...

Zaplet je bio neverovatan, ali film toliko zasran i zbrzan, tako da i danas pobesnim kada se setim... :cupakosu: I napravljen kao da je u pitanju komedija za retardose...Cuaron ga preterao...

Da, HP od treće knjige pa naovamo više nije štivo za decu...Nasilje, strah, mučenja i ubistva, bol... Njuel je sa četvrtim delom napravio dobar posao, tu i tamo ima manjkavosti, ali su lavirint i groblje i stadion baš onakvi kako sam ih i zamišljala čitajući knjigu...Bar je održana dobra doza ozbiljnosti iz knjige...

O petom delu ne vredi ni pričati, izem ti Jejtsa...Početak veoma spor, a očekivala sam mnogo od uvodne scene...Valjda čovek žurio da završi sve što pre...Jedino su specijalni efekti odlični.

Šesti deo dobar, ali ni blizu savršenosti knjige...I previše ljubakanja po Hogvortsu, stvarno ga preterao...Opet Jejts...Što mu ne dade naslov "Hari Poter i poludeli hormoni"?

Nešto kao očekujem da se sve popravi sa sedmim delom, jer knjiga razbija. Možda će sada da se iskupi za pređašnje promašaje...

Puste želje...? :cekam:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nadam se mnogo boljem delu od prethodnih, ali ne samo u 3D efektima.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Originally posted by Zen

Lux mogli smo zajedno na premijeru?

Ja cu ici za BL kad bude u Palasu ;)
Oh, hvala na pozivu! Rado bih se odazvao, ali ja ne boravim u BL od Sept-Dec i od Feb-Maja... Ali bi mogli na drugi dio 7. u Julu :D

P.S. Meni je bas Red Feniksa prejak! I Goblet of fire... A Half-blood prince mi je malko slab sa efektima i kulminacijom :P plus losa je ideja bila pisati scenario vodeci se buducim nastavcima.
Mnogi ne-tako-vjerni-fanovi su izvjavili da im ne pada na pamet ici gledati sledeci nastavak jer nista ne kapiraju u 6. ...
:protest:

Ali to je , eto, moje misljenje :cvetduga:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Ah Hari :D

Obozavam Lunu Lavgud. Filmove ne volim i ne gledam ih, jer osim prva dva nijedan nije verno prikazao knjigu.

It's leviosa, not leviosar :smug:
Korisnikov avatar
By Marvin
Čarobni ogrtač Harija Potera postaje naučna realnost

Britanski naučnici sa Univerziteta Sent Endrjuz u Škotskoj predstavii su tanki savitljivi film od metamaterijala koji, između ostalog, može da manipuliše svetlošću tako da predmete čini nevidljivim...
Novi materijal nazvan je „metalfleks” i u budućnosti bi mogao da omogući proizvodnju tkanine koja manipuliše svetlošću.

To nas krupnim korakom približava nevidljivom ogrtaču kakav poznajemo iz tradicionalnih bajki, a u novije vreme i iz knjiga i filmova o Hariju Poteru.
Fleksibilni metamaterijali pravljeni su i ranije, ali su, za razliku od ovog najnovijeg, funkcionisali samo za ljude nevidljivom delu svetlosnog spektra, odnosno sa svetlošću mnogo većih talasnih dužina. Ovi materijali, naime, rade tako što presreću i kanališu protok svetlosti na fundamentalnom nivou, što je za svetlost talasnih dužina koje smo mi u stanju da vidimo moguće samo uz pomoć struktura dimenzija jednako malih kao i talasne dužine ove svetlosti.
Pronalazač novog materijala doktor Andrea di Falko, sa Univerziteta Sent Endrjuz, poslužio se upravo ovim sićušnim strukturama i pošlo mu je za rukom da umesto dosadašnjeg višeslojnog stvori jednoslojni, izuzetno tanki savitljivi metamaterijal. Uz pomoć nove tehnike, koja metaatome oslobađa iz čvrste površine u koju su ugrađeni, Di Falko i njegov tim proizveli su felksibilne membrane od metamaterijala i na taj način je nastao metalfleks koji može da deluje na talasnim dužinama vidljivog dela svetlosnog spektra.
Spajanjem nekoliko slojeva ovakvih membrana dobila bi se, kako naučnici veruju, „pametna tkanina” od koje bi se jednoga dana nevidljivi ogrtač iz sveta bajki i fantastike mogao sašiti i u stvarnosti.
Prema rečima De Falka, rezultati potvrđuju da je moguće realizovati metamaterijale na savitljivoj podlozi, koji nude idealne elemente za buduće generacije trodimenzionalnih fleksibilnih metamaterijala sposobnih da sa svetlošću talasnih dužina vidljivog dela spektra stvore iluziju nevidljivostii.
Vest o ovom otkriću objavljena je u stručnom časopisu „New Journal of Physics”, a dok nevidljivi ogrtač ne počne da se kroji, novi materijal bi primenu mogao naći i u narednoj generaciji optičkih instrumenata.
By Storm
Gledao sam prvi deo.
Vrlo lepo. A dečaci su porasli, pravi muškarci. :mljac:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!