Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By dukkehjem
Originally posted by J...
Originally posted by mikki25

A cemu slobodna veza posle ozbiljne veze? Zar nije to odvajanje tj. otudjenje da bi doslo jednog dana do taskida?
Takve veze kao tvoja u kojima nema iskrene komunikacije i zelje se kriju od partnera puknu mnogo lakse nego otvorene. Uostalom, nema garancije da je bilo sta na ovom svetu vecno.
:up:
By dukkehjem
Originally posted by Popeye
Originally posted by spliff

sex is overrated. love, on the other hand, isn't.
such a cliche :roll:
zato sto je istina :D

anyway, zar nije vrednije ono cega ima manje? ljudi se masovno jebu, ali ne primjecujem da se masovno i vole. :P
ja mislim da je problem sto vi iskljucujete: ili ljubav sa deckom, ili seks sa nekim drugim. a te stvari NE MORAJU jedna drugu da iskljucuju.
Korisnikov avatar
By unic0rn
A sad delimo opomene za maltretiranje novajlija! :wundy:

We'll be right back! :wundy:

edit:

Naravoucenije - Ne loviti novajlije ko vestice i ne nazivati ih kretenima. :wundy: Novajlija znaci covek. :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
Znači ne-novajlije smeju da se nazivaju kretenima bez straha od represalija? :wundy:

Just kidding, just kidding...

:D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
-.- ok, ok, I got it ... necu vise :fige:

a dobila sam dve poruke u istoj sekundi, nisu valjda to dve opomene za jedan prekrsaj? :shok:
By Speculum Columbae
Život je takav paradoks. Juče je dobila sopstveni smajli, danas opomenu. Juče si živ, danas nisi.
Korisnikov avatar
By Mars
Ah, slatke uspomene na incident sa BBB kada je takodje dobio dve opomene u istoj sekundi...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa to sto ja nazivam osobe pogrdnim imenima, ne znaci da me uni vise ne gotivi :lol:

i ja bih mu dala opomenu da imam MOC, zato sto me je nazvao vesticom :krezavi:

ali.. da ne idem precesto u off, jel ja smem i dalje da postujem u ovoj temi, samo bez uvreda, ili bolje da je se klonim? :kesa:
By Kragi
Ne! zato što se u praksi pokazalo da si nekompetentna za rad sa novajlijama na rešavanju njihovih ljubavnih problema! :smeh:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Zibro

nekako mi cela tema mirise na fake ali ajde bicu ozbiljan

iz perspektive nedavno okoncane monogamne veze od 12 i nesto godina autoru teme samo imam da porucim.

to sto te pecka i to sto te interesuje prevedeno na srpski zove se pocetak kraja tvoje veze

nema to nikakve veze sa "radoznaloscu" i sticanjem iskustva ali i te kako ima veze sa stvarima koje u vasoj vezi vise ne stimaju kako treba.
Zasto nisi zeleo da probas posle 3 godine ili posle 5 ili 7 razmisli sta sada nije u redu, zasto si nezadovoljan , zasto te partner ne ispunjava u potpunosti kao sto je nekada.

vasa veza skripi.
to da li ces ti spavati sa nekim drugim ili ne potpuno je nebitno jer se povratkom u vezu vracas u probleme i licna nezadovoljstva koje sexualnm izletima pokusavas da izlecis
da li ces/cete te probleme prevazici ili ne to je vec druga prica, jedno je sigurno experimentisanje sa strane nece pomoci tj pomoci ce privremeno tj ako se grdno razocaras pa shvatis da ti je ono sto imas ipak blje od onoga sto si nasao ali uprkos tome stari problemi jos ce biti tu i cekati na resenje.

konacno neko ko je zaista shvatio poentu svega
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:
ja se izvinjavam javno mikki-ju25 .. ja ovde pisem isto sto bi rekla i osobi koju znam i uzivo.. ali verovatno uzivo mi ne preti ban :uplasen:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Javno izvinjenje mikkiju. Ali to ne znaci da bih ti sasuo u lice sve shto sam mislio tamo kao da bih odredjene organizacije trebale da se usmere protiv odredjenih ljudi.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ja ne osudjujem njega kao osobu, niti ga znam, niti poznajem.. vec osudjujem taj cin sebicnosti i sto ne razgovara sa deckom, koji ocigledno nema pojima o svemu ovome i zivi u iluziji da je u srecnoj monogamnoj vezi sa osobom koja ga voli..
:up: :up: :up: :up: :up:

Od svih laži, najgorče je lagati emocije. :bljak:

Šta god da je kaži mu! Na fin način, ali kaži.

Malo sam osetljiva na ovakve teme, te otud ovakvi smajliji.
Korisnikov avatar
By Mars

ja ne osudjujem njega kao osobu, niti ga znam, niti poznajem.. vec osudjujem taj cin sebicnosti i sto ne razgovara sa deckom, koji ocigledno nema pojima o svemu ovome i zivi u iluziji da je u srecnoj monogamnoj vezi sa osobom koja ga voli..
Možda njega dečko već godinama vara, umesto da se zamlaćuje nad tim pitanjem sam sa sobom i na tamo nekom forumu.
By dukkehjem
Originally posted by Mars

Možda njega dečko već godinama vara, umesto da se zamlaćuje nad tim pitanjem sam sa sobom i na tamo nekom forumu.
i otkud ti to da on ne voli svog decka? jbt, bas zato sto ga voli razbija glavu i ovde se raspituje i trpi smaranje i moralne pouke
By dukkehjem
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by unic0rn

Novajlija znaci covek. :wundy:
:shamar:

ili zena.

seksisto.
seksist si ti, jer i zene su ljudi. (a navodno su i muskarci :D )
:lol:
ispao sam XD

no, ja sam shvatio u medjuvremenu da sam muskaraca tako da me nista ne pitaj... u stvari, sam zena kojoj odgovara musko telo, a heteroseksualne je orijentacije, mada joj godi da sebe naziva homoseksualcem, jer ne zeli da to njeno zena pa heteroseksualno bude neka homofobija, mada sam generalno strejt muskaraca... to je najnovije...
huh mozda otvorim temu o tome u transrodno
By mikki25
Originally posted by Kittrie

Ne bih mesao ljubav i sex Ne bih ja njega uvlacio u trojke. Nekako mi nije to to.
ok, OPET se potpuno razumemo :) , jer i ja sam to napisala kao moguci razlog protiv trojke (mislim, meni).

iako imas one silne openminded ppl koji su u fazonu da najbolje je da to odradite zajedno i sve..
ali, jel nije bolje sa njim, pa nek je nekako i polovicno, nego sam??

pazi, zelja te proci nece.

i sta je sa pricom i komunikacijom o tome?
Upravo to. Ne mogu bas da budem iskren u tom smislu. Ne mogu da kazem da mi je potrebno vise iskustva i td. To bi onda bilo - onda mi on nije dovoljan i bla bla bla.... RTrojku ne mogu jednostavno sa njim, jer je upravo taj razlog sto si ti rekla!
By mikki25
Originally posted by Kittrie
Originally posted by Tungi

Uh..Kako sam stariji,sve vise cenim neke stvari koje su mi bile strane ranije (jednostavno mi se nisu nametele,nisam imao tu potporu druge strane,soulmate-a da me uveri da to moze tako da funkcionise,jednostavno nije bilo soulmatea),sto vise volim i primam ljubavi,to sam sve vise upotpunjeniji,nemam intencija ka istrazivanju,eksperimentisanju.

A ljudi se razlikuju.Naravno.
hun, ti bese kao skoro 3 god mladji od mene? :)
da, naravno oko cenjenja stvari ..i sve sto si rekao..
osim ovog soulmate, to mi zvuci malo , izvini ali, detinjasto. e to je moja ideja koja je sazrela za 27 god (ne mislim da sam ogorcena baba zbog toga).

ali ovaj decko prica o stanju posle 1 decenije..
ne mislim da je on imao ovakve ideje pre ne znam ni ja koliko god (ne znam koliko si ti u vezi, aj ako si 2 npr, sacekaj 8 pa da vidimo hoce li biti identicno..).
Ti me bas kapiras! Ne mogu ljudi izgleda da shvate kako je to posle 10 godina da pozelis MOZDA nesto drugo, jer jednostavno nemam iskustva sa drugima. Voleo bih bas da vidim te ljude koji su boze moj, verni i zele vezu od 10 godina ali pitao bih ja njih da li onii znaju sta covek treba da uradi da bi takva veza uspela. Ovako su svi sveci sa nebesa.
By mikki25

nekako mi cela tema mirise na fake ali ajde bicu ozbiljan

iz perspektive nedavno okoncane monogamne veze od 12 i nesto godina autoru teme samo imam da porucim.

to sto te pecka i to sto te interesuje prevedeno na srpski zove se pocetak kraja tvoje veze

nema to nikakve veze sa "radoznaloscu" i sticanjem iskustva ali i te kako ima veze sa stvarima koje u vasoj vezi vise ne stimaju kako treba.
Zasto nisi zeleo da probas posle 3 godine ili posle 5 ili 7 razmisli sta sada nije u redu, zasto si nezadovoljan , zasto te partner ne ispunjava u potpunosti kao sto je nekada.

vasa veza skripi.
to da li ces ti spavati sa nekim drugim ili ne potpuno je nebitno jer se povratkom u vezu vracas u probleme i licna nezadovoljstva koje sexualnm izletima pokusavas da izlecis
da li ces/cete te probleme prevazici ili ne to je vec druga prica, jedno je sigurno experimentisanje sa strane nece pomoci tj pomoci ce privremeno tj ako se grdno razocaras pa shvatis da ti je ono sto imas ipak blje od onoga sto si nasao ali uprkos tome stari problemi jos ce biti tu i cekati na resenje.
Fake nije. Hocu da cujem misljenja ljudi. A ne mora da bude kraj veze. Ne budi iskljuciv.
By mikki25
Originally posted by Kragi

Pa?
mislim da bi bilo najbolje da te dečko šutne :hvala: a da obrazloženje bude 'izvini ali ja bih da stičem iskustva dok sam još mlad', pošto pretpostavljam da on nije uložio sebe u vaših 10 godina i da njemu vreme stoji, te će ukoliko raskinete imati početnih 18 ili kol'ko već.
i da, mislim da je bolje da o eventualnom problemu popričas sa njim čisto da se tip ne oseti jednim što mu pola gay serbia foruma rešava problem u vezi i to posle 10 godina :)
excelent point
Ljudi, nije problem Ovo je tema.
By mikki25
A kako vidim, po nekim misljenjima nisam ni trebao to da postavim na forum. Ja sam mislio da ovde ima bas ok pametnih i iskusnih ljudi. Uostalom, svi nesto uglavnom govore o iskrenosti i ne znam ni ja o cemu. A kapiram da je pola tih ljudi totalno neiskreno u svom zivotu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nemojte me citirati vise, dovodite me u iskusenje da odgovorim !!!!!! :pucaodsmeha:

I can't take this pressure !!! :drama:
Korisnikov avatar
By Burak
..nemoj ga varati, a kamoli raskidati. Svima koji su u dužoj vezi kad tad padne na pamet neko drugi.. ako ces mene slusati, to sto imas je mnogo vrjednije od neke sex avanture koja ti vjerovatno nikakvo pozitivno iskustvo donijeti neće.
Korisnikov avatar
By bothways
Bleh, previse odgovora: too long, didn't read.

Moj savet: razgovaraj sa njim o tome. Ako te voli, trebalo bi da te razume i da shvati. Mozda, trojka, zaista, nije lose resenje?
By Kragi

A kako vidim, po nekim misljenjima nisam ni trebao to da postavim na forum. Ja sam mislio da ovde ima bas ok pametnih i iskusnih ljudi. Uostalom, svi nesto uglavnom govore o iskrenosti i ne znam ni ja o cemu. A kapiram da je pola tih ljudi totalno neiskreno u svom zivotu.
Prvo, ovde ima baš ok, pametnih i iskusnih ljudi koliko hoćeš.
Drugo, kad već otvaras ovakvu temu i pred masom iznosis problem, onda budi spreman na to da ti se neće svačije mišljenje dopasti.
Treće, sam si tražio da se bavimo tobom, te šta ti kapiras o drugima i njihovim životima zapravo nije tema.
Korisnikov avatar
By taurus

Drugo, kad već otvaras ovakvu temu i pred masom iznosis problem, onda budi spreman na to da ti se neće svačije mišljenje dopasti.
Treće, sam si tražio da se bavimo tobom, te šta ti kapiras o drugima i njihovim životima zapravo nije tema.
batali da ne popijesh opomenu:freddy:
By mikki25

Kapiram ja da ima okljudi ovde, ali ne da popuju i da moralisu kako sam ja onakav o ovakav. Cast izuzecima :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!