Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by MarsSta? i Mira napisala autobiografiju?
Jel kupio neko knjigu na sajmu, citao...?
Originally posted by MarsA da me ubiješ nemam pojma zašto sam pisao ovo...
Kako je izvela...pa sjajno...fantastično.
I to vreme, taj trenutak...to ludilo u najavi svuda okolo.
Ipak "Pozorisne iluzije", posebno poslednje izvođenje...Nešto što sigurno ne možeš da doživiš sa pozornica West Enda, i Broadway-a, Londona i New York-a.
"Ne igrati danas ovu predstavu znači pristati na to da je sve gotovo. Da je opšta destrukcija izvedena do kraja. Da smo svi mi zbrisani sa lica zemlje kao nepotreban, čak i štetan balast. Ukratko - to znači potpisati vlastitu kapitulaciju.
Igrajući danas ovu predstavu ja, taj svoj neminovni i definitivni poraz odlažem. Makar za jedan dan."
Za infarkt.
Originally posted by Marszato sto te je u srce dirnula Predsednice
Da ne kucam opet...Originally posted by MarsA da me ubiješ nemam pojma zašto sam pisao ovo...
Kako je izvela...pa sjajno...fantastično.
I to vreme, taj trenutak...to ludilo u najavi svuda okolo.
Ipak "Pozorisne iluzije", posebno poslednje izvođenje...Nešto što sigurno ne možeš da doživiš sa pozornica West Enda, i Broadway-a, Londona i New York-a.
"Ne igrati danas ovu predstavu znači pristati na to da je sve gotovo. Da je opšta destrukcija izvedena do kraja. Da smo svi mi zbrisani sa lica zemlje kao nepotreban, čak i štetan balast. Ukratko - to znači potpisati vlastitu kapitulaciju.
Igrajući danas ovu predstavu ja, taj svoj neminovni i definitivni poraz odlažem. Makar za jedan dan."
Za infarkt.
Originally posted by nscOd pomenutih samo mi Jokovićka ne leži .... uvek igra neke mučne teške uloge ...
i ja je volim, posle Mirjane Karanovic i Mirjane Jokovic, moja omiljena glumica
Originally posted by 2kuneNASA hrvatica, udata za SRBINA
pih, hrvatica!![]()
![]()
Originally posted by KiWiVolim sve tri:)
Originally posted by nscOd pomenutih samo mi Jokovićka ne leži .... uvek igra neke mučne teške uloge ...
i ja je volim, posle Mirjane Karanovic i Mirjane Jokovic, moja omiljena glumica
Originally posted by StripiOna je udata za bosancaaaa! Mira je NASA!
Pa šta, mi imamo ašu snajku Draganu, luče iz Kasidola![]()
Originally posted by antibioticAli Rvat, ćaća mu je tu u Zagrebu. Kad je svekru pozlilo došla je u Zaraznu posjet pa se moja fremdica i kolegice joj slikale sa njom i dobile po kartu za koncert
Ona je udata za bosancaaaa! Mira je NASA!
![]()
Originally posted by spliffKad se gospoje krenu falit snajkama to nema granica.
daj stripi...
ova tema je u kulturi
nemorash bash da pominjesh dm
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!