Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By mikki25
Ne bih mesao ljubav i sex Ne bih ja njega uvlacio u trojke. Nekako mi nije to to.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by mikki25

Ne bih mesao ljubav i sex Ne bih ja njega uvlacio u trojke. Nekako mi nije to to.
ok, OPET se potpuno razumemo :) , jer i ja sam to napisala kao moguci razlog protiv trojke (mislim, meni).

iako imas one silne openminded ppl koji su u fazonu da najbolje je da to odradite zajedno i sve..
ali, jel nije bolje sa njim, pa nek je nekako i polovicno, nego sam??

pazi, zelja te proci nece.

i sta je sa pricom i komunikacijom o tome?
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Tungi

Ljubomoran si,a?
tungi pa ne mora biti TO; bar ne iskljucivo.

kontas razliku izmedju LJUBAVI i VODJENJA LJUBAVI i CISTOKRVNOG SEXA. i 10 godina te LJUBAVI? i onda novo dupe i kurac udju u taj krevet koji je 10 godina samo za njih dvojicu bio i jednog volis, drugog kreses i dok jebes gledas kako on pusi tvojoj ljubavi? omg, ja veze sa pricom nemam, ali mi to tako deluje, kao da ti frikin uljez upadne u stan.

MADA .. najverovatnije je ipak (iako polovicno) najbolje resenje za situaciju. trojka bi bila neka 'izvidnica'.
nevezano za ovo sto napisah gore.

p.s. u je, mislim da me godinama ne zainteresova neka tema kao ova. ovde se nesto pronalazim izgleda.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kittrie

Ljubomoran si,a?

kontas razliku izmedju LJUBAVI i VODJENJA LJUBAVI i CISTOKRVNOG SEXA. i 10 godina te LJUBAVI? i onda novo dupe i kurac udju u taj krevet koji je 10 godina samo za njih dvojicu bio i jednog volis, drugog kreses i dok jebes gledas kako on pusi tvojoj ljubavi? omg, ja veze sa pricom nemam, ali mi to tako deluje, kao da ti frikin uljez upadne u stan.

MADA .. najverovatnije je ipak (iako polovicno) najbolje resenje za situaciju. trojka bi bila neka 'izvidnica'.

p.s. u je, mislim da me godinama ne zainteresova neka tema kao ova. ovde se nesto pronalazim izgleda.

:lol:

Ja sam bolesno ljubomoran.

Glenn Close Fatal attraction

Molim da dobijem jos jedan smajli.
hahhahahahha
meni nesto ona vise POSESIVNA nego LJUBOMORNA, al to ide ruku pod ruku obicno.

u je, ja i dalje vagam izmedju nekog tripa da gledam nekog ko je MOJ pa se jebe sa drugom, kao moze biti total turn on (al ja bih sedela i gledala, ne bih volela da se mesam nego voajerisem), i onoga da nikako ne bih volela da GLEDAM kako za nekog drugog pusta one zvuke, pravi one grimase.. svrsava. :shrug:

ama gde je , jel miki? sto zapoce ovo sve?? a ne da ja spamujem opet. :sigh:
Korisnikov avatar
By Kittrie

Ljubomoran si,a?

:lol:

Ja sam bolesno ljubomoran.

Glenn Close Fatal attraction

Molim da dobijem jos jedan smajli.
hahhahahahha
meni nesto ona vise POSESIVNA nego LJUBOMORNA, al to ide ruku pod ruku obicno.

u je, ja i dalje vagam izmedju nekog tripa da gledam nekog ko je MOJ pa se jebe sa drugom, kao moze biti total turn on (al ja bih sedela i gledala, ne bih volela da se mesam nego voajerisem), i onoga da nikako ne bih volela da GLEDAM kako za nekog drugog pusta one zvuke, pravi one grimase.. svrsava. :shrug:

ama gde je , jel miki? sto zapoce ovo sve?? a ne da ja spamujem opet. :sigh:

Poseisvno,ajde i tako...kao Isabelle Adjani u Possession:D

Ma zajebi,sto je moje to je samo MOJE!
da, da.. mislim da si upravo citirao jenny sa teme ljubomora ili od nekud :D

al opet, jel sam ja kao neljubomorna ako bih zelela da gledam kako njoj neko radi lap dance i kako se ona pali.. a mozda bih i ja htela lap dance tad, nije iskljuceno :D
i kao mi se palimo na tu ribu, ali nemamo sad SEX sa njom? nego kad izadjemo iz kluba, to je ostavljeno tamo? ne znam, jbte ovo zvuci kao pocetak price kako nastaje trojka :shrug: ..
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne bum zalazil u to.

Jer...Ako kazem,da je odsustvo ljubomore i odsustvo ljubavi prema partneru,odnosno nedovoljne ljubavi,nemocne,NEjake,zasuce me i drvljem i kamenjem.Iz mog ugla,moje glediste.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Tungi, ja te podrzavam :tuc:

ali najsladje je zabranjeno, tako da kad nekome das zabranu, on tome tezi, a ovako ga pustis da radi sta hoce i on se sam pokaze

veceras sam prosvecena :isus:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne, hajde, ja sam apsolutno za neku zdravu dozu ljubomore.
to je verifikovano normalno, i plus me pali. :D

ali postoje neke stvari.. igrice, sta god.. koje mogu posluziti kao spoljasnji nebitni afrodizijaci; pa nek je to i fakin striptizeta.
i ne, nije fora da sad kazete 'vasa ljubav je dovoljan afrodizijak' i tako to.
sta fali u malo zacina?

p.s. ok, vidi se da se dosta kolebam, vec rekoh ranije da vagam.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pitaj mog decka o tome. :D

Ljubav je dovoljan afrodizijak.:)
By Kragi
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Tungi, ja te podrzavam :tuc:

ali najsladje je zabranjeno, tako da kad nekome das zabranu, on tome tezi, a ovako ga pustis da radi sta hoce i on se sam pokaze

veceras sam prosvecena :isus:
A nema tu zabrane/dozvole, trazis slicnog sebi sa kojim jasno definises odnos i nema posle 'ovo smes, ovo ne'. to se bre zna unapred :sudija:
Korisnikov avatar
By Kittrie

Ljubav je dovoljan afrodizijak. :)
fck u !! :lol:

da, ljubav je DOVOLJAN afrodizijak.rekla bih cak i GLAVNI !!
ali nije JEDINI.

i sto stati na DOVOLJNOM? i want it all.
:alexis:

oFF: tako ce nas iseci u oFF .. :trampolina:

edit: i to VELIKI OFF :bye:
Korisnikov avatar
By Tungi
Uh..Kako sam stariji,sve vise cenim neke stvari koje su mi bile strane ranije (jednostavno mi se nisu nametele,nisam imao tu potporu druge strane,soulmate-a da me uveri da to moze tako da funkcionise,jednostavno nije bilo soulmatea),sto vise volim i primam ljubavi,to sam sve vise upotpunjeniji,nemam intencija ka istrazivanju,eksperimentisanju.

A ljudi se razlikuju.Naravno.
Korisnikov avatar
By Kittrie

Uh..Kako sam stariji,sve vise cenim neke stvari koje su mi bile strane ranije (jednostavno mi se nisu nametele,nisam imao tu potporu druge strane,soulmate-a da me uveri da to moze tako da funkcionise,jednostavno nije bilo soulmatea),sto vise volim i primam ljubavi,to sam sve vise upotpunjeniji,nemam intencija ka istrazivanju,eksperimentisanju.

A ljudi se razlikuju.Naravno.
hun, ti bese kao skoro 3 god mladji od mene? :)
da, naravno oko cenjenja stvari ..i sve sto si rekao..
osim ovog soulmate, to mi zvuci malo , izvini ali, detinjasto. e to je moja ideja koja je sazrela za 27 god (ne mislim da sam ogorcena baba zbog toga).

ali ovaj decko prica o stanju posle 1 decenije..
ne mislim da je on imao ovakve ideje pre ne znam ni ja koliko god (ne znam koliko si ti u vezi, aj ako si 2 npr, sacekaj 8 pa da vidimo hoce li biti identicno..).
Korisnikov avatar
By Tungi
Isli smo u istu gimnaziju;)

Jbg,znam da je detinjasto.Takav sam.
ALI,nisam bio takav:lol:

Ljubav me menja.:D
Korisnikov avatar
By Kittrie
ajme dragi i mene ljubav promenila.
od dezurne bludnice sam postala.. nedezurna latentna bludnica :D

al ajde, sad sam kao malo starija i kontam..mirnija.
a dezurna bludnica, ihaj, tek to sto nisam.
frendica mi kaze da sam cura fina i za udaju :)

p.s. salim se za bludnicu, samo sam zurcila..onako jako.

edit: ma znam za gimnaziju, i mislim da se secam i tvog godista, nego kao proveravam :) jes imao decka i letos , kad smo se videli?
Korisnikov avatar
By Tungi
Te price se i secam,kad smo se videli:mazi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
koje?
ove da sam fina mirna i za udaju? :)
(ali naravno, nisam dosadna, jel tako?? dzuskam i tako to :lol: )
:hug:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da...Godinu i 2 meseca.

Videcemo se opet na nekoj djuski:lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
da, ono je bilo bas za dzusku :lol:
ma moram da se reklamiram ovde, da ne ispadne
da sam neka baba dosadna..missim, devojka za udaju, grozomorno :smeh:
hocu da kazem da ima mladalackog duha u meni jos mucjo mucjo.. (e, ovo je totalno bapski :deda: )
e, mislim da mi je castor dao '90 god. ako sam ga onda dobro cula :lol: :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
sve je to zbog siski i mog zmijskog tela :merlinka:
Korisnikov avatar
By Zibro
nekako mi cela tema mirise na fake ali ajde bicu ozbiljan

iz perspektive nedavno okoncane monogamne veze od 12 i nesto godina autoru teme samo imam da porucim.

to sto te pecka i to sto te interesuje prevedeno na srpski zove se pocetak kraja tvoje veze

nema to nikakve veze sa "radoznaloscu" i sticanjem iskustva ali i te kako ima veze sa stvarima koje u vasoj vezi vise ne stimaju kako treba.
Zasto nisi zeleo da probas posle 3 godine ili posle 5 ili 7 razmisli sta sada nije u redu, zasto si nezadovoljan , zasto te partner ne ispunjava u potpunosti kao sto je nekada.

vasa veza skripi.
to da li ces ti spavati sa nekim drugim ili ne potpuno je nebitno jer se povratkom u vezu vracas u probleme i licna nezadovoljstva koje sexualnm izletima pokusavas da izlecis
da li ces/cete te probleme prevazici ili ne to je vec druga prica, jedno je sigurno experimentisanje sa strane nece pomoci tj pomoci ce privremeno tj ako se grdno razocaras pa shvatis da ti je ono sto imas ipak blje od onoga sto si nasao ali uprkos tome stari problemi jos ce biti tu i cekati na resenje.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Kragi

Pa?
mislim da bi bilo najbolje da te dečko šutne :hvala: a da obrazloženje bude 'izvini ali ja bih da stičem iskustva dok sam još mlad', pošto pretpostavljam da on nije uložio sebe u vaših 10 godina i da njemu vreme stoji, te će ukoliko raskinete imati početnih 18 ili kol'ko već.
i da, mislim da je bolje da o eventualnom problemu popričas sa njim čisto da se tip ne oseti jednim što mu pola gay serbia foruma rešava problem u vezi i to posle 10 godina :)
excelent point
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ne, vec je resenje da tvoj decko dodje na forum i vidi kakav si kreten
Sanja, nemoj da si bezobrazna... decko uopste nije kreten, ja sam se sto puta nalazila u njegovoj situaciji, i razumem ga.
U ostalom, mislim da treba da razmislis o sebi, pre nego sto krenes da pises ovakve stvari.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Hys.

Sanja, svi tvoji odgovori na ovoj temi imaju primesu osude, a sem ako nisi zaista svetica, ne vidim zasto.

Decko je iskreno rekao sta ga muci, sto verujem da su mnogi ljudi na ovoj planeti osetili, i to sto je rekao nije ruzno niti grozno niti neukusno...Sa jednim deckom deset godina, zar nije prirodno da oseti radoznalost povodom seksualnog iskustva sa nekim drugim?

Lm, ono sto bih ja uradila u takvoj situaciji, je da iskreno, otvoreno, porazgovaram sa svojim partnerom, koji ako je iole razuman, ce adekvatno shvatiti sta mu govorim.

I otkada, posebno u VEZI OD DESET GODINA, se ljubav i posvecenost toliko vezuje za seks da ne moze da se razume da neko zeli da proba i drugaciju kitu/picu. U redu na pocetku kada mozda bolujemo od sitnih bolesti kao sto je ljubomora, ali ako je neko uz tebe toliko dugo, pa valjda mozes da shvatis da ima i neke druge potrebe. To nikako ne znaci da ti nisi naj sta god.

@Zvezdaja:

Kao sto rece J.., nema tu garancija nikaki', mosh da jebes ko lud do 25, onda budes sa istom zenom 15 dina i opet pozelis nekog drugog. I da jednako zelis i svoju zenu.

Joj bre ljudi vi ko da niste ljudi, no sve ko da ste se svetom vodicom kupali.
:up: upravo, bas kako i ja mislim.
Korisnikov avatar
By Blady

Pa cekaj, da li postoji osoba na svetu koja je u dugoj vezi, braku, sta li vec, a da ne pozeli u mislima da uradi nesto sa nekim drugim? Za ceo zivot?
Da, svakako da postoji... ja sam bila kao nasla neko kompromisno resenje, slobodne veze... ali isto tako, tu nema nikakve garancije da ces poceti da se interesujes za druge osobe, i da ce ti se mozda veza zavrsiti zbog toga
Korisnikov avatar
By Blady
Ju kakvih sam se sranja ja ovde nacitala i tripova raznih :roll:
No comment
Korisnikov avatar
By bern
Mene zanima da li ste ikada, za tih 10 godina, pričali o tome šta bi se desilo da dođe do prevare? I kakav vam je stav o tome?
By dukkehjem

Pozdrav svima. Voleo bih da cujem vasa misljenja na ovu temu.
Sa deckom sam u vezi deset godina i ta veza stvarno lepo funkcionise. Ali u polednje vreme mi se javlja velika zelja za nekim drugim partnerima. Ja znam da je on pravi decko za mene i stvarno imamo jako dobar odnos, cak i dalje osecamo veliku seksualnu privlacnost jedno prema drugom.
Ja i nemam bas mnogo iskustva, skoro da ga i nemam uopste sa drugim tipovima i prosto ne znam da li ce ta zelja da se malo primiri ili ce mi tako biti uvek. Nemam zelju da ga prevarim, pa me zanima sta raditi po tom pitanju, jer godine idu, a zelja mi je sve jaca. Prosto mi je malo nezamislivo da za 30 godina ako ne daj boze pukne sve, da ja imam samo jedno iskustvo... Znam ja sve to oko ljubavi, bla, bla, da je tonajlepse i najbolje ali se ja jednostavno ne osecam bas tako sto se tice seksualnog nagona. Pa?
Pa reci mu otvoreno kako se osecas, da ti znaci, da ga volis, ali i da imas potrebu da eksperimentises u seksu sa nekom drugom osobom ili nekim drugim osobama, mozes dodati da i to sto mu govoris pokazuje da ga volis i cenis i da ti znaci, da ne zelis da ga prevari... da sam na mestu decka ne bih imao nikakvih problema sa seksom sa strane dokle god nije prevara.

edit: i mozda, ako je vec posesivan pa ne moze da predje preko toga da spavas sa nekim drugim, mada ja to onda ne bih trpeo i verovatno bi veza tu i pukla, mozete bar kao kompromis da izmenite vasu seksualnu praksu drasticno, da uvedete s&m, igrarije neke, stagod... (mada ste za deset godina vala imali vremena da probate sve to 3put :lol: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!