Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By mikki25
Pozdrav svima. Voleo bih da cujem vasa misljenja na ovu temu.
Sa deckom sam u vezi deset godina i ta veza stvarno lepo funkcionise. Ali u polednje vreme mi se javlja velika zelja za nekim drugim partnerima. Ja znam da je on pravi decko za mene i stvarno imamo jako dobar odnos, cak i dalje osecamo veliku seksualnu privlacnost jedno prema drugom.
Ja i nemam bas mnogo iskustva, skoro da ga i nemam uopste sa drugim tipovima i prosto ne znam da li ce ta zelja da se malo primiri ili ce mi tako biti uvek. Nemam zelju da ga prevarim, pa me zanima sta raditi po tom pitanju, jer godine idu, a zelja mi je sve jaca. Prosto mi je malo nezamislivo da za 30 godina ako ne daj boze pukne sve, da ja imam samo jedno iskustvo... Znam ja sve to oko ljubavi, bla, bla, da je tonajlepse i najbolje ali se ja jednostavno ne osecam bas tako sto se tice seksualnog nagona. Pa?
By mikki25
Ne bih. Mislim bih, ali da ne bude u kombinaciji moj decko. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljudska, da ne kažem pederska radoznalost.
Sumnjam da će te proći.

Tuđa iskustva i saveti retko pomažu u takvim, izrazito subjektivnim stvarima.

Ali da ti iskreno kažem, ništa ne propuštaš, bukvalno.

Ja još i ne težim vezivanju, niti želim da težim, pa da govorim iz tog ugla.
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by mikki25

Nemam zelju da ga prevarim, pa me zanima sta raditi po tom pitanju, jer godine idu, a zelja mi je sve jaca.
Ne znam onda, piši u Gloria-u, kupi dildo, probaj fisting, renoviraj kupatilo, snimi ce de...
Korisnikov avatar
By Srklet
sex is overrated. love, on the other hand, isn't.
By mikki25
Ne bih da pokvarim vezu. Zato me i zanima misljenje drugih ljudi. Nisam od juce, znam sta to sve znaci. Tako da, ne bih da me bilo ko osudjuje za pitanje. Hvala. :)
By J...
Slobodna veza je resenje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Najgore je sto se nisi iziveo i izludovao pre te duuuuuge veze, to ti je najveci zajeb. Zato se treba relativno izludeti po pitanju sexa pre veze, ali ni to ne garantuje da te neko nece privuci..
By mikki25
Yesssss. A da mi neko kaze nesto sto ne znam? Sta bi vi uradili?
By J...
Nemam zelju da ga prevarim, pa me zanima sta raditi po tom pitanju,
Sad vidim ovo.

Ti onda lepo "raskines", pa kresnes nekog drugog, pa se onda pomirite, to je cesta praksa. Tako ce ti biti cista savest. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemam zelju da ga prevarim, pa me zanima sta raditi po tom pitanju,

Hoce infarkt,nece infarkt...

Ti se lepo zamisli,ka cemu vise tezis...Neka u ovom slucaj ljubav bude um,materija sex...A um je uvek iznad materije.
By LeDeNa_
Kazes mu pa vidis :lol:

Pa to je normalno u vecini veza koje traju tako dugo...Tako da, prevari ga ako hoces jednom ali mu reci...loool ledena

:wink:
By mikki25
Zaboravio sam da kazem da sam hiper sexualan ;) ))
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:avalon:

ja ne mogu da skrpim ni godinu dana, a on oce da pokvari vezu od 10 godina

odoh da se besim

zdravo
Sanja, svi tvoji odgovori na ovoj temi imaju primesu osude, a sem ako nisi zaista svetica, ne vidim zasto.

Decko je iskreno rekao sta ga muci, sto verujem da su mnogi ljudi na ovoj planeti osetili, i to sto je rekao nije ruzno niti grozno niti neukusno...Sa jednim deckom deset godina, zar nije prirodno da oseti radoznalost povodom seksualnog iskustva sa nekim drugim?

Lm, ono sto bih ja uradila u takvoj situaciji, je da iskreno, otvoreno, porazgovaram sa svojim partnerom, koji ako je iole razuman, ce adekvatno shvatiti sta mu govorim.

I otkada, posebno u VEZI OD DESET GODINA, se ljubav i posvecenost toliko vezuje za seks da ne moze da se razume da neko zeli da proba i drugaciju kitu/picu. U redu na pocetku kada mozda bolujemo od sitnih bolesti kao sto je ljubomora, ali ako je neko uz tebe toliko dugo, pa valjda mozes da shvatis da ima i neke druge potrebe. To nikako ne znaci da ti nisi naj sta god.

@Zvezdaja:

Kao sto rece J.., nema tu garancija nikaki', mosh da jebes ko lud do 25, onda budes sa istom zenom 15 dina i opet pozelis nekog drugog. I da jednako zelis i svoju zenu.

Joj bre ljudi vi ko da niste ljudi, no sve ko da ste se svetom vodicom kupali.
Korisnikov avatar
By taurus
I frustracije zbog nemanja iskustva mogu pokvariti odnos.Pricaj sa njim o tome,valjda ste dostigli tu vrstu slobode u komunikacij,trojka mozda.Ako niste kresni se sa strane.Sve je za ljude jbg da mu je kriv ti bi mislio da tako treba.

sad kad me izshlajmiraju :smeh:
By mikki25
Originally posted by taurus

I frustracije zbog nemanja iskustva mogu pokvariti odnos.Pricaj sa njim o tome,valjda ste dostigli tu vrstu slobode u komunikacij,trojka mozda.Ako niste kresni se sa strane.Sve je za ljude jbg da mu je kriv ti bi mislio da tako treba.

sad kad me izshlajmiraju :smeh:
Hahhahahaha ma da, ispao bih nikad veza fuxara. Mozda bre nista i ne bude od svega toga pa se vratim u svoj manastir. Trojku ne bih sa njim.
By mikki25
A cemu slobodna veza posle ozbiljne veze? Zar nije to odvajanje tj. otudjenje da bi doslo jednog dana do taskida?
Korisnikov avatar
By Hys.
A jel ti mozes sa njim da pricas o ovome?
By mikki25
Jok. Bojim se da bih ispao kao neka kurva. Cak iako on ima zelju za drugim ne verujem da bi mi priznao da bi sebe zastitio da bude cist i nepokoleban.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Hys.

osudjujem to, ne zato sto sam svetica, naravno, mislim da su se svima nama bar u jednoj vezi javila takva razmisljanja, ALI..

kad su se meni javljala, ja sam o tome prvi sela i razmislila o svojim stvarnim osecanjima, zatim pricala sa partnerkom o tome... nije mi jasno kako neko u jednom uzdahu moze da kaze da nekog voli i da hoce da prevari tu osobu..

zamislila sam obrnutu situaciju.. kako bi se ja osecala da moja devojka nakon veze od 10 godina ode na forum i prvi post joj bude

"E, ja volim Sanju, ali 10 godina smo zajedno i ja hocu da je prevarim.. posavetujte me"

ja ne osudjujem njega kao osobu, niti ga znam, niti poznajem.. vec osudjujem taj cin sebicnosti i sto ne razgovara sa deckom, koji ocigledno nema pojima o svemu ovome i zivi u iluziji da je u srecnoj monogamnoj vezi sa osobom koja ga voli..

a ako smo svi iskreni, jako retko se srecu ti slucajevi da opstaje veza od 10 godina.. a on je u uvodnom postu rekao da ga voli, i da im sexualni zivot nije los.. tako da ne vidim poentu unistiti nesto tako vredno...
Korisnikov avatar
By taurus
Veca je prevara ako zamishljash nekog drugog dok te on jebe...ja to ne bi oprostio,prevaru mozda i bih
By mikki25
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

@Hys.

osudjujem to, ne zato sto sam svetica, naravno, mislim da su se svima nama bar u jednoj vezi javila takva razmisljanja, ALI..

kad su se meni javljala, ja sam o tome prvi sela i razmislila o svojim stvarnim osecanjima, zatim pricala sa partnerkom o tome... nije mi jasno kako neko u jednom uzdahu moze da kaze da nekog voli i da hoce da prevari tu osobu..

zamislila sam obrnutu situaciju.. kako bi se ja osecala da moja devojka nakon veze od 10 godina ode na forum i prvi post joj bude

"E, ja volim Sanju, ali 10 godina smo zajedno i ja hocu da je prevarim.. posavetujte me"

ja ne osudjujem njega kao osobu, niti ga znam, niti poznajem.. vec osudjujem taj cin sebicnosti i sto ne razgovara sa deckom, koji ocigledno nema pojima o svemu ovome i zivi u iluziji da je u srecnoj monogamnoj vezi sa osobom koja ga voli..

a ako smo svi iskreni, jako retko se srecu ti slucajevi da opstaje veza od 10 godina.. a on je u uvodnom postu rekao da ga voli, i da im sexualni zivot nije los.. tako da ne vidim poentu unistiti nesto tako vredno...
Nisam pricao da ZELIM da ga prevarim. Pricam o zelji. To je sasvim druga stvar. Nemoj da srljas pre nego sto izanaliziras sve. Nisam postavio topic da bi me napusavala i ne znam ni ja sta. Samo malo ljudskosti. Iskuliraj malo, i ukljici se ako ne zelis samo da pljujes. Rekao sam da me zanima tudje misljenje ljudi.
By mikki25
Originally posted by taurus

Veca je prevara ako zamishljash nekog drugog dok te on jebe...ja to ne bi oprostio,prevaru mozda i bih
Ne zamisljam ja drugog. Jok. Kazem da postoji zelja za drugim.
By mikki25
Pa cekaj, da li postoji osoba na svetu koja je u dugoj vezi, braku, sta li vec, a da ne pozeli u mislima da uradi nesto sa nekim drugim? Za ceo zivot?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!