Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By istok
Ne znam treba li u ovaj folder da krknem ovu temu, al' ajde.
Elem, imao sam pre 5 godina neku saobracajku na motoru i zadobio raznorazne oziljke po telu. Sa pojedinima sam uspeo da se izborim ali neki jednostavno nisu nestali ma cime ih ja tretirao i stoga sam se odlucio da probam da ih uklonim hirurskim putem.
Ima li neko ideju gde bi trebalo da se obratim , u smislu preporuke? Ima milion nekih ordinacija koje se reklamiraju po netu i pretpostavljam da je bitno gde otici.
Jel radio neko nesto slicno?
Svaka info mi je dobrodosla.

Merci.
Korisnikov avatar
By blenta
moja drugarica je velike oziljke od carskog reza uklonila sa nekim kremama

jednu je mazala na sveze oziljke
zove se mislim contratubex ili slicno

a drugu kad su potpuno zarasli
cicactive uriage nesto...

ne vidi se uopste vise
a bila je ogromna debela linija
By Speculum Columbae
Originally posted by blenta

moja drugarica je velike oziljke od carskog reza uklonila sa nekim kremama

jednu je mazala na sveze oziljke
zove se mislim contratubex ili slicno

a drugu kad su potpuno zarasli
cicactive uriage nesto...

ne vidi se uopste vise
a bila je ogromna debela linija
Ožiljci od carskog reza s druga priča - plus što žensko telo sebe brže zaceljuje posle porođaja, čini mi se.
Korisnikov avatar
By Blady
plasticna hirurgija... odes i raspitas se...
Korisnikov avatar
By Tungi
off.

Oziljci na muskarcu su mi bili uvek turn on:D
Korisnikov avatar
By istok
@blenta
contratubex je pomogao za neke oziljke i to posle duze vremena jer ga nije bio u vreme kada su oziljci bili "svezi". radi se o malo ozbiljnijim oziljcima od onih koji nastaju hirurskim putem.

@Black
pa otud ova tema. i forum je za "raspitivanje". nisam shvatio sta si zelela da kazes?

@bludnik
i've heard it before :smug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja imam oziljak od nekih 15tak cm na nozi zbog operacije misica, vec nekih 7-8 godina...

htela sam pre par godina da idem na operaciju, ali plasticni hirurg mi je rekao da bi se to "pokrilo", treba da mi se ukloni deo koze sa butine ili tako nekog mesta koji je uglavnom pokriven odecom :glupan: tako da bi bio totalni promasaj, pokrila bi jedan oziljak, a dobila drugi..

to radi samo u slucaju ako ti to bas smeta, ili je ne rukama, licu i slicno..

ja sam se sad vremenom navikla, jeste vidljiv, ali bukvalno sam svaki put devojkama morala da skrenem paznju "e, jesi mi skontala oziljak" :neznam:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ja imam oziljak od nekih 15tak cm na nozi zbog operacije misica, vec nekih 7-8 godina...

htela sam pre par godina da idem na operaciju, ali plasticni hirurg mi je rekao da bi se to "pokrilo", treba da mi se ukloni deo koze sa butine ili tako nekog mesta koji je uglavnom pokriven odecom :glupan: tako da bi bio totalni promasaj, pokrila bi jedan oziljak, a dobila drugi..

to radi samo u slucaju ako ti to bas smeta, ili je ne rukama, licu i slicno..

ja sam se sad vremenom navikla, jeste vidljiv, ali bukvalno sam svaki put devojkama morala da skrenem paznju "e, jesi mi skontala oziljak" :neznam:
ja imam jedan na čelu :D

bivši me je jednom pitao "Ko ti je ovako ulubio glavu??" ... A stvarno pod određenim svetlom deluje ulubljeno :D

Dok sam bio tinejdžer jako mi je smetao, nosio sam kojekakve kačkete i gluposti i patio zbog toga. Sada mi ni 0.001% ne smeta :) uopšte ga ne gledam kao svoj nedostatak.

+ što je mnogima (provereno) turn on da tokom seksa ližu moj ožiljak (nije mi jasno zašto .. ali eto ... )

ON TOPIC:

Ja poznajem jednu damu u godinama koja je drastično smanjila (ali ne i potpuno uklonila) ožiljke koje je zadobila od noža kada je njen muž pokušao da je ubije. Ožiljci su bili uglavnom po stomaku i butinama. Išla je na neke lasere, nisam sto posto siguran, ali mislim da su ovi.

http://www.divaclinic.com/oziljci_i_strije.html

Nadam se da ti je jasno da je to proces koji traje i da ih neće skinuti posle prvog tretmana.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da.. laser je jedino resenje, klasicna plasticna hirurgija kod nas jos uvek nije na tom nivou...

ako ti zaista smetaju, onda vidi tu mogucnost sa laserom, a ako mislis da to ne utice na tvoju svakodnevicu i samopouzdanje onda sto bi se cimao..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
isto imala saobracajku na motoru i ostali oziljci - ne nesto dugacki, ali onako "izbaceni"

(na kolenu)

i jos imam neke oziljke od uklanjanja mladeza

probala cicatrix, contrctubex, saljica i slicno

za sta god da sam cula, sve sam probala

mazala, mazala i - nista!

sve stoji kao sto je i bilo

sad stoji kako je, da me podseca da ipak treba nositi svu opremu sa protektorima i kad je 34 stepena
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Gde god išao raspitaj se da li su i koliko sličnih zahvata uradili, traži da vidiš slike pre i posle...
Većina će hteti da te secka, ali u tom procesu će samo učiti na tebi.

Idealni su oni koji su imali dosta iskustva, a imaju i mogućnosti da ti rane zatvore vakumom...nešto što se u našem zdravstvu neće videti još 20 godina.

Kada odradiš taj zahvat, bilo bi super da okačiš fotke pre, u toku i posle.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!