Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Oziris

Oprosti se Dementieva od nas... I to tako iznenada... :neznam:
Originally posted by Sava_Savanovic

Žao mi je zbog toga. Ona mi je jedna od omiljenijih teniserki :(
Originally posted by Marvin

I meni je zao.

Sad je kvalitet zenskog tenisa još više pao...
uspeli ste, ovim komentarima, da mi uništite nekoliko divnih momenata radosti kad sam čula ovu vest. :shrug:
nešto sam nezdravo sentimentalna danas. :sigh:
Ulixandra, pomagaj.
Korisnikov avatar
By Lunja
Iris, tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje. Na osnovu tvoje reakcije rekao bih da ima tu nesto... :lukavi:
Korisnikov avatar
By IriS
verovatno ima :usamljen:
mislim da postoji žal za hejtom... sad više nemam koga da hejtam na WTA turu :sigh:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by IriS
Originally posted by Oziris

Oprosti se Dementieva od nas... I to tako iznenada... :neznam:
uspeli ste, ovim komentarima, da mi uništite nekoliko divnih momenata radosti kad sam čula ovu vest. :shrug:
nešto sam nezdravo sentimentalna danas. :sigh:
Ulixandra, pomagaj.
Cek' cek', ti to nis' dobro il' procitala il' razumela moj post... Vi's li ti igde u postu tuzic, zal il' slicno?

Ja sam samo iznenadjena, ali nece mi nedostajati... Bar ne nesto preterano... :neznam:
Korisnikov avatar
By IriS
nekako su mi ti postovi bili u nizu, pa me malko uhvatila griža savesti zbog moje preterane radosti :sigh:

no, ma koliko me ona živcirala, mislim da je Marvin u pravu da je sada kvalitet ženskog tenisa dodatno pao.
Korisnikov avatar
By nsc
Azarenka - Jankovic 6-4, 6-1
Korisnikov avatar
By Marvin

mislim da postoji žal za hejtom... sad više nemam koga da hejtam na WTA turu :sigh:
Malu, swatku, buđavu, debeljuškastu sa iskrzanom kosom i rumenim seljačkim obrazima? :veverica:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin

Malu, swatku, buđavu, debeljuškastu sa iskrzanom kosom i rumenim seljačkim obrazima? :veverica:
zar me tako vidiš? :usamljen:
a ja tebi svaki, ama baš svaki put kad te vidim kažem koliko si lep. :rida:

p.s. nemam pojma na koga misliš. Prasoli?
Korisnikov avatar
By Oziris
I meni na'm pade Bartoli, no ona mi je nekako pepeljasto sivog tena, izgleda krtice, ali nikako rumena... :neznam:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pobogu! Pa Karolajna.

( i ja te svaki put kisnem Irisice :kiss: )
Korisnikov avatar
By Marvin
Koja je svrha hejtati nekoga izvan top 10?

Njih ni ne viđaš pola vremena...
Korisnikov avatar
By IriS
a podsetite me, što ono beše ne volimo Karolajnu?

meni se sviđa njen defanzivni tenis (koliko god može da mi se sviđa takav tenis, a to je vrlo malo)... volela bih da vidim Anu kako je spucava forhendima

bam bam bam
Korisnikov avatar
By Oziris
Ruku na srce, nije vise ni TOLIKO bolno defanzivna kao sto je bila... Znacajno je popravila servis, puca sve jace i jace, cak i iz defanzive... A ja, umesto da je zavolim zbog toga, meni se sve vise utroba prevrce od toga sto se popravlja...

I guess some people you just seem to dislike, no matter how good they are, or better they're becoming... :kafa:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum

a podsetite me, što ono beše ne volimo Karolajnu?
Ja sam prema njoj bio potpuno ravnodušan, sad mi se čak i sviđa kako igra, ali toliki hvalospevi, young Danish sensation i buduća nada svetskog tenisa, to uzdizanje u nebesa od strane komentatora, stručnjaka i bog-te-pita-koga-sve-ne, su uspeli želudac da mi prevrnu i tako mi se taj osećaj prevrnutog želudca stalno vrati kada je vidim.... Inače protiv devojke nemam ništa :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ode Eli :usamljen:

Bas je bilo tuzno... :(
Korisnikov avatar
By antibiotic
e da, nisam znao gde ovo da postujem, pa hajde ovde.

Monika Seles - skorasnji intervju na srpskom za tv novu.
Mozda nekom bude bilo interesantno.
Skroz mi je sweet njen novosadski :)

''
Korisnikov avatar
By Oziris
Kim... Emotivno nestabilno cu se rasplakati zbog njene stabilnosti u kljucnim momentima... :suze-radosnice:

Sad samo jos da uzme jos ovaj set, i da Zvera i Karo igraju u tri seta, tri taj brejka, jedno dva i po, tri sata, i savrseno... :D

Kim uzima titulu! :D
Korisnikov avatar
By Lunja
ajde bre, verka, saberi se! :doh:
Korisnikov avatar
By Lunja
pa ne mogu da verujem. kako je prsla. sto nije reket razbila??? :procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By Oziris
A Zvera je sagorela izgleda... Sramotno je pukla! Jos samo da Kim sutra isprasi Karolinu, i sve ce mi biti potaman! :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Ana Ivanovic says she needs a full-time coach, and will therefore stop working with Heinz Gunthardt, under whose guidance the 2008 French Open champion began to get her old form back. Gunthardt, who is also lead commentator for Swiss television, will work with Ivanovic through the China Open.

Gunthardt began working with Ivanovic in February of this year, but he has made it clear that he cannot travel with her on a full-time basis.

Je l vec bila ova vest? :nerd:
  • 1
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!