Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Kontrolna i disciplinska komisija UEFA odredila je kazne zbog prekida utakmice između reprezentacija Italije i Srbije, 12. oktobra u Đenovi.

Utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Italije, a reprezentacija Srbije je kažnjena sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama, s tim što je kazna za drugu utakmicu uslovna. Fudbalski savez Srbije će zbog incidenata koje su izazvali naši navijači uplatiti u kasu UEFA 120.000 evra.

Fudbalska federacija Italije je kažnjena sa 100.000 evra i jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama, uslovno.

:avion:
By Kragi
Ocekivao sam i ja drastičniju kaznu, ovako, dobro smo prošli.
By LeDeNa_
I sta sad? Mi smo udaljeni sa Evropskog (na kog bi sigurno isli) zbog onog majmuna/vandala?
Kakve su to poruke? Poruke njihove nezelje i nesposobnosti (u ovom slucaju Italije) da savlada grupu od najvise 50 ljudi, udalji ih sa Stadiona i obezbedi odigravanje utakmice i jednog sportskog praznika? Gde je bilo ocigledno i malom detetu da oni nemaju nikakve veze sa fudbalom i nama.

Je l to poruka i na Nivou drustvene svesti kako mi kao drustvo trebamo voditi racuna i o.....pojedincu?
Jer svi "vode".Ma ajde de, sranja su se desavala i desavaju se pa se svuda vezba autoritet i policija a u nasem slucaju nas - pustaju, je l? Pazi da nije.

Nego im se gace natrpaju kad im stanemo na crtu.Narocito u odsudnom momentu.

;)
By LeDeNa_
Sve sto imam da kazem je da su djubrad,zbog 4 ubacene baklje kao da je bio novi hejsel.Da se ne lazemo mi smo ispali budale jer da je trebalo da se prave problemi pravili bi se na
kraju.....Italijanima samo novcana kazna za losu organizaciju(prskanje smrkom i dizanje albanske zastave nikom nista) i to je sve.

Uzas!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
treba sad to preračunati božedragi, kapiram da imamo šansu za baraž.
ne moraju ni da je dobiju ako nastave ONAKO da igraju.
što nisu čuvali bodove protiv 'autsajdera'.
By LeDeNa_
Sve u svemu italijani odigrali pametno i bez borbe nas dobili,onako pickasto sto bih ja rekla,to mi je gore nego da smo izgubili 10-0 ali na terenu,a sto mi je jos gore muka mi je vise od tih eu dvostrukih standarda,da se to desilo kod nas slucajno a ne bi molgo jer bi bilo 106 000 policajaca grada cikaga opet bi mi najebali.

;)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by ultraviolet

ali to je samo jedna utakmica.
Optimista! :)

Ako cemo uvek da cekamo baraz, onda ne treba ni da idemo :mjuza:
ali ne može bolje, ledena,
fudbal nam je u kurcima do guše inače, a sad pogotovo, igraju kao posle ugradnje veštačkog kuka svi do jednog i ako se to ne sredi uskoro ONDA ne treba ni da idu. a ne da 'ne idu kroz baraž'.
ma.
daleko je moooreee *jinx mode: off.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pih.
Takve stvari ce se ponavljati sve dok bude budala koji huligane maze po glavi.
By LeDeNa_
Moraju da idu i tacka :D

Mi mozemo svakog da pobedimo loool...Ja verujem u njih. :)

Znaci, Srbija do pobede :klap:

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!