Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by IriSViše me nervirate vi sa takvim izjavama. Sistem je takav da onih 8 koji naprave najbolje rezultate u toku cele godine idu na taj završni turnir. Jelena je svoje mesto osvojila pošteno. (i to ne otkazivanjem Serene i Venus).
prosek je 95 pa vi vidite koliko je zaslužila Dohu.
![]()
Originally posted by Sava_Savanovicposhteno
Originally posted by IriSViše me nervirate vi sa takvim izjavama. Sistem je takav da onih 8 koji naprave najbolje rezultate u toku cele godine idu na taj završni turnir. Jelena je svoje mesto osvojila pošteno. (i to ne otkazivanjem Serene i Venus).
prosek je 95 pa vi vidite koliko je zaslužila Dohu.
![]()
Originally posted by Lunjaserena
Nego, koja će biti proglašena za najbolju ove godine?![]()
Serena - 2 GS titule od ukupno 6 (slovima: šest) turnira.
Karolina - 5 turnira (jačih i slabijih), najveći broj pobeda (?), konstantnost, 1 GS POLUfinale
Verka - 1 turnir, 2 GS finala, i valjda još 4 finala
Kim - 1 GS titula, 2 jaka turnira
Amazing Francesca - 1 GS titula
Originally posted by MarvinJelena: "Nemate pojma! Kad vec nisam sposobna da igram, a pod ugovorom sam, onda je bolje da "podam" meceve slabijim igracicama koje sigurno mogu da pobedim u buducnosti, nego top igracicama koje ce da likuju i da mi u buducnosti broje tu pobedu kao kakvu kljucnu. Ne zelim da im raste samopouzdanje protiv mene! Zaboravice kako se igra sa mnom, i to mi je cilj za sledecu godinu. Glupa sam, nesposobna i sl., to zelim, a sledece godine - iznenadjenje!"
Originally posted by LunjaAj što je toliko izgubila, neko koji je ranking tih igračica!
A JeJa, od Vimbldona do danas, 6 pobeda i 10 poraza.![]()
Aj baš da vidim...
129, 28, 114, 75, 32, 25, 93 i 268
Kuuukuu!!! Još je gore nego što sam mislio!
Originally posted by Oziris
Kad smo vec kod kvaliteta, da li jos neko, osim mene naravno, misli da su one forhend i bekhend dijagonale Kim neverovatne??? Mislim, ono punom snagom udareno sa servis linije pada UNUTAR servis polja!![]()
![]()
Originally posted by MarvinNe cini ti se. Ali to je zato sto je Karolina tako slatka, umiljata, nezna, plava...
Nego da li se to meni čini ili je svekolika teniska javnost mnooogo blaza prema Karloni nego Dinari i Jeleni?
Svi su eto naprosto ubeđeni da će ona osvojiti grand slam, ima vremena... bla bla... pa nisu ni ove dve dokljakale od broja jedan sa 30 godina!
A da ne pričamo da su obe imale neuporedivo bolju godinu nego ona sad.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!