Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by dukkehjemHvala ti što si podelio pricu. I lepa je: svaki put nova, uvek prepoznatljiva - traganje, traganje, traganje.
i, eto, dodjosmo do toga da treniram... i odusevljen sam. nisam ni jedan trening propustio do sada, jako mi prijaju...
jedina negativna mrljica je bilo komentarisanje (i to jos negativno) parade na treningu od strane asistenta prethodnih dva puta... ali nisam ucestvovao u diskusiji jer postujem pravilo, tj. trudim se da ga postujem - "dok si na treningu, misli o treningu".
(u svlacionici jesam branio svoje stavove XD)
no, sve u svemu, ja se konacno necemu radujem kad je ponedeljak, jer tad imam trening i lepo mi je deo vremena ispunjenu svakom smislu, a svaki trening je izuzetno i koristan i tako...
![]()
to je moja prica![]()
aj ti ispricaj sad nesto![]()
e i jesi li strejt, lez ili bi? ili nesto cetvrto?![]()
Originally posted by drvceHej, bato, nas je troje, a ti si sam, tu sam citao, izvrsna
Originally posted by dukkehjemHvala ti što si podelio pricu. I lepa je: svaki put nova, uvek prepoznatljiva - traganje, traganje, traganje.
i, eto, dodjosmo do toga da treniram... i odusevljen sam. nisam ni jedan trening propustio do sada, jako mi prijaju...
jedina negativna mrljica je bilo komentarisanje (i to jos negativno) parade na treningu od strane asistenta prethodnih dva puta... ali nisam ucestvovao u diskusiji jer postujem pravilo, tj. trudim se da ga postujem - "dok si na treningu, misli o treningu".
(u svlacionici jesam branio svoje stavove XD)
no, sve u svemu, ja se konacno necemu radujem kad je ponedeljak, jer tad imam trening i lepo mi je deo vremena ispunjenu svakom smislu, a svaki trening je izuzetno i koristan i tako...
![]()
to je moja prica![]()
aj ti ispricaj sad nesto![]()
e i jesi li strejt, lez ili bi? ili nesto cetvrto?![]()
A to drugo, mili druze: cemu ocekuješ da te nauce ako u sali ima mesta za takve komentare... Misim, ... videceš vec i sam.
Šta bih ja mogla veceras da ispricam? Pfffff.... Ne znam. Hajde ovako, da li bi voleo da cuješ priču koja se zove ''Mac, štap i zene''?
http://www.aikidojs.org/index_files/stapMacZene.html
A sad odoh da bujim-pajim.
Uzgred, a lady never tells and a gentleman never asks. And anyway, I am way too old for such things to matter at all. So, be a good fellow, drop that talk.![]()
Originally posted by dukkehjemnanjusio si pricu...
http://www.aikidojs.org/index_files/PsiHramovnici.html
ova je izuzetna, psi hramovnici![]()
![]()
Originally posted by dukkehjemHej, bato, nas je troje, a ti si sam, tu sam citao, izvrsna
Originally posted by drvcehvala tebi na svemu... prica je mnogo mocna i divna
Originally posted by dukkehjemnanjusio si pricu...
http://www.aikidojs.org/index_files/PsiHramovnici.html
ova je izuzetna, psi hramovnici![]()
![]()
pisana je duuugo, duuugo... nazalost nikako da se otrgnem od autobiografskih opaski, to je uvek avet iz pobocnog hodnika.
Anyhow, hvala ti sto si procitao.
I hvala na ljubaznim recima.
Originally posted by drvceI see, now you want me to think you spend your long days sitting in the corner, blushing to death...?!
Originally posted by dukkehjemHej, bato, nas je troje, a ti si sam, tu sam citao, izvrsna
![]()
![]()
kliktao sam po sajtu i gledao lepih stvari ima![]()
---
sto se tice mojih pitanja,
ok, now i'll blush (curiosity indeed killed the cat)
i izvini sto nisam dzentlmen bio, ja inace vise dodjem tracara tetka radoznala![]()
A sta ocekujem, sa sta ja znam... trener je ovako super, treci je dan... ovo neki lekar (zamislil, lekar) seljak poceo pricu... nije, bar to kolko-tolko olaksava, bilo price oko toga tokom vezbi, vec tokom zagrevanja... zagrevali se, a trener stajao sa strane i kaze "prvi put za devet godina nema ni jedne devojke u klubu", a na to taj lekar kaze "to je sad u modi", a neki lik doda "zasticeni su sad", a trener rekao "bruka i krivica drzave"![]()
sve u svemu nije to ni tako strasno bilo...
No, jos godinu dana pa ionako se vracam u bg zbog faksa... pa cu u drugom klubu nastaviti da treniram.
inace, sta mislis o realnom aikidou?
Originally posted by drvcehaha
p.s. volis azru?Psa mog komšije?!?![]()
![]()
Pffff... nisam neki fan sitnih rasa, ali slatka kuca...
(hihihhihihi) stvarno gadan babac rastem, je li?! (osmeh included!)
Originally posted by dukkehjemBaaaaa!!! što se mene tiče, tu pesmu pamtim u izvođenju Dejana Cukoća (slobodno kolutaj očima, baš me briga!). Tek naknadno mi je neko šapnuo da je postojala prethodna verzija...
Originally posted by drvcehaha
p.s. volis azru?Psa mog komšije?!?![]()
![]()
Pffff... nisam neki fan sitnih rasa, ali slatka kuca...
(hihihhihihi) stvarno gadan babac rastem, je li?! (osmeh included!)
![]()
![]()
zbog benda i a sta da radiiiim![]()
(dakle, jesi, pisala si price, prepoznajem ovo preslatko osmeh included)
Originally posted by DevojkaIzObrazajao, ja to zelim i treniracu bude li se desilo da imam vremena pored faksa i aikidoa
Skoro sam prestala da treniram kendo.
Šteta.
Originally posted by DevojkaIzObraza
Realni aikido je, po mom mišljenju, živ kurac, time sam se bavila... 3-4 godine možda.
Apsolutno je nerealan.
Kendo je divan, ali jebiga, em je skup, em su ljudi postali odvratni. Bili su odvratni i inače, tipa, radim borbu sa likom koji je 2-3 dan (a ja tek ušla u opremu) i toliko me prebije da narednih pola sata ne znam gde se nalazim.
Originally posted by DevojkaIzObrazaMa taj trener ti je debilcina zesca, kreten nevidjeni, bezobrazluk i diskriminacija...
U principu, gde god da odlučiš da treniraš, imaćeš mogućnost iznajmljivanja klupske opreme. Uglavnom.
Nemam nijedan, treniram zato što mi se u trenutku svidi, ne da bih polagala za zvanja.
Možda je tu trener imao udela, jer je bio u fazonu:,, A ti si žensko, 'ajde, nemoj da se mučiš.'', dok je muški deo ekipe znao i neke tehnike za crni pojas. Jedenje govana, u svakom slučaju. O, da, i ćale koji mi kenja kako je to jako praktična veština, uz pomoć koje mogu da savladam bilo koga i jednom prilikom sam pokušala da mu uradim neku polugu, čovek je visok 1.95 i ima preko 100 kg, a ja sam 1.68 sa skromnih 60 kg. Šta misliš, jesam li uspela da uradim išta?
Krav maga je do jaja, ali ne znam koliko sam spremna da lomim nos na treningu![]()
Originally posted by DevojkaIzObraza
Znam, s tim što mi se čist džudo mnogo više sviđao oduvek. Dok mi se nisu pokvarila leđa, hahahaha.
Nisam ja pokvarila, sama su se pokvarila![]()
Jao, kad se setim kad sam prvi put došla na kendo... svi se deru i teraju nas da vičemo :suzicauoku:
Kiai je najzanimljivija stvar na takmičenjima zapravo, samo sediš i slušaš ljude kako vrište, urlaju, uzdišu, šta god. I jako su smešni![]()
Originally posted by DevojkaIzObrazaMalo si prestroga, ali slazem se da je u mnogim aspektima nerealan. Mada bolje to, nego tradicionalni. U realnom imas vise udaraca dok radis tehniku. Nekad mi nedostaje. Sada kada svratim do kluba, vidim da niko iz moje generacije vise i ne trenira. Dosli su neki novi klinci...
Realni aikido je, po mom mišljenju, živ kurac, time sam se bavila... 3-4 godine možda.
Apsolutno je nerealan.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!