Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Slika

Ovim putem vas pozivamo na prvu Radionicu na temu "Proces coming out-a, seksualna orijentacija i indentitet" koja će biti održana u sredu, 3. novembra od 18 časova u Drop-in centru SPY-a.

Ukoliko želte da saznate više o:

- procesu i fazama "coming out"-a,
- neprijatnim pitanjima koja se mogu javiti u tom procesu od strane roditelja i bliže okoline,
- zašto je coming out bitan i zašto je seks.orijentacija sastavni deo naše ličnosti i identitea,
- kome treba reći i kada,
- koje su moguće posledice tog čina,
- kakva je veza između coming out-a i bezbedne seksualne prakse,
- i mnoga druga pitanja,

Zakažite svoje učešće na radionici putem našeg sajta na linku http://www.spy.org.rs/index.php/radionice-termini ili putem telefona 011.24.52.24.1 (utorak-subota, 17h-22h). Broj učesnika je ograničen na 7, te Vas zato molimo da svoje učešće potvrdite na vreme.
Korisnikov avatar
By Mars
Prvo da smislite srpsku reč za autovanje.
Korisnikov avatar
By spliff
nisi gay? :puzzle:

edit:
i ja sam peder, da ne bude zabune
zapravo pederchina

:jk:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde sam gay, tamo nisam.

:D

''
By dukkehjem
ja da samo da reknem da volim spajevce i svaka im cast :up:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Jao koliko me pojedinci ovde podsećaju na neandertalce iz srednje škole...tuga
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Siguran puls Mladih
Broj učesnika je ograničen na 7, te Vas zato molimo da svoje učešće potvrdite na vreme.
Prvo najavite nešto OVOLIKO zanimljivo, a onda organizujete samo jednu grupu od sedam ljudi? To nije dovoljno ljudi ni za dodatnu nastavu u školi
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Mars
Originally posted by antibiotic
Originally posted by Mars

Slika
A vidite kako je unutra lepo i šareno...kao žurkica neka lepa a napolju ova sterilna belina, kao u bolnicu da ulazi (pu, pu, pu)

:snupi:
iskorak
:lol:
Ja mislim da on u stvari ide - unazad.

Da, tako već ima smisla.
ma ne, iznad prednje noge su 3 crtice znaci TUP u napred

nego meni se cini da on to s napolja (duge i svetlo su napolju) - ulazi unutra - medju 4 zida :nazalost: :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ::fy::

Jao koliko me pojedinci ovde podsećaju na neandertalce iz srednje škole...tuga
Ma kakva tuga, nemaš pojma koliko se pedera loži na to!
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
Originally posted by jukie

Prvo najavite nešto OVOLIKO zanimljivo, a onda organizujete samo jednu grupu od sedam ljudi? To nije dovoljno ljudi ni za dodatnu nastavu u školi
Jedini razlog ograničenja broja ljudi jeste na žalost viša sila, odnosno veličina prostora u kojem se radionice održavaju (naročito kod jedne ovako složene teme). Međutim, ovo će biti ciklus radionica, tako da već za 2 nedelje biće organizovana druga radionica na istu temu.

Možda jednog dana kada SPY bude iznajmio amfiteatar na nekom od fakulteta, bude prostora za 300 i više ljudi :)
Korisnikov avatar
By Momo

Možda jednog dana kada SPY bude iznajmio amfiteatar na nekom od fakulteta, bude prostora za 300 i više ljudi :)
radionica sa 300 ucesnika/ca ? to bi licilo na cirkus

a gde mozemo da saznamo ko drzi radionicu tj ko je facilitator/ka?
Korisnikov avatar
By Srklet
kak je rijec o coming outu, bilo bi fora da voditelj/ica radionice vodi primjerom i predstavi se imenom i prezimenom. :D
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
Radionicu će voditi savetnik, terenski radnik i info operater Dejan Zagrajski uz asistenciju savetnika Vladimira Veljkovića i psihološkinje Ivane.
Korisnikov avatar
By Berserker
Sve je to lepo ali...

OVAJ DEO FORUMA JE VIDLJIV I ZA NEREGISTROVANE, A OSTAVILI STE BROJ TELEFONA. Oprez... :)

Bolje da ste zainteresovanima slali fon preko u2u...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Berserker

Sve je to lepo ali...

OVAJ DEO FORUMA JE VIDLJIV I ZA NEREGISTROVANE, A OSTAVILI STE BROJ TELEFONA. Oprez... :)

Bolje da ste zainteresovanima slali fon preko u2u...
Možda zato i prave tako male grupe
ne stavljati sva jaja u jednu korpu i tako to
ako upadnu pa pobiju prisutne, biće samo desetak žrtava

inače zečica tako ostavlja svoje mladunce
pojedinačno na raznim mestima u žbunju
pa dolazi da ih podoji samo dvaput dnevno
ako neko zeče odnese grabljivica ovi ostali će preživeti
Korisnikov avatar
By luciferin91
ako bude 100% na kolikvijumu idem :D Ljudima treba pokazati kako se profi izvodi coming out.
Korisnikov avatar
By mili86
Tu nije potreban nikakav trening. To zavisi od komunikacije u porodici, u drustvu.
Valjalo bi organizovati radionice za roditelje cija su deca gay
Korisnikov avatar
By Tungi
Postoji savetovaliste u sklopu studentske poliklinike.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by mili86

Tu nije potreban nikakav trening. To zavisi od komunikacije u porodici, u drustvu.
Naravno da su potrebne ovakve radionice. I to bas zbog lose komunikacije u porodici i drustvu. Pa da je tako lako svi bi bili autovani. Gomili ljudi problem predstavlja i odlazak u prostorije neke LGBT organizacije. Nismo svi isti.

A najvise mi ide na k kad ljudi omalovazavaju edukaciju, ne zele da idu na radionice i seminare vezane za lgbt tematiku a malo malo pa kukumavce kako nisu autovani i kako ne znaju sta ce sa sobom, a da ne govorimo o tome sto su needukovani po pitanju najosnovnijih stvari vezanih za lgbt zajednicu. (da napomenem da sam ovu recenicu dodao nevezano za post koji sam citirao)

Labris organizuje radionice sa ovom tematikom bar 2 ili 3puta godisnje i uvek ima zainteresovanih. E sad kod njih mogu samo zene da se prijave tako da je super sto je organizovano nesto ovako za mesovite grupe.

Originally posted by Tungi

Postoji savetovaliste u sklopu studentske poliklinike.
Nije isto otici u savetovaliste i ucestvovati na radionici gde mozes da cujes iskustva drugih ljudi i gde je najcesce facilitator/ka LGBT osoba. A i sasvim je drugaciji princip rada.

Ja sam bas planirao da odem u to savetovaliste cisto da vidim kako rade.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!