-  27 Okt 2010, 19:55

Originally posted by ns.happyimam ja taj microsoftov za legalne sisteme i mnogo je dobar, no uvek se nesto provuce bez obzira...btw kombinujem ga sa avastom jer se ne kolju medjusobno i mogu reci da mi komp sljaka bez problema sto se virusa tice...a to sto je na servisu je druga prica
koji antivirus preporucujete, a da je dz? imao sam nod, ali nisam imao zivaca da jednom mesecno trazim linkove za kodove. sad sam stavio avast, secam se da je on bio free, ali na moje iznenadjenje, posle 30 dana on ce mi ljubazno traziti da platim 30 ojera
kao kroz maglu se secam da sam imao i neki microsoft securiti essentials ili tako nekako... da li neko ima iskustva sa njim? imam legalan xp

ili samo avast...100% sigurnosti nema in za jedan komp jer prosto sto neki antivirus tretira kao virus drugi nece...mozes samo da se stitis od nekih tako pizdarija malware tipa ili trojanaca, crvica...pa sta sad, bolje ista nego nista
  ili samo avast...100% sigurnosti nema in za jedan komp jer prosto sto neki antivirus tretira kao virus drugi nece...mozes samo da se stitis od nekih tako pizdarija malware tipa ili trojanaca, crvica...pa sta sad, bolje ista nego nista