Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Marsnije nenormalan, samo mu smetaju noge
Pa dobro...udaren u glavu, ima psihički poremećaj, nenormalan kako god...nego ja prosto kažem BUDALA.
Originally posted by Marsot: slazem se sa marsom
Evo ja da probam..
Kao što smatram vrstom poremećaja (ne mogu bolju reč da nađem) kad neko zdrav i prav sedi i kuka kako mu je život težak (ne isključujem sebe) umesto da izađe napolje, šutira suvo lišće, jede pečen kesten, popije kafu sa prijateljima, samo šeta i udiše svež vazduh makar...tako doživljavam i ovo njegovo srećan sam i zadovoljan stanje vrstom poremećaja. Po njega srećnog i pozitivnog - ali poremećaja.
Sa ovim mojim karakterom kakvog ga imam (ostaje pitanje da li bih imao ovakav karakter da od početka života nemam telo koje imam) - ja bih se sigurno ubio. Da znam da ne mogu da vozim bajs, popnem se na planinu, obrišem sebi dupe, operem zube (mada verujem da su smislili neki mehanizam koji omogućava izvestan stepen samostalnosti, ali sigurno ostaje gomila drugih situacija gde je potpuno zavistan od drugih), da ne mogu da igram, crtam, pišem...sigurno bih se ubio.
Njemu svakako priznanje za aktivizam i otvaranje oči ljudima koliko su srećni.
Originally posted by blentaMislim da to govorite iz neznanja. Da ste u takvoj situaciji, promenili biste mišljenje verujte mi.
Originally posted by Marsot: slazem se sa marsom
Evo ja da probam..
Kao što smatram vrstom poremećaja (ne mogu bolju reč da nađem) kad neko zdrav i prav sedi i kuka kako mu je život težak (ne isključujem sebe) umesto da izađe napolje, šutira suvo lišće, jede pečen kesten, popije kafu sa prijateljima, samo šeta i udiše svež vazduh makar...tako doživljavam i ovo njegovo srećan sam i zadovoljan stanje vrstom poremećaja. Po njega srećnog i pozitivnog - ali poremećaja.
Sa ovim mojim karakterom kakvog ga imam (ostaje pitanje da li bih imao ovakav karakter da od početka života nemam telo koje imam) - ja bih se sigurno ubio. Da znam da ne mogu da vozim bajs, popnem se na planinu, obrišem sebi dupe, operem zube (mada verujem da su smislili neki mehanizam koji omogućava izvestan stepen samostalnosti, ali sigurno ostaje gomila drugih situacija gde je potpuno zavistan od drugih), da ne mogu da igram, crtam, pišem...sigurno bih se ubio.
Njemu svakako priznanje za aktivizam i otvaranje oči ljudima koliko su srećni.
a oftopik: ne bi mogao ni da se ubije, ne? :/
Originally posted by haemoglobin87Ja razmišljam ovako...Ma o čemu da se radi - ako među preko 6 milijardi ljudi koji žive na zemlji (i to samo u ovom trenutku) samo JENDOM od njih padne na pamet da uradi nešto...tu postoje samo dve mogućnosti: da je taj neko a) genijalan i b) budala.
Originally posted by Marsnije nenormalan, samo mu smetaju noge
Pa dobro...udaren u glavu, ima psihički poremećaj, nenormalan kako god...nego ja prosto kažem BUDALA.
Originally posted by blentaPokušao je.
a oftopik: ne bi mogao ni da se ubije, ne? :/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!