Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

http://www.theparisreview.org/interviews

anyway, citava njihova arhiva intervjua s poznatim piscima, dramaticarima, pjesnicima, od sezdesetih godina do danas... pa koga zanima... :bubbles:

ja evo citam opsesivno vec 12 sati... nabokov mrzi pounda i pljuje po cervantesu, hemingway vrijedja novinara, borges izjavljuje da voli 'the west side story', ezra pound se pak jedva sjeca da je bio fasist, yourcenar ismijava francusku akademiju, celine mrzi svoju majku, kerouac je valjda nadrogiran jer prica gluposti, llosa otkriva da ne vjeruje u inspiraciju, gore vidal vrlo zabavno vrijedja svakoga tko mu padne na pamet, martin amis mrzi svoje fanove itd...
a to je samo tabloidni dio intervjua :D

i da, murakami prica nevjerojatne pretenciozne gluposti, sto mi je bilo drago procitati, s obzirom da je najgori literarni mućak koji danas postoji... :mete:
Korisnikov avatar
By Mars
Jesi li gledao one TV intervjue njihove? Kako je ONO fantastično rađeno!! Ma kao i sama književnost što im je...

Marguerite Duras sećam se...

Sad ću da potražim.
Korisnikov avatar
By Mars
SLAVLJEN DA JE YOU TUBE! HILJADU godina da živi ko ga je izmislio!

''

Kako je samo dobro o svom životu pričala, porocima, stranputicama...oduzima dah!
Korisnikov avatar
By Srklet
:cupakosu: znam samo engleski i njemacki...
Korisnikov avatar
By Mars
Kad kaže ovom voditelju, posle neke analize, onako...ozbiljne:

"A bio je tu i alkoholizam..."

:lol:

Da ne bude zabune: nisam gledao kao KOMEDIJU :lol: prosto žena puca od DUHA i to se I TAKO manifestovalo...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Popeye

i da, murakami prica nevjerojatne pretenciozne gluposti, sto mi je bilo drago procitati, s obzirom da je najgori literarni mućak koji danas postoji... :mete:
Umro Koeljo?!?
Korisnikov avatar
By Srklet
well, murakami je ozbiljan pisac, koliko god to mrzim priznati. coelho je nesto sto prdi slova.
Korisnikov avatar
By Mars

Super je ta postava iz šezdeset i neke :lol ali moja all time favorites je ova:

''

Korisnikov avatar
By Srklet
@bas bleu: mozda je oslijepio od gledanja 'west side story'. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!