Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Amfilohije: Pripadnici parade srama krivi za nasilje

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije danas je odbacio tvrdnje da su njegove izjave povodom, kako je rekao, "parade srama" 10. oktobra, doprinele nasilju na beogradskim ulicama tokom Parade pomosa.

"Sramno je što se dogodilo, pokazuje da to nije trebalo ni dozvoliti. Bilo je očevidno da će do takvog nasilja da dođe. Oni koji su to dozvolili nose veću odgovornost od učesnika u nasilju", rekao je mitropolit Amfilohije za B92 i naveo da njegove izjave nisu mogle doprineti nasilju.

"Izričito je rečeno da je crkva protiv nasilja, ali crkva ne može protiv vere i svog poimanja ljudske prirode i ponašanja", rekao je mitropolit Amfilohije.

Na pitanje da li oseća neku odgovornost, Amfilohije je odgovorio "da smo, po Dostojevskom, svi odgovorni za sve."
"Neophodno je da ovo što se dogodilo otrezni sve odreda - državne organe, grad, narod, ali da pomogne otrežnjenju i onih koji su glavni uzročnici tog nasilja", rekao je mitropolit Amfilohije.

Na pitanje ko je uzročnik, mitropolit je odgovorio:

"Pripadnici parade srama. Nema nikave sumnje, jer ko ima pravo da vrši nasilje nad većinom ljudi koji ovde žive?"

:flaming:
Korisnikov avatar
By acid drop
šta očekivati od te sotone. kao da je izmilio iz najdubljih slojeva pakla.

pogledajte samo njegove plahe facijalne ekspresije, sve vam je jasno.

:zmija:
By dukkehjem
i moja keva ce da udje u grupu :protest:

koji kreten od coveka, ne verujem :povez:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Bogme, osim što laje, ovaj i ujeda.

Preostaje nam samo da se pomolimo Presvetoj Paradentozi. :molise:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ujedace se sa guzicu svoju dlakavu asketsku uskoro.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kad malo bolje razmislim, ovo je nesto najgenijalnije sto sam procitala u poslednje vreme, a potrosila sam mnogo novaca na savremene romane.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a zasto mu dajete prostora? ignorisite budaluuuuu! joooj!
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ili da ga nabijemo na sveti dildo debljine poveceg stuba za ograde, pa neka laje
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam zasto prvo ne "pogleda" i ne pregleda sopstveni vrt. On kao da je car ili Bog.

Aman covece, spusti se na Zemlju. Svi smo mi deca Bozja. :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Strašno je kada je čovek sa fakultetom neobrazovan.
By Kragi
Ja ne mogu da se nerviram više zbog tog čoveka, niti da uzaludno trošim svoje živce na komentare o njemu ovde.
na faceu mi bar 2-3 zgodna macana likeuju komentar pa bar imam neku satisfakciju :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa džukela je, šta drugo da radi nego da laje?!
Korisnikov avatar
By Vel boy
a shta ce drugo :burner: risto sotona smradovic :pokazuje: nego da smraduje.....
p.s. za ovaj :burner: smajli treba nacrtati smradovica kako prima vatru- dodajte bradurinu i njegove zlochinachke obrvetine na onog smajli golishavca koji prima vatru :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
laje umesto da se pridrzava sopstvenog zaveta, ljubavi prema svim bozjim stvorovima, skromnosti i da prvo pocisti sopstveno dvoriste
By ...Sitnicava...
Originally posted by Vel boy

a shta ce drugo :burner: risto sotona smradovic :pokazuje: nego da smraduje.....

A, jebote, ti se rugaš kao da se sa njim lično dopisuješ. :roll:

...

Što bi rekla Vendi, "neću da komentarišem svakakve oblike života, a on je štetočina".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!