Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by maka

ma da,tema da se useres koliko su svi realni :barf:
Bas vala. Ili sami sebe lazu ili su glupi pa ne vidi kako stoje stvari... :lol:
Necu da pisem, mrzi me...al kad bi pisala, oplela bi samo tako. :ugriz: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Blond Brat

Bas vala. Ili sami sebe lazu ili su glupi pa ne vidi kako stoje stvari... :lol:
Necu da pisem, mrzi me...al kad bi pisala, oplela bi samo tako. :ugriz: :lol:
Ma nije moguce :roll:

A da nije mozda da u tom trenutku ljudi to iskreno pomisle jer su zaljubljeni?

Da, ja znam da moj muz nije najbolji muz na svetu, ali je za mene najbolji.

I da, realno mi ide na kurac 500 puta mesecno, i da, i dalje realno je i dalje za mene najbolji.

Sve je to iskreno.

A najbolje bi bilo da mi neko kaze da posle 10 godina zivota sa nekim ne vidim kakav je i kako stvari stoje :hand:

Btw, navela sam svoj primer, jer mi se 'telo :P

A blond, ako te nije mrzelo da kvotujes maku i da napises nesto, sto te mrzi da napises par reci?

Pfffft :jezik:
Korisnikov avatar
By Oziris
Velika spavalica, smota, cutljivica, maza, neznica, diplomata, dostojanstvena, ponosna (nekad i previse!), Alchajmer u najavi, lenja za bilo koju vrstu kucnih poslova, ali, sto Hys rece - sve znam! Znam je u nit i meni je takva kakva je jedina na svetu!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Cinican, precizan, cesto zao ali ne prema meni, odgovoran, sposoban da podeli posao od osecanja, previse informisan, ambiciozan, zabavan, ekstremno lud u pozitivnom smislu...
Korisnikov avatar
By mOwbid
Da misli da se sve vrti oko nje.
Da moze bilo sta da kaze.
Da smo skroz razlicite i da nismo jedna za drugu.
Da je ona krenula dalje.
I mislim da sam ja jos uvek zaljubljena u nju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ume da bude dozlaboga lenja.
Ali danas mi pravi gratiniranu piletinu, tako da bolje da ne lajem :zoran52:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Hys.

Napisi onda ti nesto realno ^^

OT:

Mislim da je najbolji muz na svetu.

realno.
realno, moja devojka mora da ima sve pod kontrolom, uvek ide za mnom i gleda jesam uradila to i to kako treba. :doh: ona je uglavnom sve ono sto ja nisam. Iz naseg primera rekla bih da se suprotnosti privlace. Naravno da puno utice i razlika u godinama,u njenim godinama i treba da budes takav,ali ponekad stvarno pizdim zato sto mislim da previse pridaje znacaj stvarima koje nisu bitne (bar meni)
S druge strane hvala Bogu da je takva.
S takvim iskustvom i intelektom... toliko me je naucila o odnosu. Evo vec skoro 2 godine smo zajedno,a ja sam jos uvek zaljubljena do usiju i zelim da budem samo sa njom. Ali nisam slepo zaljubljena da ne vidim njene mane i da pricam da je savrsena zena il sta vec. Volim je vise od svega na ovoj planeti,ali niko nije savrsen. Ni jedna osoba,ni jedan odnos nije savrsen.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Veeeliki hedonista.
Strasno harizmatican, izgleda zrelo i mocno.
Debilan smisao za humor.
Dobar jebac.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
AJde i ja da isprozivam moju zenu.. :giggle:

Najvece derishte koje sam ikada upoznala, razmazeno i sve hoce odmah i sada..

Tvrgodglava mazga koja kisne cekajuci me i naaaamerno nece da se skloni sa kise.. :lood:

Naaaapaljena non stop, kao da je u stalnom pubertetu, tooooliko da bi joj nekada glavu polomatala koliko me smori sa jebanjem.. :astral2:
Korisnikov avatar
By IriS
moja žena je jedna najobičnija buvara.

al' šta ću kad je volim. :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
@Maka:

Nisi citirala moj drugi post, gde pojasnjavam sta hocu da kazem, to da je meni realno najbolji, iako je takav vakav i onakav, mada kapiram iz tvog posta da jesi skapirala.

Lm, Hlevdije je nedje napisala (ne znam de) da mozemo da kazemo da nekog volimo zbog ove ili one osobine, ali realno postoje (evo ovog sekunda mi je devojka prisla i poljubila i realno je bilo savrseno, iako smo se svadjale ko pas i macka jutros) jos onoliko osoba u nasem okruzenju koje imaju te osobine, i jos kvalitetnije, ali nismo zaljubljeni u njih. Ne moze se to tako objasniti, zasto smo zaljubljeni u nekoga. Jednostavno jesmo.
E, i onda se vracamo na ovu temu-mosh ti reci da mislis o svom partneru i ovo i ono ali svodi se na to da je tebi taj lik do jaja, i sada, malo toga ima veze sa misljenjem o toj osobi, jer tebi je taj lik super na prvom mestu jer-jeste. A dalje onda pocnemo racionalizaciju zbog ovoga, onoga....Pa onda kada iskreno kazes sta mislis, sve je to obojeno primalnim, da te jednostavno ta osoba radi.

OT:

Iskreno mislim da je dobra devojka. Ali nisam se zbog toga zaljubila u nju. Zbog toga sam ostala sa njom.

Jbg, nemosh to znaci oma....Posebno ako se u pocetku sve svodi na seks. I to dobar seks, mnogo dobar seks, ko ce stici to da primeti, kad se od 7 sati vidjanja 6 i po posveti jebanju.

No, da nije bilo tako dobro TO, ne bi ostala da vidim sta ima JOS.

I voz olvejz a saker for a gud buch kak......:shrug:
Korisnikov avatar
By maka

Ne moze se to tako objasniti, zasto smo zaljubljeni u nekoga. Jednostavno jesmo.

Osecaj zaljubljenosti u stvari zavisi od toga da li mozak proizvodi hemijsko jedinjenje zvano feniletilamin. Ova hemikalija takodje smanjuje mogucnost racionalne spoznaje osobe ili okolnosti, pa odatle i dolazi izreka : ''ljubav je slepa''. Prozivodnju ovu hemikalije izaziva endorfin , hemikalija koja se prirodnio javlja i povezana je sa pamcenjem,ucenjem, potiskivanjem bola, seksualnim nagonom i regulacijom hormona.
Ako bi se proizvodnja tih hemikalija u mozgu mogla vestacki stimulisati kod odredjene dve osobe u pogodnom trenutku onda bi odmah zaljubile jedna u drugu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Volim ga sa svim manama i vrlinama.Nemam sta posebno da pisem,dovoljno je da ga znam i da sam srecan pored njega.
Korisnikov avatar
By Hys.

Ne moze se to tako objasniti, zasto smo zaljubljeni u nekoga. Jednostavno jesmo.

Osecaj zaljubljenosti u stvari zavisi od toga da li mozak proizvodi hemijsko jedinjenje zvano feniletilamin. Ova hemikalija takodje smanjuje mogucnost racionalne spoznaje osobe ili okolnosti, pa odatle i dolazi izreka : ''ljubav je slepa''. Prozivodnju ovu hemikalije izaziva endorfin , hemikalija koja se prirodnio javlja i povezana je sa pamcenjem,ucenjem, potiskivanjem bola, seksualnim nagonom i regulacijom hormona.
Ako bi se proizvodnja tih hemikalija u mozgu mogla vestacki stimulisati kod odredjene dve osobe u pogodnom trenutku onda bi odmah zaljubile jedna u drugu.
Organsko objasnjenje mi je poznato. Ali to je objasnjenje vec nastle reakcije.

Ono sto ne znam je, zasto se odredjene supstance proizvode u odnosu na jednu a ne na drugu osobu.
Postoji i ona teorija proizvodnje mirisa, to jest da reakciju izaziva miris osobe.

Zasto endorfinishemo a zatim feninletilaminishemo na Katu a ne i na Zlatu :misli:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!