Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Ivanovic - Parra 6-4, 6-1
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Oziris

I ona je pre neki dan napunila 17 godina... Zemljo, otvori se i progutaj Jelenu milom ili silom!!!!!!!!!!!! :pop:
pa kada nije progutala anu za ove dve godine (brukanja shirom sveta), valjda netje ni jeju :snob:
Korisnikov avatar
By Oziris
A vala ne mora bas i ona da dotakne dno... Ne mora bas sirom sveta biti Ana i Dinara na sve strane...
Korisnikov avatar
By Lunja
The 29-year-old Federer will play his 900th tour-level match when he faces American Taylor Dent in his opening match Thursday (726-173). He is the first active player to reach that milestone, and has never retired in a match during his career. :shok2:
Korisnikov avatar
By nsc
Troicki - Tsonga 3-6, 6-3, 7-5
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja

The 29-year-old Federer will play his 900th tour-level match when he faces American Taylor Dent in his opening match Thursday (726-173). He is the first active player to reach that milestone, and has never retired in a match during his career. :shok2:
:kralj:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jelena ako je stvarno bolesna, koji je kurac uopšte i igrala ovaj turnir?!?

Doha za nedelju dana a ona se drka okolo bez ikakve potrebe!
Korisnikov avatar
By IriS
jbg, i ja sam bolesna već pet dana, pa svaki dan idem da rintam :jbg:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ako me išta izluđuje kod nje, to je to da ni jedan turnir nije otkazala...
Nego se vuče i premorena (kao onda onaj Cirih posle Pekinga, Moskve i Štutgarta) i zestoko povređena (Peking prošle godine posle Tokija)...
I svaki put na tim turnirima ne uradi ništa! Samo se izmaltretira nepotrebnim putovanjima i izblamira od po pravilu 500te na listi...
Korisnikov avatar
By IriS
to je taj mazohizam horoskopske ribe :isus:

pitaj Ilokiju da ti da više detalja :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
Troicki - Zeballos 6-2, 6-1
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Stalno spominjete Dohu, a ja nikako da priblizim k svesti da je to zavrsni shampionat. :lol:

:blush:

Brigam svoju brigu, te se iznenadih kad sam srachunao da tenisa, zapravo, uskoro nece biti, kada sam shvatio o kojoj je Dohi ustvari rec... :wow:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ovaaaaj, moze li neko da mi objasni kakav to pokret pravi Klejbanova dok udara? Sta to ona radi vratom?
Korisnikov avatar
By Marvin
Već smo većali ovde o tome :lol:

Nije kod nje samo taj cim vratom čudan, nego i položaj tela. Tako se izvije neprirodno, i uvek izgleda da kasni bar pola koraka do loptice.

A mislim da joj pored pojačavanja udarca služi i da strese malo znoja :povez:
Korisnikov avatar
By Sunce
To sa vratom radi i Serena, i ne samo pri servisu.

Serena ima dobre reflekse, nekako kad uzvraca servis uvek iskoristi taj brzi pokret - refleks, ali vratom. Vrat je naj oruzje pri menjanju pravca, kad se sece lopta.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma kakav bre servis, ova to radi nekako cudno, kao da okrece glavu 360 stepeni prilikom udarca... Kao Linda Blair u Exorcist-u. :shocked:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja to volim kod Kleybanove. Da malo smrsa, bila bi top 10 igracica.

To je zbog toga sto ona menja naglo pravce lopte, pravi neverovatne uglove. Slicno je radila Monika Seles.
Korisnikov avatar
By Oziris
Vala, znam ja mnoge koji su dosli u top 10 a da PRELEPO izgledaju dok igraju! :love: I pritom, mislim ISKLJUCIVO na stil i stav prilikom igre, uopste na fizicki izgled.

Meni je to vala presmesno, cudno i nimalo simpaticno; izgleda kao da ce joj se odsrafiti glava i ispasti prilikom jaceg forhenda.
Korisnikov avatar
By nsc
Görges - Ivanovic 6-3, 6-1 :(
Korisnikov avatar
By Oziris
Od iste one koju je pobedila pre manje od nedelju dana - od Julije Gerges.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj sto bih voleo da ga Marija dildom zadovoljava. Kako volim njenu neustrasivost! :love:
Korisnikov avatar
By nsc
Troicki - Cuevas 6-3, 6-3
  • 1
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!