Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Наравно да нисaм хетерофобичан....

Зашто бих био...

Свако добије оно што му следује...

Јесте да некад не волим неке девојке јер су отеле најбоље стрејт ките,
али се тешим да је остало довољно момака и за мене :)

:B
By ...Sitnicava...
Moje pitanje je bilo ozbiljno, ali je Rolling master bio raspoložen za spdrnju. Jbg.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ...Sitnicava...
Moje pitanje je bilo ozbiljno, ali je Rolling master bio raspoložen za spdrnju. Jbg.
uopshte se ne sprdam
ne znam odakle ti ta ideja

lepo sam odgovorio na tvoje pitanje

:snob:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Jesam, ali vise androfobican zbog masovnog broja primeraka muzjaka te okrutne rase. :bundeva:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by J...

Treba razgraniciti pojmove patrijarhat od pojma heteroseksualnost. Postoje patrijarhalni ljudi heteroseksualci i patrijarhalni homoseksualci (pri tom nebitno da li su internalizovano homofobicni ili ne). Isto tako postoje gay ljudi modernih shvatanja a takodje i heteroseksualci modernih shvatanja.

Danas se koristi pojam queer i tim pojmom sebe mogu da opisu i homoseksualci i heteroseksualci koji ne zive prema tradicionalnim patrijarhalnim pravilima.

Jednostavno receno to znaci da devojka ne mora obavezno da bude lezbejka da bi bila oslobodjena patrijarhalnih normi ponasanja. Moze da bude i hetero i opet da, ako to zeli bude posvecena i karijeri i da se ne udaje za prvog kamiondziju koji naidje i da odlozi radjanje ili mozda cak i ne pozeli decu.

Zakljucak - ono sto mrzite je patrijarhat a ne heteroseksualnost. Razdvojite te kategorije u glavi pa cete se osloboditi i heterofobije.
:up:

Originally posted by De Profundis

Hetenormativnost kao mizoginijska matrica koja reproducira modele seksualnih identiteta uvijek na zagušavanju individualnosti i inferiorizaciji ženskoga, ima veze sa heteroseksualcima/kama kao identitetima, ali sasvim na drugi način. Recimo, heteronormativnost se ne zadržava samo na heteroseksualnim identitetima, nju često kopiraju pripadnici/ce drugih seksualnih identiteta,l a da toga uopće nisu svjesni/e.
Tek kada budemo posmatrali/e osobe izvan mizoginijskih okvira koje nam svima društvo nameće, kao individue u njihovom punom sjaju, nešto smo naučili/e.

Originally posted by spliff
Originally posted by ...Sitnicava...
Jesmo li heterofobični ako nam smetaju strejtaši u gej klubovima?

totally
Originally posted by spliff

da li su str8eri homofobichni ako im smetaju pederi (i lece) u klubovima? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Torry
postacu ako jos jednom budem videla kako se klinci vataju u sred autobusa

jesu li ih tako majke vaspitale? tctctc
Korisnikov avatar
By Srklet
opcenito, ne. pojedinacno, cesto da.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne. kako bih i mogla da budem, kad očekujem toleranciju sa druge strane? bilo bi to previše licemerno od mene.
By loreenche
nisam heterofobican, ali ih nikad necu razumeti...
Korisnikov avatar
By Suki
Ja sam tu i tamo ali jedino na sta sam alergican su imena to jest razna pokrstavanja ljudskih osobina i osecanja ili stavova ljudi uopste.Ovaj je heteroseksualac,ovaj je homoseksualac,ovaj je transseksualac,ovaj je metroseksualac,panseksualac,biseksualac,homofobican,heterofobican.Ili ako me neko mrzi sto sam iz Srbije(nisam ja kriv sto sam rodjen na prostoru koji se zove Srbija)nisam ja kriv sto sam hriscanin(pravoslavac).Kada sam trazio neke informacije u vezi gej ljudi na wikipediji i kada sam video ispod thread koliko ima seksualaca rekao sam uuuuuuuuuuuuuuuuu JEEEEBOOTEEEE,u kakvom svetu ja zivim.I pridavanje znacaj nekim recima ako vidim sada nekoga ko se izdvaja od drugih i pitam nekoga u vezi njega i neko mi kaze npr da je budala sada cu da ga zamrzim jer takva rec mi se ne dopada(ajoj koliko ima takvih slucajeva).
Jednostavno treba da shvatimo da su to jebena imena i nemaju nikakav znacaj,da izbori nepostoje i da jednostavno ne treba da sudimo jedni drugima zbog nekih stvari koje pripadaju nasem umu kao sto je drustvo(i sve povezano za njega) vec da uvidimo osecanja jedni u drugima i da dobro sagledamo stvari iz svih uglova.I nece biti vise ni heterofobicnosti ni homofobicnosti ili bilo kakve fobicnosti...
Korisnikov avatar
By dharmox
Ne mrzim nikoga, a mene mnogi mrze što sam Srbin.
Korisnikov avatar
By Dina
Uspevate li ovih dana da ne budete heterofobicni?

Ja se svakog dana trudim da ne budem i ponavljam sebi da ima tako divnih ljudi medju heteroseksualcima, stavili su i slike dolaska na pride na fb i stalno podrzavaju...

Ali vecina ljudi su skotovi, zli, pakosni, ne mogu da ih smislim, ne mogu da ih gledam... I plasim se da ne pocnem da ih mrzim i postanem ista kao oni. A opet to stalno zahtevanje od same sebe da razumem kojekakve skotove koji ne teze nista da razumeju pocinje takodje da me zamara. Jedan dan sam vec pocela bukvalno da vristim i svasta rekla a bojim se da cu tako da uradim opet....
Korisnikov avatar
By Hys.
Ima divnih ljudi Dina, ne obracaj paznju!
Ja sam danas pricala sa polukolegom koji je u tri recenice u vezi parade pokazao da je potpuno normalan decko na mesto, koji nije opterecen.

A osetila sam odmah da je takav :)

Jbg, i muz mi je strejt, nemoj dozvoliti da ti neki ljudi usade otpor :)
Korisnikov avatar
By Dina
Hys,
nadam se da necu :( I sama nisam razumela nikako kad neko kaze da je heterofobican a sad ima momenata kad me uhvati... pa onda ponavljam opet ono da nisu svi takvi itd.

Kod mene je muz gay :giggle: ali je davno prosao moje faze, nista ga od ljudi ne iznenadjuje i uglavnom smiruje mene...
Korisnikov avatar
By Tungi
Biseksofobican.Hetero ljudi mi ne smetaju.
Korisnikov avatar
By Fantasy
aaaaaaaaaaa to se tako zove :) dobro da znam ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam, samo ne volim pojedine muskarce.
doduse i zene.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!