Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By loreenche
Originally posted by ~ Le Saint X ~

Am I Missing the point?

tj

sta je pisac posta hteo da kaze uzimajuci nekog milana u usta?
:D

ja i vetur smo apparantly premladi za ovaj forum, jerbo stalno dobivamo takve accusations...
By Speculum Columbae
Ljubomora je ništa drugo do mržnja prema partneru. Gde je ljubomora tu nema ljubavi i izrazito je ne volim, a ljubomorne od sebe udaljavam, jer ja nisam svojina.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni je ljubomora mesavina sebicnosti i straha-paranoje.
Korisnikov avatar
By jenny
Nikako, što je moje to je moje :sudija:

nema gledanja ni levo ni desno :rambo:
Korisnikov avatar
By elektron84
Nikako je ne podnosim. Dupla sam skorpija :D

Ljubomorna sam cak i na drugarice, ponekad :blush:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pravo je pogresno.

sto se volIm, al se volim, pa se volIm opet.
By Çâðê_DUP
jaoj pa ja je bas dobro podnosim :) cak mi i smeta kad mi decko nije ni malo ljubomoran jer onda dobijem utisak da me ne voli :awesome:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Nula tolerancije kada sam vec duze u vezi, nesto sam tolerantnij na pocetku kada me partner jos uvek ne poznaje dovoljno... Ja to ne vidim kao znak ljubavi nego kao nesigurnost i nepoverenje.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By sunflower5
S obzirom da ne dajem povod,jako mi smeta ljubomora.Posebno ako me neko proverava,ispituje ili tako nesto.To mi samo ukaze na to da u vezi nema poverenja i da ne moze da opstane.
Za sebe mislim da nisam ljubomorna osoba.Ako se i desi da budem ljubomorna,nikad ne pravim neke scene.Brzo me prodje i trudim se da se to po meni ne vidi.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne mogu sama sa sobom ziveti.... ( :lol: )
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2015314#p2015314]Dante napisao:[/url]Ljubomora je ništa drugo do mržnja prema partneru. Gde je ljubomora tu nema ljubavi i izrazito je ne volim, a ljubomorne od sebe udaljavam, jer ja nisam svojina.
E, DANTE AJ NE SERI, MOLIM TE.

Nisam našao temu o zavisti, pa ću morati ovde da napišem nešto o tome. Ne znam, meni zavist nikada nije bila znak da neko gaji emocije prema meni, nego nezdrave emocije prema sebi.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sama sam ljubomorna bila u 90% veza, tako da mi se desavalo i da mi "zasmeta" kada skontam da devojci ne smeta sto mene neka tamo za sankom vrba 2 sata i ne skida mi se. nekad to jeste znak nesigurnosti, ali generalno smatram da mora da postoji neka doza ljubomore. ako ne postoji, onda smo ili Dalaj Lama, ili partnera/partnerku uzimamo zdravo za gotovo.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mislim da sam odgovorila...:F (mrzi me traziti...)

jesam ljubomorna, odlicno podnosim ljubomoru...sadasnja zena me je naucila neke stvari i fino nam je... :D

und ocito mi treba pokazati i dokazati da nemam zasto biti ljubomorna :awesome:
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Bivši mi je bio jako ljubomoran ali mi to nije smetalo jer sam to doživljavao kao potvrdu ljubavi i njegov strah od gubitka. Čak sam (ovo je bolesno) podsticao tu ljubomoru, jer sam se uz nju osećao željeno i potrebno. Nažalost, njega samog je ona mnogo bolela, iscrpljivala, i povređivao sam ga time. :(
Inače, sam sam davao dosta povoda toj ljubomori - flertovanjem okolo, očijukanjem sa drugim momcima, i sl. iako bez konkretnih prevara.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti si stvarno bio na petogodišnjoj robiji, ovo zvuči gore nego Goli otok, budinbogsnama.
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Ama to je bila dobrovoljna robija, Deni. :) Uživao sam u svakom njenom trenutku i voleo bih da još traje! :) Voleli smo se mnogo, dugo nismo marili za svet oko nas, pripadali smo jedan drugom skroz, nikad se nismo jedan drugog zasitili, nikad se svađali... Kakva crna robija, čista ljubav!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa gde je mali zapelo

samo još da nađem klip od senny :D
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Ne znam ni sam, Emo_Haos_... :( On se emotivno ohladio, osetio u srcu da je trenutak da krene dalje... Mislim da se i više trudio u vezi nego ja, mada to ne znači da meni nije bilo stalo, naprotiv, nego sam se nekako "uspavao". :( Jbg, shit happens.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ni ne poznajem te a krivo mi. vidim da ti nedostaje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!