Originally posted by Galadriel
Prošle nedelje sam pričala nešto nebitno sa Eifranloo i usput je spomenuo: "želim nekog ko je bar delić mog sna."
Elem, moje skromno pitanje glasi: koliko su žene iza vas bile blizu onome što zaista želite? Čisto empirijski govoreći koliko su bile..?
I drugo, manje bitno jer je već prežvakano: kakve su uopšte šanse nekom da nađe jednom ili nekoliko puta kompatibilnu osobu u ovom beogradskom/srpskom akvarijumu?
Zaista lepa tema.
Mislim da nikada nisam bila sasvim sigurna u to sto zelim, ili sam pak ogranicavala svoje potrebe na stvari koje mi izazivaju osecaj prijatnosti i sigurnosti.
Kad sam bila mala, sanjala sam o zeni koja ce da bude nesto poput Petrarkine Laure, tj. o takvoj kakva bi bila konceptualizovana predstava mojih zelja, ali sad uvidjam da to uopste nije potrebno.
rekla bih da tragam za razlicitoscu kakva ce da se potvrdi kao potrebna za blizinu.
Cekaj, napisala sam ,,tragam". ne tragam.
Jednom sam upoznala (upoznala

) devojku koja se bavi prevodom budistickih tekstova, svira srpski narodni instrument i zxainteresovana je za folkloristiku, ...to mi se cinilo neprevazidjeno kao model. Pa opet, devojka nije bila u prilici da odrzava razumne medjulezbejske odnose. I sta sad, sta znaci ,,koncept", ako ne ,,ono sto ja mislim".
Naucila sam- da zakljucim- da ono sto ja mislim nije uopste bitno.