Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
samo da dodam da je bash sada najvaznije pokazati toj sotoni da nije "samo.... neshto.... Beogradom" vec i Srbijom. :yes: sledeca Povorka Ponosa apsolutno mora biti u Nishu, te u Podgorici, u njegovoj :pokazuje: Crnoj Gori !! :yes: :zastava:
pa nek' crkne od muke i besa ta mantijashka spodoba koja priziva "smrad sodomski"! :zastava:
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Zbilja, trebalo bi da smrdi Amfilohijeva savest, da je ima! Taj covek je potpuno posrnuo, i moralno i duhovno. Ovo mora da je mentalni sklop inkvizitora. Pravoslavci bi rekli, postao jurodiv, samo ne Hrista radi, vec sovinisticko-fasisticke politike radi. Farisejsko licemerje najgore moguce vrste, bas one vrste kakvo Hrist vise puta u Evandjeljima osudjuje! "Sodomiti zagadjuju Beograd smradom", a pritom se ne osvrce sto se grad Presvete Bogorodice, ako cemo da razmisljamo na taj nacin, svakodnevno zagadjuje seksuanlim nemoralom i promiskuitetom heteroseksualaca, skrivanjem notornih ratnih zlocinaca, potstrekivanjem mrznje izvrtanjem cinjenica i plasiranjem lazi od strane crkvenih velikodostojnika, i profitiranjem na svemu i svacemu. Mora da se Presveta i Precista raduje kada vidi sve to u njenom posvecenom gradu, a narocito kada cuje ko zaziva njeno Precisto ime.
Korisnikov avatar
By Blady
Popovima se uvek gleda kroz prste.. sta god oni uradili... videcete, koja najgora kazna moze da bude za amfilohija?
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Cluniensis

Pravoslavci bi rekli, postao jurodiv, samo ne Hrista radi, vec sovinisticko-fasisticke politike radi. Farisejsko licemerje najgore moguce vrste, bas one vrste kakvo Hrist vise puta u Evandjeljima osudjuje! "Sodomiti zagadjuju Beograd smradom"...
Iako Amfilohije potpiruje mržnju pred svaku zgodnu priliku ja bih primetio da je ovo najotvoreniji fašistički izliv jednog crkvenog velikodostojnika u novije vreme i morao bi biti sankconisan te bih bio zbilja poražen da ovo ne bude sankcionisano. U pitanju je crkveno odgovorno lice koje bi moralo paziti šta priča i snositi posledice svojih postupaka.

Trebalo bi da konačno reaguje sekularna država. Tu više nema ni licemerja, pozivanja na nenasilje, to je njegov najgnusniji poziv na linč do sada sa svim karakteristikama fašističkog govora. Nazivati bilo koju osobu, grupu lica, smradom koji zagađuje nečiji prostor, zaista je nečuveno.

Neka momentalno odbrane sekularnu državu ili konačno proglase pravoslavnu džamahiriju. Neka prestane ova vlast da nas vuče za nos i podsmeva nam se na najgori mogući način. Ovde ne treba govoriti o licemerju crkve nego o licemerju države!
By Behemoth
Originally posted by dukkehjem

smradina izlapela.
ccccc kakav rechnik :shake:

Kulturan si, tolerantan i MORALAN decak, ocekivao sam da ces u skladu sa tim reci ovako: Moje je misljenje da gospodin Rista Radovic Amfilohije nije upravu. Iako nemam medicinski nalaz koji to potvrdjuje, smatram da doticni gospodin nazalost pati od demencije. Osecam da njegove izjave sire neprijatne mirise.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Loni

Od Amfilohija ništa novo.

No mene čudi to da svi forumaši krivicu svaljuju samo na njega?
ČEkajte malo.

Je l on zvanični predstavnik SPC-a? JESTE
Je l s SPC ogradila od ovakvih stavova? NIJE

Dakle, na celoj SPC je greh.
Pa cekaj, jel se DS ogradila od onih Djilasovih izjava?

Zar to ne bi bio greh cele DS tom logikom?

...

Il idemo na, moju omiljenu, selektivnu primenu principa & logike?
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by Tot
Originally posted by Cluniensis

Pravoslavci bi rekli, postao jurodiv, samo ne Hrista radi, vec sovinisticko-fasisticke politike radi. Farisejsko licemerje najgore moguce vrste, bas one vrste kakvo Hrist vise puta u Evandjeljima osudjuje! "Sodomiti zagadjuju Beograd smradom"...
Iako Amfilohije potpiruje mržnju pred svaku zgodnu priliku ja bih primetio da je ovo najotvoreniji fašistički izliv jednog crkvenog velikodostojnika u novije vreme i morao bi biti sankconisan te bih bio zbilja poražen da ovo ne bude sankcionisano. U pitanju je crkveno odgovorno lice koje bi moralo paziti šta priča i snositi posledice svojih postupaka.

Trebalo bi da konačno reaguje sekularna država. Tu više nema ni licemerja, pozivanja na nenasilje, to je njegov najgnusniji poziv na linč do sada sa svim karakteristikama fašističkog govora. Nazivati bilo koju osobu, grupu lica, smradom koji zagađuje nečiji prostor, zaista je nečuveno.

Neka momentalno odbrane sekularnu državu ili konačno proglase pravoslavnu džamahiriju. Neka prestane ova vlast da nas vuče za nos i podsmeva nam se na najgori mogući način. Ovde ne treba govoriti o licemerju crkve nego o licemerju države!

Tot, apsolutno se slazem sa tobom. Trebalo bi i crnogorske vlasti da pokrenu tako nesto, buduci da je to tamo izgovorio, ali ne ocekujem nesto posebno - to je jos jedna banana drzava, i pretvorilo bi se u politicki sukob.
By dukkehjem
Originally posted by Behemoth

smradina izlapela.
ccccc kakav rechnik :shake:

Kulturan si, tolerantan i MORALAN decak, ocekivao sam da ces u skladu sa tim reci ovako: Moje je misljenje da gospodin Rista Radovic Amfilohije nije upravu. Iako nemam medicinski nalaz koji to potvrdjuje, smatram da doticni gospodin nazalost pati od demencije. Osecam da njegove izjave sire neprijatne mirise.
ljubim te tako sujetnog (i, usput, fasisticki nastrojenog).
nadji zivot ili psihijatra, u stvari, ne, cekaj, najbolje oba.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ja sam gotovo siguran da smo mi gejevi i lece... bozanska bica.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Ma taj Iznogud Radović je isfrustriran što nije uspeo da se uvali kao patrijarh umesto patrijarha. A baš se trudio, jebiga! :pervert: Duvao je za vrat onom nesretnom Pavlu, valjda do momenta dok se nije uverio da više ne diše. A ne izabraše ga! I krepaće a ostaće patrijarh-u-pokušaju, uvek na korak do cilja. Nije njemu lako narode! Što kaže "Bijelo dugme": "Biti jeban loše je, al' nedojeban bijedno!" :lol:
By Behemoth
ljubim te tako sujetnog (i, usput, fasisticki nastrojenog).
Nemas ti pojma sta je fasizam, gosn krpiguz :prst2:
Da imas, ovako nesto nikada ne bi rekao :nono:
Glede sujete - rugala se sova senici kako ima velike oci
nadji zivot ili psihijatra, u stvari, ne, cekaj, najbolje oba.
haha, aj vazi => ko mi kaze Slika

aj sad te molim da me se manes, u sirokom luku - sloboda ti je shiroka :kragi:
By dukkehjem
pa ti me svuda nadjes... :piski:
i ko se kome ovde obratio? molim?
By Behemoth
pa ti me svuda nadjes... :piski:
Joj majko, opet ti :zev2: Dosadan si ko chir na boolji :wink:
Jbg, chitao sam temu pa sam naisao na tvoj moralni i kulturni komentar :) .
i ko se kome ovde obratio? molim?
Ti meni :wink: Evo uhodiš me po celom forumu da mi prilepis tiketu ludog fasiste. Ako kazem da sam ludi fasista, hoces li me ostaviti na miru :smug: ?
By Storm
Originally posted by _LuKa_
Ma taj Iznogud Radović je isfrustriran što nije uspeo da se uvali kao patrijarh umesto patrijarha. A baš se trudio, jebiga!
I ja sam pomislio da je kao Iznogud.
Taj čovek bi bio karikatura da nije opasan/uticajan.
Korisnikov avatar
By deran

Ma taj Iznogud Radović je isfrustriran što nije uspeo da se uvali kao patrijarh umesto patrijarha. A baš se trudio, jebiga! :pervert: Duvao je za vrat onom nesretnom Pavlu, valjda do momenta dok se nije uverio da više ne diše. A ne izabraše ga! I krepaće a ostaće patrijarh-u-pokušaju, uvek na korak do cilja. Nije njemu lako narode! Što kaže "Bijelo dugme": "Biti jeban loše je, al' nedojeban bijedno!" :lol:
nije-ovo je najzgodniji položaj za njega...mož' da laje i radi šta oće....:srbin:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by svejedno
Originally posted by Loni

Od Amfilohija ništa novo.

No mene čudi to da svi forumaši krivicu svaljuju samo na njega?
ČEkajte malo.

Je l on zvanični predstavnik SPC-a? JESTE
Je l s SPC ogradila od ovakvih stavova? NIJE

Dakle, na celoj SPC je greh.
Pa cekaj, jel se DS ogradila od onih Djilasovih izjava?

Zar to ne bi bio greh cele DS tom logikom?

...

Il idemo na, moju omiljenu, selektivnu primenu principa & logike?

Ne idemo na selektivnu primenu logike.
Dakle, slažem se s tobom. I DS je takođe loša jer se nije ogradila od Đilasa.

Od svih partija najbolje su se pokazale LDP (ČEda bio na Prajdu), SDU (Žarko bio na Prajdu) i LSV (Marko Karadžić bio na prajdu).

Pored njih htedoh da pohvalim i SPS zbog sjajne akcije Ivice Dačića, ali na žalost danas je SPS krenuo da brani njihovog koalicionog partnera Dragana Markovića Palmu, koga svi napadaju zbog homofobije.

Sve u svemu, svoju listu omiljenih stranaka neću dopuniti SPS-om,
ali ću ga pohvaliti za pomak.

O Đilasovoj i Tadićevoj DS i ne razmišljam, ali ipak da ne relativizujemo sve.
I oni su ipak obezbedili Prajd.

Kao najveći fašisti pokazali su se Koštuničari i Veljinci.
Onakvo relativizovanje svega, onakva zamena teze, onakvo okretanje priče da su gejevi krivlji (plus dolazak dva funkcionera DSS-a na stranu protivnika Prajda) je nešto neviđeno.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by Storm
Ma taj Iznogud Radović je isfrustriran što nije uspeo da se uvali kao patrijarh umesto patrijarha. A baš se trudio, jebiga!
I ja sam pomislio da je kao Iznogud.
Taj čovek bi bio karikatura da nije opasan/uticajan.
Bio bi karikatura u nekoj državi s više socijalne kulture ali u zemlji u kojoj je "Selo gori, a baba se češlja" najgledanija serija svih vremena, a za verbalnu komunikaciju su dovoljna 3 padeža i 1 prdež - Iznogudova dreka dođe kao melem za dušu. Prosto je neverovatno koliko energije Njegovo Visokopreosveštenstvo Iznogud unosi u svoje operetske nastupe dok glumata starozavetnog proroka i najavljuje apokaliptičke posledice! I sve zbog naših sodomskih grehova! :lepeza: Da sam vernik, savetovao bih ovima iz crkve da ga podvrgnu egzorciji, kao Raspućina. Tolika agresija i apsolutni nedostatak empatije, ne mogu biti "s Božje strane". Nije ni čudo što nam manastiri podsećaju na scene iz filma "U zmajevom gnezdu" - ne zna se ko koga maklja - i kojom tehnikom. :nunchake:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da sam vernik, savetovao bih ovima iz crkve da ga podvrgnu egzorciji, kao Raspućina.
Pravo da ti kazes, niti postoji egzorcija, niti je Raspucin podvrgnut egzorcizmu.
Nisam sigurna ni da je podvrgavao nekoga egzorcizmu. Podvrgavao je neke pusenju kurca, gledao u oci, lecio, ali...njega niko nije lecio, njega su ubili.
Korisnikov avatar
By Vel boy
prosledio prituzbu, takodje. :)

@Incubus, shta je ono, otkud ono ishchupa? :smeh:
ko je onaj "pederchic" u ljubichastoj bluzi prvi sleva? :smeh:
Korisnikov avatar
By Incubus
^ Zahtevamo da se Amfilohiju Radoviću sudi zbog govora mržnje na fb-u

pa kako ko ? Mlađa :drkanje:
Korisnikov avatar
By Stripi
i ja isto. Kad je bal, nek je bal!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!