Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
lepo ti baki objasni da rodni identitet nije crno bela postavka stvari, i da se covek moze osecati ako zeli i kao grm ruzmarina, sve dok ga neko ne zadene za rever. mnoge od tih baba su bile veci udarnici od njihovih muzeva, koji su samo gledali da isposluju kakvu invalidsku ili vojnu penziju i da po ceo dan igraju shah u penzionerskom domu. tako da bih ja tu babu pitao zapravo, da li i ona, kao zorica brunclik zapravo ima ''muda bato''?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by dukkehjem

moj brat koji je, iance, ok prihvatio sto sam gej... vidno uzdahnuo kada sam mu odgovorio da sam pasivan...
tolko o toj logici - budi peder, al nemoj ti da primas!
:smeh:

posle nekog vremena je prestao, fala bogu, da razmislja u tim sablonima, tako da kapiram da je u dobrom okruzenju moguce prevaspitati ljude.
Ja ne odgovaram na takva pitanja. Ne želim da znam šta moja sestra radi u krevetu i ne želim da ona zna šta radim ja :bljak: Nikad nismo to ni pominjali.
Korisnikov avatar
By bothways
moj brat koji je, iance, ok prihvatio sto sam gej... vidno uzdahnuo kada sam mu odgovorio da sam pasivan...
tolko o toj logici - budi peder, al nemoj ti da primas!
A vidis, kod mene je suprotno. Drug je izjavio "Kakav si ti to gej kada ga nikad nisi primio?"
Korisnikov avatar
By Tungi
Mnogo vise mi smetaju tetke koje pricaju u zenskom rodu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dam do znanja grimasom ili kratkim komentarom šta mislim o izgovorenom i ignorišem kako razgovor, tako i osobu.

Od osoba do kojih mi je stalo, ne postoji mogućnost da takve gluposti čujem.
A od onih do kojih mi nije stalo, nije mi stalo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja kazem- ja sam "zena"s mudima i zubima, nozem i pishtoljem (dobro, pishtolja josh nemam, na srecu antigeja....). antigeji ucute. simple as that. :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Sunce

Jedan decko iz Kragujevca mi se zalio pre nekoliko godina zbog toga sto ga gej scena u Kragujevcu ismejava zato sto nema seks / partnere / vezu. Pa posto ih nije imao, onda su izmislili da ima HIV i da nesto nije u redu sa njim.
da, ovo su neki od problema unutar gej zajednice s kojim se interno moramo pozabaviti.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by jukie

Ja moram da priznam da u prikazima gej parova u medijima uvek je jedan apsolutno strejt-luking i mejnstrim*, a drugi je nekako čudan (kvir?) recimo ima čudne oči ili je po nečemu drugom stvarno malo drugačiji

zavisi. najvishe od tog ko i s kojom namerom prikazuje te u kojim medijima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by AngraMaina

Ja ne odgovaram na takva pitanja. Ne želim da znam šta moja sestra radi u krevetu i ne želim da ona zna šta radim ja :bljak: Nikad nismo to ni pominjali.
Identična situacija je i kod nas.
:vatroslava: :deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by mili86

Ko je mama a ko tata? - drugarica
Ko se kome prvi popne na kurac! - ja
:up:

Ispričaću vam jednu anegdotu, koja me uvek nasmeje, kad je se setim.
Nabavio jedan moj drug oženjenog jebača gastarbajtera.
I sad, taj jebač jeste naš autentičan seljak, ali se emancipovao u Evropi, pa je priznao svojoj ženi da voli i muško dupe i da nabavlja sebi švalere preko interneta.
I sad, došli on i njegova žena u Srbiju, ovaj seljak joj rekao da kreće na susret sa ovim mojim drugom, kad ona kaže da ide i ona, jer hoće da vidi ko joj je " suparnica ".
I tako se susreli njih troje i ona odjednom pita obojicu : " A da li vi ližete guzice jedan drugom ? "

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Galateja

Mene niko ništa ne pita. Prvo objasnim određene pojmove i kada me ne pitaju, a pošto umem biti verbalno eksplicitna, ne usuđuju se da nastave. :lukavi:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by *deni*

I sad, taj jebač jeste naš autentičan seljak, ali se emancipovao u Evropi, pa je priznao svojoj ženi da voli i muško dupe i da nabavlja sebi švalere preko interneta.
I sad, došli on i njegova žena u Srbiju, ovaj seljak joj rekao da kreće na susret sa ovim mojim drugom, kad ona kaže da ide i ona, jer hoće da vidi ko joj je " suparnica ".
I tako se susreli njih troje i ona odjednom pita obojicu : " A da li vi ližete guzice jedan drugom ? "

Je l' imaju foto tapet i lepezu ? :smeh:
A poznajem i ja jednog takvog iz Dortmunda :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Vel boy
Ja moram da priznam da u prikazima gej parova u medijima uvek je jedan apsolutno strejt-luking i mejnstrim*, a drugi je nekako čudan (kvir?) recimo ima čudne oči ili je po nečemu drugom stvarno malo drugačiji
Mislio sam uglavnom na igrane serije na TV
a evo imaš i pesmu Šejm gde je jedan preterano strejt-luking a drugi ima čudne oči
Korisnikov avatar
By simarrgL*
sta da ti pricam, ja sam nesto slicno dozivela od devojke :lol:
Korisnikov avatar
By Mage

:pucaodsmeha: :rotflmao:

Ont: Pitanja tipa "ko je muško, a ko žensko u vašoj vezi?" mi na sreću niko do sada nije postavio. Kao prvo, pitanje je strašno glupo jer se radi o seksualnim preferencama što nema veze sa rodnim identitetom. Niko od prijatelja ili članova porodice me to nije pitao jer shvataju da je to ko kada bih ja njih pitao šta vole da rade u revetu - jednostavno takve stvari se ne pitaju. Ja sigurno ne želim da znam šta moja sestra, ćale ili keva vole da rade u krevetu :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Vel boy
Mislio sam uglavnom na igrane serije na TV
a evo imaš i pesmu Šejm gde je jedan preterano strejt-luking a drugi ima čudne oči
O po drugi put veceras nailazim na pricu o spotu Shame :love: Meni tu nijedan nema cudne oci... a obojica su strejt-luking. Ali to se uklapa u spot jer oni godinama zive strejt zivotom potiskuju svoju homoseksualnost i posto spot vizuelno izrazava ono sto se desava taj njihov izgled ja dozivljavam kao deo tog potiskivanja i zivljenja nekog drugog zivota... tako da mi se uklapa u spot...

Sto se pitanja tice, mene je kao mladju nerviralo nesto drugo vezano za strejt svet - sto postoje neke "sve zene" i "svi muskarci" i onda sve osobe treba da se uklope u tu sliku. Moja omiljena recenica iz tog perioda je bila - ja nisam "sve zene" ja sam "Dina". I imala sam probleme na svakom koraku, u drustvu i u licnim vezama. Individualnost se suzbijala, sve osobe i sve veze su iste, sve se unapred zna. I mislim da ova pitanja u gay svetu vode poreklo iz istog korena... Da se osobe cesce shvataju kao zasebni svetovi i njihove veze kao razlicite uredjene zajednice ne bi bilo problema za shvatanje ni homoseksualnih zajednica... Ali posto je sve uvek isto i nepromenljivo, uloge koje se igraju uvek iste to se one prenose i tamo gde im nikako nije mesto i eto pitanja... Ne secam se da me je neko tako nesto pitao ali tvrdnje su jos gore... Pisala sam vec na nekom topicu da sam pre neki dan od poznanice slusala da lezbejke obavezno nose burme ali na palcevima a jedna je uvek ona koja vodi dok je druga slusa kao ovcica... ali zena je bila i ostala ubedjena da je tako... nije se ni zapitala :drama:
Korisnikov avatar
By badu
Tvoja baba je muza (maltene) svakog tvog posta.

Ta pitanja svrŠtavam u istu kategoriju kao i "A kooogaa crtaaaaaaaaaaaaš?"

:flegma:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Mage

:pucaodsmeha: :rotflmao:

Ont: Pitanja tipa "ko je muško, a ko žensko u vašoj vezi?" mi na sreću niko do sada nije postavio. Kao prvo, pitanje je strašno glupo jer se radi o seksualnim preferencama što nema veze sa rodnim identitetom. Niko od prijatelja ili članova porodice me to nije pitao jer shvataju da je to ko kada bih ja njih pitao šta vole da rade u revetu - jednostavno takve stvari se ne pitaju. Ja sigurno ne želim da znam šta moja sestra, ćale ili keva vole da rade u krevetu :smeh:
ma, naravno.
k'o shto i Dina reche.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sunce

Tuznije od toga je autohomofobija - gej ljudi su nemilosrdni po pitanju fem muskaraca, a o tome svedoce profili na gayromeu i sl. Takodje, u unutrasnjosti je to mnogo izrazenije.

Jedan decko iz Kragujevca mi se zalio pre nekoliko godina zbog toga sto ga gej scena u Kragujevcu ismejava zato sto nema seks / partnere / vezu. Pa posto ih nije imao, onda su izmislili da ima HIV i da nesto nije u redu sa njim.

Pogledati film "Englez u Njujorku". Ideal gej muskaraca je jak, snazan, str8 looking muskarac. :roll:

i plus cim cuju da je neko pasivan odmah misle da je skroz fem itd.
a ispostavlja se da su ti "muzevni", "pravi muskarci", koji nece da imaju posla sa fem likovima u stvari picke onako nevidjene u svakom smislu.
da sa nadovezem na obojicu, koristeci konkretan primjer s foruma: taurus.
coek je kao neka velika muskarcina, androgini decki su mu fuj, ali ne usudi se postati fotku na kojoj nije dekapitiran, dok mu je opci stav oko pederluka 'pogni glavu, cuti, ne talasaj'. kome uopce treba takav kukavica i otkud njemu samom ideja da nije nista drugo nego bas to, sluga i potrcko homofoba u svojoj snishodljivosti i spremnosti na samozavaravanje, koliko god da se busao u svoja macho aktivna prsa?

inace, kad mi netko ide dosadjivati homofobnim stereotipima, najvise volim, sto se kaze, turn the tables on them. recimo, poprilican je sok dozivljen i uvrijedjenost izrazena kad rekoh jednom idiotu da je on samo 'jedan tipicni heteroseksualni hrvat', ali tonom koji ljudi inace koriste da nekoga posalju u 3 pm. on doista i jest heteroseksualni hrvat, ali je bio pogodjen saznanjem - koje valjda prethodno nije uopce smatrao mogucim - da ima i onih koji to smatraju bezveznim. coek se naime jako ponosio time i sto je tipican i sto je heteroseksualac i sto je hrvat. :kasalj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!