Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kamenovan, fizički napadnut i pretučen. Postao je jedan od najvećih boraca za demokraciju i ljudska prava u Srbiji. :drama:
Poklonimo se Mobilnom Digitalnom Mamografu koji je danas u danu ponosa i slave zabljesnuo kao jedan od najaktivnijih boraca za našu stvar i zaželimo mu što skoriji oporavak! :cheer:

Slika

:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Debilnija ti je tema od svih Stefanovih helpova i B.U.-ovih pusenja k.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Tog mamografa bi mi bilo najvise zao cak i da je neko nas pretucen.

Retardi...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da imate nekog dragog kome je taj mamograf spasio zivot mislim da biste drugacije gledali ovu temu.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
I ja sam se nadovezala na to cititanje ali su ugasili temu. :sigh:
Nastavicu ovde. :lol:
Kao sto si rekao da Kostunica nije drzava, nije, slazem se, ali nek onda odgovara celokupna kompanija drzavnog vrha.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by 2kune

Kamenovan, fizički napadnut i pretučen. Postao je jedan od najvećih boraca za demokraciju i ljudska prava u Srbiji. :drama:
Poklonimo se Mobilnom Digitalnom Mamografu koji je danas u danu ponosa i slave zabljesnuo kao jedan od najaktivnijih boraca za našu stvar i zaželimo mu što skoriji oporavak! :cheer:

Slika

:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
ah kako si drazestan sa ovako veselom temom o neveselom dogadjaju....:smiling:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa videli su da ima nacrtanu ROZE traku pa su pretpostavili da roze=pederi
Korisnikov avatar
By AngraMaina
100 policajaca je povređeno, jedan čovek leži na intenzivnoj nezi u kritičnom stanju. Razmisli kako se sad osećaju njegovi prijatelji/porodica/žena/deca. Volim tvoj smisao za humor ali u ovom trenutku ipak treba imati malo obzira.
Korisnikov avatar
By jukie
Policajci su povređeni zato što im nije dozvoljeno da se brane
da su smeli da se brane, samleli bi bar petsto ovih dečaka koji nisu prošli policijsku obuku

jeste, heroj nije dobra reč. Simbol borbe ili tako nešto
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by jukie

Policajci su povređeni zato što im nije dozvoljeno da se brane
da su smeli da se brane, samleli bi bar petsto ovih dečaka koji nisu prošli policijsku obuku

jeste, heroj nije dobra reč. Simbol borbe ili tako nešto
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By 2kune
well, tema ironizira glupost huligana... zbog čega bih trebao prema tome imati obzira?
a što se tiče onih koji žale, nisam baš siguran da čitaju naš mali forum. a i nije mi jasno zbog čega bi se današnje stanje u BG trebalo drugačije po forumu tretirati od onog kada je bilo patike za Kosovo ili kada huligani ruše grad zbog utakmice.
By Kragi
Zato što smo mi u pitanju, pa lojalnost kao vrlina dodatno digne pritisak. :D nekako je logično da sad bude više i reakcija i žustrine jer nas sve veze jak osećaj pripadnosti nečemu, u ovom trenutku. :)
inače sam razumeo ironiju pa se nisam ni oglašavao ovde. nije da branim 2kune, niti mu to treba, al' on stvarno nije takav. znamo mi ribu od vrednosti dobro! :D
Korisnikov avatar
By spliff
drzim da topic nije ni najmanje glup

:snob:

zahvaljujutji ovom autobusu moze se znatno promeniti javno mishljenje u srbiji...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma od pocetka mi je taj mamograf delovao kao da je gej. I bio sam u pravu. :elf:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Da li na tom mamografu postoji neki simbol B92?

Sada cujem kako je parkiranje mamografa u centru grada cista provokacija!, te nema nikakve logike i potrebe da on tamo stoji. :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by PlasticBrain

Sada cujem kako je parkiranje mamografa u centru grada cista provokacija!, te nema nikakve logike i potrebe da on tamo stoji. :awesome:
:pucaodsmeha:

Stvarno provokativno deluje... Ono "mamograf", ko zna sta to "graf" znaci. Mozda je neka psovka, ipak sadrzi za malo rec "mama" :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Svako ima svoj deo zasluge.
Mislim da se najmanje pažnje posvećuje pripadnicima gradske čistoće koje sve sačeka kada prođe fešta.
Što se tiče mamografa, slažem se da je odličan simbol huliganske gluposti.
Korisnikov avatar
By acid drop
postoji na njemu znak B92, zato je i stradao...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by acid drop

postoji na njemu znak B92, zato je i stradao...
jebem mu misha, B92 je obezbedio sredstva za nabavku mamografa, naravno da ce biti znak te TV kuce na njemu. Radi se o strasno skupoj opremi i pregled na mamografu kod privatnika se papreno placa, vise stotina evra, a postoje mislim jos samo dva drzavna i pregledi se zakazuju mesecima, ako ne i godinu unapred! Taj incident me je uverio da u Srbiji nema nimalo ni humanosti ni zahvalnosti.
Korisnikov avatar
By Elena
Osposobiće ga za dva-tri dana, rekli su ;) Samo toga mi je i žao danas ...
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by spliff

drzim da topic nije ni najmanje glup

:snob:

zahvaljujutji ovom autobusu moze se znatno promeniti javno mishljenje u srbiji...
slazem se i nadam se
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!