Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
Nisam još poslušao jučerašnju emisiju, ali mi se unapred ne sviđa to što traje samo pola sata. Sreća u nesreći je što je to izgleda samo privremeni format, dok ne smisle nešto drugačije.

Žao mi je što su uopšte menjali Peščanik, meni se sasvim dopadao u prethodnoj formi, ali sam na promociji u JDP-u letos shvatio da su Cece umorne od ovakve emisije i da misle da je sve to pričanje u prazno, te da nisu naročito motivisane za rad. Sećam se da je Ceca Lukić rekla, sasim sumornim tonom: "Pričamo vama, a vama je, kao i nama, sve jasno. Oni koji bi trebalo da nas čuju - ne slušaju."
Korisnikov avatar
By Mars
Jel si dobio onu kutijicu sa poklončićima tada u JDP?
Korisnikov avatar
By Nikodim
Realno, ovo je "stari" Pescanik, samo sto nema dva-tri sagovrnika, vec jednog. Ali, vazno je da su tu, talasanje se nastavlja. U inat svima i uprkos svemu!

I da, da su sveli emisiju i na 10 min. tj. uvod Cece Lukic bilo bi dovoljno! Jer, Ceca to radi kao retko ko u Srbiji. To je ono sto nam treba!
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam pratio ni stari.Ne secam se bas ni kako je nalikovala ta emisija:)
Korisnikov avatar
By Danceboy
Volim da slusam (i citam) Pescanik. Zao mi je sto je novi Pescanik (barem u prvim emisijama) siromasniji od strarog. Nadam se da ce se to promeniti. Nadam se i da Svetlane nisu i nece biti demotivisane za dalji rad...
Ipak, cinjenica je da Pescanik ne slusaju oni koji bi zaista najvise trebali da ga slusaju...
Korisnikov avatar
By Mars
Ide, ide, ide, ide....

Otrovan uvred i pogađa u sve centre!

:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!