Marvuk,
Ako primecujes ja sam se u svom odgovoru ogradila od tog dela saopstavanja oko devojke (s obzirom da sam ja hetero nemam sa tim licnog iskustva). Samo mislim da to izvrsavanje obaveza potpomaze kod roditelja jer oni cesto brane vezu/druzenje sa nekim pod izgovorom da taj lose utice na tebe. Ako vide dobre rezultate onda im taj argument izbijes iz ruku. Slazem se sa tobom da nece resiti probleme ali bar ce nekih prebacivanja biti manje, sem toga sa svakim datim ispitom blize je odvajanju od mame i trenutku kad ce o svom zivotu moci potpuno sama da odlucuje.
Bigirl,
Ipak ti

nece skoditi u svakom slucaju

[/quote]
Naravno, slažem se sa tobom, naro?ito u tome da ?e sa svakim datim ispitom biti bliže odvajanju od mame. Možda si me pogrešno shvatila, nikom ništa ne prebacujem. Naravno, to odvajanje ne zna?i totalan prekid odnosa (samo da se ogradimo i od toga pošto na isto mislimo) ali podrazumeva samostalnost što si naglasila.
Reveal, nemoj tako, to je nešto što se svima dogadja.
Najve?i problem kod svih homo, bi, trans i jeste dovesti momka ili devojku ku?i a da mama ili tata ne znaju šta tebi zna?i ta osoba. Možda je bolje da o tome pri?aju oni iskusniji, mada eto mogu da navedem primer mog kuma koji je u po?etku dovodio svog momka ku?i, ali kako mu je mama našla sli?icu i pošto su i sami njegovi roditelji po?eli da dele komentare tipa tvog Bigirl, prestao je da mu dolazi a odvojeni su nekih 100-inak kilometara. Sada on odlazi tamo a boy ima stan gde je odvojen od roditelja i to od skoro. Da li su mu to roditelji priuštili ili je iznajmio ne znam ali opet se svodi sve na tu pri?u o odvajanju od roditelja.
I NEMOJ DA DIŽEŠ RUKE OD ŠTREBANJA!