Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By one of the people
svidja mi se kako izgleda, mozda uskoro pocnem i sam da se sisam jer mi nije bas mnogo stalo da trosim $50 na frizuru. koristim voskove, gelove, ulja i to sve zavisi od raspolozenja i kakav look hocu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
prekratka je....
odluchio sam da je pustim
ne kao shto sam nekada imao do ramena...nego neshto doggy style tek da mi shishke prekriju ochi....
ali poshto mi je kosa osetljiva prestajem da se krechim u crno...da mi ne bi popucala
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja jesam zadovoljna trenutnim stanjem svoje kose, ali mi se cini da cu morati da se odlucim hocu li joj dozvoliti da raste ili cu je skratiti...
Trudim se da kosu ne opterecujem previse, ne farbam je, ne nanosim lakove, samo ponekad gel ili vosak za pojedinacne pramenove.
Imala sam neugodno iskustvo sa regeneratorima, jer su mi otezali kosu, pa je jedno vreme bila totalno bezivotna.
Za volumen je najbolje sisanje! Znaci, sisanje u stepenima...
Korisnikov avatar
By bigirl
Uzasno izgleda. No, idem u ponedeljak da se sisam...
By Çâðê_DUP
skoro pa celav
Korisnikov avatar
By EYA
jel ima neko makaze ?
pa da dodje na kafu kod mene...

:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Savitar
meni se raspale shishke skroz! treb da se shisham...
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
jao kosa mi je ocajna.......... Pustam je i sada prolazim kroz onaj kriticni period i to me uzasno nervira.... Hocu dugu kosu :( (
Korisnikov avatar
By Aksa
Evo Eya, ja kao shishalica muskih i zenskih persona, vec dugo, nudim se da dodjem na kafu, s makazama. Najvise zbog kafe, nju volim uvek, u svakoj prilici, na svakom mestu. Ako bude dobra kafa, a ne sumnjam da ce biti, dobijes extra shishanje, mozda i neke pramenove izvucemo ako budes htela :)
Korisnikov avatar
By Boshko
Meni trenutno frizura skroz neuredna :(
Nisam stigao poslednja tri dana da obrijem glavu... Sad moram i sesir da stavljam ako idem napolje :drama:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by BloNd^BOY
jao kosa mi je ocajna.......... Pustam je i sada prolazim kroz onaj kriticni period i to me uzasno nervira.... Hocu dugu kosu :( (
Meni je vec dobrano izrasla... :D

Ali sad mi vec pada preko ramena a to je ipak predugacko, pa mislim da cu morati malo da je skratim... :uljenavatru:

Inace sam zadovoljan kosom, uzasno je lako odrzavam, potrebno joj je samo dobro pranje na svaka tri dana i ja sam zadovoljan...:saint2:

[Izmenjeno 13-12-2004 Caps Lock]
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
Originally posted by avalon
Obrijana glava
:kiss: :kiss:

a sto se mene tice... malo mi se proredila kosa! a inace sam uvek zadovoljan svojom frizurom!
sta da vam kazem kad na meni sve stoji savrseno!
Korisnikov avatar
By Nestao

I moja isto...Ne moze nikako da se spakuje...kad ce vise da poraste!!!?Postoji li nesto za brzi rast?:cita:
Korisnikov avatar
By olgic
Pa kratka,mada sad vec zarasla (a ne daju mi da se sisam,kao pustam kosu),gusta i ostra (svaka dlaku svoju politiku vodi)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ja i dalje pushtam moju kosu, sada sam chupav a kosa mi je ne znam kako ali postala mi je s nekom ???? nijansom ridje...shto me chudi jer sam smedj po prirodi, ali konatam da mi je farbanje tako promenilo koren, ili mi samo trebaju sochiva
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Hm... mozda pantenol rastvor moze malo da ubrza rast kose.... Znam da od njega kosa postaje jaca ali nisam siguran da se ubrzava rast kose... mada vredi probati!
By Paris
kao na avataru mi je
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Svakog meseca nosim drugaciju frizuru (imam jako mastovitog frizera :smilegrin: :bye: ). Trenutno sam malo u haosu sto se frizure tice, ali bi i to uskoro trebalo sredim. A poslednjih dana sam jako zahvalan bogu sto je izmislio kacket. :trep: :D
By Shoplifter
Originally posted by Kwww
Nezadovoljan. Uzasno gusta i ostra. Ne mogu joj nista. Stoji kako "ona" hoce i gotovo!
Farbao sam je mesecima sve misleci mozda ce da se proredi (naravno ne samo zbog toga) i nista...
Moracu redovno da :cupakosu:
nemoj da :cupakosu: nego kupi l'oreal out of bed creme
sredjuje i najneposlusnije kose.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kosa mi je izvanredna, a frizurom sam delimi?no zadovoljan. nikako, ali NIKAKO da potrafim frizersku srodnu dušu... :placko:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Shoplifter
Nezadovoljan. Uzasno gusta i ostra. Ne mogu joj nista. Stoji kako "ona" hoce i gotovo!
Farbao sam je mesecima sve misleci mozda ce da se proredi (naravno ne samo zbog toga) i nista...
Ma idi kod frizera i reci mu da ti je proredi!!!!!
Korisnikov avatar
By Savitar
joj, ja sam svoje divne, slatke shishke skroz otsekao... sad mi je ultra kratka 4vorka
a taman sam ih bio ukrotio...
Korisnikov avatar
By Aksa
Ja se snalazim sa svojom... Koristim Garnier Fructis sampon i regenerator, pa mi manje opada. :) Ali to je sve od stresa... Mozda i stres nekim regeneratorom da ublazim?

Inace toliko imam kose da moze da opada koliko hoce, kad je i dalje gusta...
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Akso kosa ti i opada bas iz tog razloga zato sto je imas previse ako sam te dobro razumeo! Normalno je da dnevno opadne 40 vlasi, mada moguce je da ti je i to od stresa! Meni je npr. kosa od stresa pocela da sedi i imam veliki broj sedih vlasi iako imam samo 16 godina!
Nemoj da se brines, jer ako imas dosta gustu kosu nece da ti skodi i da ti opadne koja dlaka vise... Uglavnom svaka moja musterija koja ima gustu kosu ima isti problem kao i ti.
Ako te to zaista nervira idi do najblize apoteke i kupi pantenol rastvor i pomesaj sa Kosilijevim samponom za kosu! Posle redovne upotrebe primetices razliku
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Duga crna kovrcava :ponosan:
Korisnikov avatar
By nEne
ne svidza mi se, previse je riða...:spin:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Savitar
joj, ja sam svoje divne, slatke shishke skroz otsekao... sad mi je ultra kratka 4vorka
a taman sam ih bio ukrotio...
:shocked: :lood:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Shoplifter
Ma idi kod frizera i reci mu da ti je proredi!!!!!
Ih, ti mislis da se ja toga nisam setio?
Al dzaba to, bude proredjena 10ak dana, pa ponovo pocne da "buja". A sta se ja bunim, bolje tako nego da se proredjuje :uplasen:
Shoplifter-u hvala na savetu, out of bed creme kazes... probacemo, probacemo...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!