Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by LeDeNa_
........B...........
Stigla je poruka na telefon. Dvosmislena kao i uvek. Pisalo je jednostavno jedno slovo: “B”. Volela je taj medij koji pokrece mastu. Ogranicenje od malog broja znakova, izrazavanje bitnog. Kao haiku. Bitnog? Ne, “B” nije za bitno. “V” je jednostavno za “volim te”. “Z” je jos jednostavnije za
“zelim te”. “N” je nedostajes mi, valjda. Tok svesti se pokrenuo i zeludac je poceo boleti.
Beograd, Berlin... Ne, sigurno to ne oznacava grad. Lenja kakva je bila ponekad je slala“VT”, a ponekad “N”. Zapravo, cesto je slala te dve poruke. Nikad, ali bas nikad “B”.
Bog, bozanstvo, bozica. Da, bila je njena bozica, inspiracija. Ponekad joj je to davala do znanja. U malim kolicinama, tek toliko da zna. Ona sebe nikad ne bi proglasila bozicom, niti na ovaj nacin nju bozanstvom. Ne, definitivno bi to bilo previse.
Mucenje je pocelo dobijati tamnu stranu. Ceprkanje po secanju razgovora. Rekonstrukcija dosetki... Nigde niti jedne reci koja pocinje sa “B”. Smrknuta, osecala se bez duha.
Belo, blesava, budala. Da, blesava! Ponekad bi joj vrlo nezno rekla: “Boze, kako si ti blesava”. Ali to je bilo uvek u kontekstu neke izvedbe, igrokaza kakve je volela glumatati samo za nju. Jako ju je to zabavljalo i smejala se do suza. Rekla bi to sa sirokim osmehom. Ali samo u odredjenim
situacijama kakva sada nije postojala. Znala je, jer je osecala njena stanja duha, da u ovom momentu nad njom lebdi neka strahota. Kada se to dogodi onda se ona ne smeje i sigurno nikome ne govori blesava.
Uzasnuto je pocela nabrajati reci na slovo “B”. Na neke od njih se veselo osmehnula.
U stanju kompletne nelagode zbog nemogucnosti pronicanja u misli drage joj osobe, pocela je grcevito stiskati telefon. Ne, nije joj zelela dati do znanja da ne shvata.
Proslo je nekoliko dana. Jos je kopkalo sta znaci to “B”. Kao i sve u zivotu protekom vremena mnoge stvari izgube na vaznosti i znacaju.
Bile su same. Cavrljale. Smejale se. Osetila je da dolazi trenutak istine. Nije zelela pokazati koliko joj je stalo da sazna sta se zbivalo u njenoj glavi pre nekoliko dana.... “B”, pitala je nehajno. Pogledala je u oci duboko i uzdahnula. “B” je za beskraj, blesava. Oci su joj bile sjajne i vesele.
2008
![]()
Originally posted by Dzi
To ne govorim nikom
A krivim sebe za – sve sto se da
Glas, sa tvojim likom – tu se negde mota....
Carolija – kad uzmu ti sve...
A ti opet imas gde i s'kim
Poznajem te – ti si k'o ja
Sama lutas ispod oblaka
Ne govorim vise – reci koje su, sa tobom otisle
I hodam sve tise – praznu sobu da ne probudim
Uzmi bas sve – od onog nicega
Sto je medju nama ostalo
Suze i smeh – svih onih godina
Sto se kriju iza oblaka
Postojis ti – postojim ja
Al' nista vise tu ne postoji
Suze i smeh – po neki dan
Kad ga vidim iza oblaka…
...carolija...bas k'o nekad...a ti si k'o ja...
skrivas suze iza oblaka....
Originally posted by KosmickaCestica
Mogu da nastavim ono sto mene vozi?![]()
Bila sam ocajna... Ruke su mi se tresle... Gledala sam netrimice u zid ispred sebe.
Ocaj me je sve vise obuzimao... Nije mi bilo vazno sto gubim devojku, nekoga sa
kime spavam, vec sto ostajem bez najbolje prijateljice...
... ona je bila deo mene.. Godinama vezane maltene pupcanom vrpcom.
Ne to nije bila opsesija, to je bila cista fina pozuda, strast..
Gledajuci u njene oci, moje srce je skakalo od srece...
Osmeh njen, i zubic koji proviri... me je dovodio do ludila....
A sad.. je nekako sve postalo hladno i prazno,
kao taj zid u koji sam gledala..
Za mene je taj zid bio prazan, iako je na sebi imao neke slike,
jedan prekidac za svetlo i kojesta....
prazan... hladan..
Tu je pored mene.. a toliko je daleka..
Setila sam se njenih zagrljaja, kada bih sedela, a ona mi prisla sa ledja
i obgrlila me njenim divnim rukama...
Pocela sam da placem... plakala sam kao malo dete...
vreme je prolazilo, kapljice suza su se redjale na podu ispod mene,
izmedju mojih nogu...
gledala sam ih i dalje plakala... drzeci glavu rukama o kolena...
Ocaj... nemoc...
Originally posted by KosmickaCesticaTacno tako.
Ne to nije bila opsesija, to je bila cista fina pozuda, strast..
Originally posted by KosmickaCesticaJer si se tako osetila i ti, nakon pozude i strasti - ne ostaje nista... do "prekidaca" kog treba upaliti.Do ljubavi
Za mene je taj zid bio prazan, iako je na sebi imao neke slike,
jedan prekidac za svetlo i kojesta....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!