Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by Heartkiller

Ne verujem u ljubav ni zaljubljenost na prvi pogled.
Postoji privlacnost na prvu loptu koja zna evoluirati u zaljubljenost i ljubav sa vremenom, pa onda to (uglavnom romanticni) ljudi znaju pobrkati sa prvopoglednom filmskom ljubavlju. Reci da postoji ljubav na prvi pogled je umanjivati taj intenzivan i predivan osecaj...
:)

:up:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Da...ja sam vrlo sklon da se zaljubljujem na prvi pogled
jebi ga...romantik...

ali,nijedno to bum tras
nije izrodilo nista osim patnje i pesama

i zbog pesama sam i zahvalan...

i nikada ne bih menjao tu svoju zaljubljivu stranu
jer ne bih bio inspirisan d a pisem

et toq!
:snob:
nesto najslicnije sto sam doziveo
a za sta mislio da je ljubav na prvi pogled
je bilo sa Marc-om iz Kanade...

Nas prvi pogled je bio pri upoznavanju...on je radio
drugi pogled i pocetak ljubavi je bio u hodniku Mall-a u Windsor-u
Korisnikov avatar
By acid drop
bum tras, mačku drhti glas :lol:

inače... ne radi me to. ne znam. to je mit! :lol:
By loreenche
Ljubav ne, jer je ona nesto vise od fizicke atrakcije i zracenja... Zaljubljenost svakako da, jer mi se desila... Oooo, itekako se desila :drama: Svi smo mi "donekle" plitki i padamo na vanjstinu...
Korisnikov avatar
By Kittrie
na prvi pogled - fascinacija pracena (ne)primerenim fizioloskim reakcijama.
za zaljubljenost - instant je, da !! - aLi treba mi kontakt sa osobom; tj, da proGovorimo koju..

a ljubav.. iHaj, to moze ili ne mora da dodje dosta posle zaljubljenosti.. u stvari kad ona prolazi, onda se vidi na cemu smo..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Dina

Ja samo u tu ljubav verujem bar za mene... U stvari tacnije opisano to je prepoznavanje na prvi pogled. Sve bliske osobe a kamoli velike ljubavi ja smatram da mogu da prepoznam odmah. To je ono instiktivno i iskreno, kad god sam taj prvi utisak menjala taj drugi se ispostavio kao lazan i uvek sam se na kraju vratila onom prvom. A to zaljubljivanje vremenom kod mene ne postoji. Moze da se razvija zaljubljenost pa ljubav ako ima hemije i prepoznavanja na prvom susretu. Ali ako nema toga na pocetku nema ni kasnije...
isto.

desilo mi se.

prosto smo se pogledali i zavoleli. volimo se vec nekih pet godina.
Korisnikov avatar
By Galadriel
bum tras na prvi pogled najbolja stvar na svetu.
steta sto se ne desava cesto, tj. skoro nikad :drama:
samo ne bih ja to dovodila u vezi sa ljubavi, pre sa nekim lepim ludilom :luda:
By Kragi
Svi moji bum trasovi na prvi poglede su zapravo vezani za neku užasnu fizičku privlačnost u kombinaciji sa osećanjima požude, velike strasti i sl.
sva moja zaljubljivanja su vezana za neke potpuno suprotne priče, gde je prvi pogled izostao a pomenuta osećanja dolazila naknadno kao posledica komunikacije.

dakle ne :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ljubav se po meni javlja zbog fizickog izgleda, nacina na koji te neko gleda, kako prekrsta noce, kako se smeje...

a vec kad nekome kazes :I'm IN love with you.. to vec povezujem sa tim da sam shvatila kako ta osoba psihicki funkcionise, kako mi pokazuje svoju naklonost, kako funkcionisemo zajedno, kako se dopunjujemo...
e, ovo jos nisam cula... tebi je zaljubljenost snaznije i dublje osecanje od ljubavi? kod tebe prvo dodje ljubav - zbog fizickog izgleda - pa onda se tek posle zaljubis kada dublje upoznas tu osobu? (a mozda je u pitanju i pogresan termin: "I'm in love with you" znaci "Zaljubljena sam u tebe", a "I love you" znaci "Volim te"...) ja ljubav ipak definisem kao snaznije, dublje, dugotrajnije od zaljubljenosti, koja moze i da nestane vremenom, a da ljubav ostane ili se transformise... cak i taj izraz "I'm in love" podrazumeva trenutno stanje... sada sam zaljubljena... to moze i potrajati, naravno, ali moze i nestati... dok "I love you" podrazumeva dugotrajnije stanje....

Da odgovorim na temu:
i ja razgranicavam te pojmove - pa bih rekla da to moze biti eventualno zaljubljenost na prvi pogled ali ne ljubav... za ljubav je ipak potrebno da upoznas tu osobu
By LeDeNa_
Originally posted by nsBeckie
Da odgovorim na temu:
i ja razgranicavam te pojmove - pa bih rekla da to moze biti eventualno zaljubljenost na prvi pogled ali ne ljubav... za ljubav je ipak potrebno da upoznas tu osobu
:up:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ne samo da postoji na prvi pogled, nego i na nepogled. Pricas sa nekim preko neta, pa ti se cini da si se zaljubio, a nisi ga video.

Hm, ja bih bas voleo da mi se bajkovito desi ta zaljubljenost na prvi pogled. Volim fascinacije. Desavale su mi se zatreskanosti-fascinacie, naravno, ali nikada nisam bio u vezama sa tim ljudima.
Desilo mi se i suprotno. Jedan decko mi se uopste nije dopadao fizicki na pocetku, ali sam ga zavoleo, i bio sam u vezi sa njim,
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by J...
Originally posted by VANGEL

Pa tako nekako-srecete se prvi put i na prvi pogled uz osmeh ili neki gest i fluid koji proradi-reagujete onako kako vam to nalaze organizam ili vec ...
Ako je to, onda mi se nije desilo. Moram da pricam sa osobom i da je upoznam donekle, da osetim bliskost jer se samo u izgled ne zaljubljujem.
nije to samo izgled, nego prorade feromoni :)
ont:da verujem u zaljubljenost na prvi kontakt
By therealrocknrolla
Prvi dan srednje skole, u dvoristu, su mi za oko zapale tri osobe. Ispostavilo se da je jedna ljubav mog zivota, druga je moj najbolji prijatelj, a treci je bio decko sa velikim bubuljicama i cirevima po licu. Toliko.
Korisnikov avatar
By taurus
ma na prvi post sam se zaljubio u unija,koji pogled:doh:
Korisnikov avatar
By Mage
Heh... pa ne znam. Mogu da kažem da je neko strašno lep ili privlačan na prvi pogled... da ima divan osmeh, pogled ili lep glas :love: Govor tela isto puno znači...

Ponekad po pogledu i osmehu možeš reći kakav je neko i koje su mu namere, ali to nije uvek slučaj. Ono što mene obara sa nogu je kad me neki sladak dečko gleda "na onaj način" i kad je smotan i izgubljen u mom prisustvu :love:

A još ako prilikom razgovora skontam da je pametan, dobar i pošten :drama: Ahh... ljubav...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by LeDeNa_

iako je diskutabilno zasto je covecanstvo to nazvalo "ljubav na prvi pogled" - sumnjam da su zapravo mislili na ljubav,
Covecanstvo naziva razne stvari raznim (pogresnim) imenima....

Jao. Ne znam. Meni se to bogami desilo dva puta... Jednom mi je bas bilo ono kao u usporenom snimku kada smo prolazili jedan pored drugog i pogledali se.
Posle smo se minimalno tri puta okrenuli jedan za drugim...

Taaaaaaaaaaaako sam bio dobro raspolozen da citav dan nisam mogao da skinem osmeh sa lica.... :)

Drugi put je bilo na nekom seminaru, nije bitno. Znam samo da mi se izuzetno svideo i da sam ga fiksirao pogledom dok je drzao predavanje, onako bas sam hteo bukvalno da prodrem do misli njegovih. :)
I bilo mi je bas zabavno da vidim kako sve fino prica i prelazi preko grupe pogledom, onda dodje do mene, zacudi se i zatrokira u prici pa nastavi dalje i posle tako se malo zbuni svaki put kada me pogleda... :giggle:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Desilo se par puta.

Trenutno sam u vezi koja je tako pocela za obojicu :D
Korisnikov avatar
By Mage
Vetur se zaljubio :setnja:

Baš mi je drago :)

p.s: Menjaj nick! :D
Korisnikov avatar
By sunflower5
Verujem da postoji i zvuci uzbudljivo :hyper: ali se meni nije nikad to desilo. :sigh:
By alexandermagic
Zaljubljenost na prvi pogled? To ona spika: leptirići u stomaku, gubljenje tla pod nogama, infarkt mozga ili s druge strane, strijeljanje pogledom, nagli nervozni pokreti i bezobrazno drsko obraćanje dotičnom dok bih, najradije, utisnuo usne u njegove? :D

Samo jedan muškarac je to izazvao u meni, ali upravo je to i razlog da nikad ne budem s njim, pa makar to bio i samo seks. :bubbles:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Anhedonie

Desilo se par puta.

Trenutno sam u vezi koja je tako pocela za obojicu :D

s tim sto se par puta desilo u vrijeme moje "nezrelosti". Onda sam vjerovao da se to vise nece desiti nikad, jer sada "znam bolje".

Ali evo me opet :love:
Korisnikov avatar
By *deni*
Blago si ga vama, kad ste sposobni tako dugo da plivate u , što bi rekao Lakiboy, poplavi intenzivnih emocija.
Meni svi ljudi brzo dosade, ma koliko isprva bio zagrejan, ili zaljubljen u njih i posle na njih gledam kao na drage, ili manje drage poznanike, drugarice i drugove.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!