Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Lunja
http://www.youtube.com/watch?v=UpDvx2GlBE0&feature=related
5:08

http://www.youtube.com/watch?v=OUVKN8tMpaE&feature=related
2:00

http://www.youtube.com/watch?v=cwfQ-Sog284&feature=related
3:37

Na klipovima je prikazano kako moze da se proveri stanje testisa u cilju prevencije kancera (i ostalih anomalija). Vrlo jednostavan pregled.

Ako ima jos saveta, preporuka, iskustava, pisite.

Mislim da za klipove treba da imate nalog na youtube.

I mojne da ste lenji, pregledajte se! Bolje spreciti nego leciti. :)
Korisnikov avatar
By Rei
haha, dobar ovaj drugi klip :lol:
Korisnikov avatar
By Doxar
Sto je jednom jedna asistentkinja na faksu rekla: testisi su jedan od normalno prisutnih reproduktivnih organa naseg tela... onda je za sekund zastala... mislim, muskog:smeh:
U svakom slucaju organi koji nam toliko puta pridonose max zadovoljstvu i ekstazi itekako mogu da podivljaju.
I zato je vazno inicijalno se pregledati, uociti dato stanje stvari, i bilo kakve promene(uvecanje otvrdnuce, kvrzice...) registrovati na vreme. To je jako lepo ilustrovano u datim primerima. Par bitnih stvari, neke su i spomenute:

1. Skoro svi tumori testisa su maligni
2. Vecina je bezbolna
3. Najcesci su u 3. i 4. deceniji
4. Imaju i specifican put sirenja, za razliku od vecine drugih tumora koji se rasejavaju difuzno, na sve strane, ovde se te celije upucuju uglavnom u jednom pravcu ka mestu koje se nalazi duboko u stomaku i koje je udaljeno i par dm od samih testisa, tako da i ta okolnost povecava mogucnost adekvatne intervencije i resenja problema.

Poenta je da je gre'ota ne iskoristiti(za ovu namenu:D) to sto je priroda pozicionirala testise na mestu koje je tako lako pristupacno kontroli i proveri.
Samo malo brige, i to povremene i vrlo kratkotrajne, za puno zadovoljstva i uzivanja:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Probaću još večeras :D

Mada, ja sam prošle godine bio kod urologa (poslali me kod urologa umesto kod kožnog) i onda mi je doktorka rekla da imam normalne, zdrave i lepo razvijene testise.
Korisnikov avatar
By anche
ja sam se bas bila potresla kad je brajan u qaf-u oboleo :sigh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
devojcice pipkaju grudi, mi testise, i na kraju budemo zdravi :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!