Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Desava se da nisu u skladu ali ne znaci da su posvadjani ;) Moze da me privuce osoba koja mi ne bi odgovarala za dugu vezu. I moze da mi deluje lepo uvek, npr Ksenija Pajcin je meni bila jako lepa. Ne znam kakve veze pamet ima sa tim, pa ja i ne kazem da je bila pametna ;) To je onaj estetski kriterijum, isti onaj kojim mogu da se divim nekoj stvari, umetnickom delu... Naravno svesna sam da je Ksenija Pajcin bila osoba te nije to bas potpuno isto, ali slican princip. Ali da bi nesto bilo trajniji odnos onda samo privlacnost ili samo lepota nisu dovoljni nego i drugi faktori poput inteligencije, razumevanja, slicnih interesovanja itd. Ali ni ti drugi faktori ne mogu bez onog nagonskog tj privlacnosti, tu je negde razlika izmedju ljubavi i prijateljstva...
By dukkehjem
Originally posted by Popeye

@dukkehjem: pa ako budes bez iznimke i uvijek koristio kondome, onda u dobrom smislu. ;)

p.s.
sto se pederluka u osobi tice, ima ga i u freddieju mercuryju. ne govorim o feminiziranosti (iako mi je i ona sexy ako je pederska), nego o tom necemu posebnom pederskom sto nemaju svi pederi. strasno me pali ta pederska performativnost, it's so rebel rebel. :isus:

speaking of, i isus ima ono nesto pedersko u sebi. :D
i tvoja poslednja izjava je bit of a rebel :D

like.

ja sam prvo mislio u smislu da cu da dobijem batine :smeh:

jedino kad ne volim kondome je kad dajem glavu :/ nije fora gumu sisati...

meni freddie nije popaljiv...
vise volim balkance (a opsednut sam teodosicem i peter-om nalitch-em :love: )
Korisnikov avatar
By Kittrie
svojevremeno sam BALILA
na ovaj chiristina aguireea-in spot..

''

znaci volim videt' polu-gole zene,
dupe, kad siri noge, i noge uopste, grudi, stomak,
prozdrljivi pogled, dobar dekolte, izrazenu sexualnost (ne vulgarnu)
facu, osmeh, sake..sve, bas sve u principu..
esteta sam.

ali ako iza toga tema nista,
sto se provali u nekoliko razmenjenih recenica ( a ne mora cak ni to),
necu pozeleti da je 'diram'.

zakljucak: volim da gledam lepe zene,
ali ako nemaju mozak i odgovarajuce karakterne osobine
ne diram.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Dina

Desava se da nisu u skladu ali ne znaci da su posvadjani ;) Moze da me privuce osoba koja mi ne bi odgovarala za dugu vezu. I moze da mi deluje lepo uvek, npr Ksenija Pajcin je meni bila jako lepa. Ne znam kakve veze pamet ima sa tim, pa ja i ne kazem da je bila pametna ;) To je onaj estetski kriterijum, isti onaj kojim mogu da se divim nekoj stvari, umetnickom delu... Naravno svesna sam da je Ksenija Pajcin bila osoba te nije to bas potpuno isto, ali slican princip. Ali da bi nesto bilo trajniji odnos onda samo privlacnost ili samo lepota nisu dovoljni nego i drugi faktori poput inteligencije, razumevanja, slicnih interesovanja itd. Ali ni ti drugi faktori ne mogu bez onog nagonskog tj privlacnosti, tu je negde razlika izmedju ljubavi i prijateljstva...
Ovde nije reč o estetici. Mikelanđelo, Bejker, Dali i sl. su estetika.

Ja sam mislila naaaaa, ovaaaaj, ekstremitete i padanje na iste. Opažajno seciranje druge osobe. :eureka:
Korisnikov avatar
By Galateja
^Ok, ja sam navela 4 devojke i nisam znala da li Marišku da uvrstim kao petu ili ne pa sam zato stavila to 'i po'. Ako je to uvreda ispraviću post.
Korisnikov avatar
By Mariška

Ali da bi nesto bilo trajniji odnos onda samo privlacnost ili samo lepota nisu dovoljni nego i drugi faktori poput inteligencije, razumevanja, slicnih interesovanja itd. Ali ni ti drugi faktori ne mogu bez onog nagonskog tj privlacnosti, tu je negde razlika izmedju ljubavi i prijateljstva...
E sad, ne znam da li sam ja, da parafraziram Galateju, "virtuelna manijakinja", ali meni se desilo da se to nagonsko, tj. privlačnost, javi u momentu kada sam se, donekle, upoznala sa tim drugim faktorima poput inteligencije, razumevanja, sličnih interesovanja itd., a da pritom uopšte nisam videla kako dotična osoba fizički izgleda, da li je lepa i dr.

Meni je ta osoba postala privlačna (note to Galateja: privlačna u seksualnom smislu), a takođe i lepa, iako uopšte ne znam kako izgleda. Što reče Beckie:
Originally posted by nsBeckie

najinteresantnije mi je da pokusam da otkrijem sta je ispod povrsine.... tako neko moze da mi bude prelep/a, a da gotovo i da nisam svesna njegovog/njenog fizickog izgleda, tj. da ne razmisljam uopste da li je neko fizicki lep/a....

@Galateja: U redu je, nije nikakva uvreda. Upola devojka je sasvim ok klasifikacija. :)
By dukkehjem
Originally posted by Galateja

^Ok, ja sam navela 4 devojke i nisam znala da li Marišku da uvrstim kao petu ili ne pa sam zato stavila to 'i po'. Ako je to uvreda ispraviću post.
ma opusteno, nisam ja tu da sudim da l je uvreda itd.
nego ne volim (ni kod sebe) potrebu da sve svrstavamo u neke (uobicajene) grupe i sl. :)
Korisnikov avatar
By Dina

Ovde nije reč o estetici. Mikelanđelo, Bejker, Dali i sl. su estetika.

Ja sam mislila naaaaa, ovaaaaj, ekstremitete i padanje na iste. Opažajno seciranje druge osobe. :eureka:
Pa i to sam rekla prvo "Moze da me privuce osoba koja mi ne bi odgovarala za dugu vezu. " pa sam nastavila sa estetikom, posto je to kod mene nekako izrazeno... a u poslednje dve recenice sam se opet vratila na "ekstremitete i padanje na iste" samo se to kod mene zove "privlacnost ili ono nagonsko".
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mariška

Ali da bi nesto bilo trajniji odnos onda samo privlacnost ili samo lepota nisu dovoljni nego i drugi faktori poput inteligencije, razumevanja, slicnih interesovanja itd. Ali ni ti drugi faktori ne mogu bez onog nagonskog tj privlacnosti, tu je negde razlika izmedju ljubavi i prijateljstva...
E sad, ne znam da li sam ja, da parafraziram Galateju, "virtuelna manijakinja", ali meni se desilo da se to nagonsko, tj. privlačnost, javi u momentu kada sam se, donekle, upoznala sa tim drugim faktorima poput inteligencije, razumevanja, sličnih interesovanja itd., a da pritom uopšte nisam videla kako dotična osoba fizički izgleda, da li je lepa i dr.

Meni je ta osoba postala privlačna (note to Galateja: privlačna u seksualnom smislu), a takođe i lepa, iako uopšte ne znam kako izgleda. Što reče Beckie:
Originally posted by nsBeckie

najinteresantnije mi je da pokusam da otkrijem sta je ispod povrsine.... tako neko moze da mi bude prelep/a, a da gotovo i da nisam svesna njegovog/njenog fizickog izgleda, tj. da ne razmisljam uopste da li je neko fizicki lep/a....

...
Donekle je to i kod mene moguce. U prvom postu sam htela da napisem da ja suprotno od Galadriel mislim da je "ono nagonsko" jedino iskreno. Ali sam pomislila da to bas nije sasvim tacno jer ja kad vidim osobu prvi put imam neki osecaj prepoznavanja ali se on ne sastoji samo od seksualne privlacnosti, mozda imam dobru intuiciju. E taj slican osecaj prepoznavanja moze da se javi a da osobu nikad nisam videla. Ali to ipak nije kod mene seksualna privlacnost, za to mora da postoji i susret uzivo.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Kittrie

esteta sam.

ne diram.
Nisam primetila u modernim gsp tokovima da je neko zainteresovan za moj mozak, to više dođe kao neki balast. Kada imam užu majicu i suknju i kad onako zatrepćem svi me vole, kao mali Zoran Tita i kao Vuk Dražu. I niko nije rad zapitati se šta je u toj žutoj glavi, osmehuju mi se. Divota! Dirljivo! No, ako uđem u neku raspravu i pokažem da posedujem mozak onda beže.
Zaključak: glupa sam. :eureka:

A ja ne diram jer sam impotentna.
By therealrocknrolla
U jbt, ova tema je bas nezahvalna za pisanje. Moze se otici u sirinu i duzinu, a da se nista ne kaze.
Al' da pocnem od Kulina Bana. Kao klinka gledala sam film Too Young To Die sa Juliette Lewis. Ona tumaci ulogu zlostavljane i napustene tinejdzerke koja biva osudjena na smrt zbog ubistva. Slucaj je hteo da cesto nailazim na njene filmove i iz toga su se izrodile dve stvari, kao prvo Juliette mi se uzasno svidela (ne u sexualnom smislu jer tada jos nisam bila kadra za takvu rabotu), i drugo, kod mene se razvio afinitet prema sjebanim devojkama, emotivno nestabilnim, u neku ruku i nezrelim, koje ne znaju sta zele od sebe i drugih (naravno, tripuju da zele biti voljene ali kad ih volis one pobegnu) kakve je Juliette uglavnom glumila.
Od prvog zaljubljivanja pa nadalje, emotivno sam se vezivala samo za takve devojke. Ono sto je zanimljivo jeste da bez obzira sto su mi potpuno obuzimale srce i razum, moje gacice bi uglavnom ostale skroz suve. S njima je uvek bilo zelim da ih volim, zastitim, da ih spasim od sveta i od njih samih, a sex je bio samo nacin da se ispraznim od emocija koje bi me toliko ophrvale da bukvalno nisam mogla da disem.
Avaj, u sedmom razredu, dobili smo nastavnicu hemije. Prvo sto sam zelela jeste da joj odvalim 2-3 samarcine, jer se prenemaze, proserava i glumi ludilo. Jos gore mi je bilo kad sam shvatila da se uzasno palim na nju, i sto je ona vise nadrkana i veca kucka prema meni, tako jos vise rastu moj animozitet i sexualno uzbudjenje. Imale smo nekoliko zestokih verbalnih okrsaja, gde ja nikad nisam bila nacisto da l' hocu da je bijem ili da je jebem.
I tako, osim sto sam se zaljubljivala u kojekakve Antigone i Ofelije, snasla me i ta beda da mi se dize na nadrkane ribe, koje su, gle cuda, posle nastavnice hemije, sve prema meni bile med i mleko. Ali bukvalno, pridje im neko najljubaznije one ga oduvaju k'o maslacak, a kad pridjem ja, namrstena i satro nezainteresovana, one odmah udaraju kez i tope se.
Zadnji put, nalozila sam se na nadrkanu, na red je dosao sex, posle sexa zaljubljivanje, pa moje srce slomljeno i zgazeno, opet...
Anyway, nikad se ne zna kakva riba vreba iza ugla. Mozda vam zivot namesti da izgubite pamet i zbog neke koju do juce ne biste dvaput pogledali.
A ti Galateja, nemoj se sekirati sto volis da snimas sise i dupeta po gradskom prevozu. Dodjavola, pa to je lezbejski posao!!! Za brigu ce biti kad pocnes da gledas brkate ribe i procenjujes muska medjunozja (ups, ja ponekad volim da skeniram sta neki tip ima ispod slica).
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by J...
Originally posted by Galadriel

sto se tiche samog libida ne pridajem mu nikakav znacaj, jer je nagon, princip po kome postupaju zivotinje. nemam potrebu za ostvarenjem svega sto mi padne na pamet.

Evo sad si lepo rekla da ti svasta pada na pamet. A pitanje, koliko sam razumela je - sta vam to sve povremeno pada na pamet kad vidite neke :sise: ?
Ti si dobro razumela i uvek razumeš kad se na forumu priča o sisama i dupetu. :P

Nego mene ova Galadrielina konstatacija navela na pomisao da
a) ili su naši roditelji koji nas stvoriše životinje
ili
b) smo bezgrešno začeti

:eureka:
J.. mislim da sam se objasnila da postoji preduslov da bi mi nesto sa nekim palo na pamet. A telo moze da odreaguje na neke stvari kojima ti mozes da rukovodish svoje misli onako kako zelis.

Galateja, polazish pod pogreshne premise da je opshtenje ( lol, koja rech ) greh :P
shto ja, licno, nigde nisam niti navela, niti sugerisala.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a sta baletani nose ispod helanki, sem gaca?

oduvek mi se cinilo na oni nesto tu jos imaju, kad se ne ocrtava sve onako lepo
Korisnikov avatar
By Mariška
^

Ne nose ništa osim gaća, koje se zovu "dancebelt", i koje su obično "quilted" tj. "padded" sa prednje strane, baš upravo da se ne bi sve ocrtavalo onako lepo kao na času anatomije...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ih, pa to je normalno Galateja..

Imas dve podele:

1. samo za jebanje i samo ih tako i gledas, to su one devojcice koje na prve znake sunca u martu mesecu skinu sve sa sebe i hodaju gole, za njima se moras okretati, snimati dupe, noge, sise, pa zasto su gole ako niko ne gleda? :pervert:

2. one sa kojima hoces vezu, a te automatski iskljucuju ove prve str8ashice... :lol:

Tako da spram toga do cega ti je u tom periodu zivota, ti dejstvu.. :) :lezkiss:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam od onih koji ni žirafu ne primete kad stane ispred njih. :sigh:

ono što ja primetim su skandalozne skrndelj frizure i imam ružnu naviku da ih dokumentujem svojim telefonom :blush:

a dupe i sise, ja to ne vidim dok mi neko ne ukaže da treba da gledam.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by IriS

ja sam od onih koji ni žirafu ne primete kad stane ispred njih. :sigh:

ono što ja primetim su skandalozne skrndelj frizure i imam ružnu naviku da ih dokumentujem svojim telefonom :blush:

a dupe i sise, ja to ne vidim dok mi neko ne ukaže da treba da gledam.

:lol:

ne mozes ni da zamislis koliko me zanima kolekcija tih fotki
Korisnikov avatar
By IriS
a ti ne možeš da zamisliš šta su sve ljudi u stanju na glavi da nose :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Kittrie

esteta sam.

ne diram.
Nisam primetila u modernim gsp tokovima da je neko zainteresovan za moj mozak, to više dođe kao neki balast. Kada imam užu majicu i suknju i kad onako zatrepćem svi me vole, kao mali Zoran Tita i kao Vuk Dražu. I niko nije rad zapitati se šta je u toj žutoj glavi, osmehuju mi se. Divota! Dirljivo! No, ako uđem u neku raspravu i pokažem da posedujem mozak onda beže.
Zaključak: glupa sam. :eureka:

A ja ne diram jer sam impotentna.
Mislim da sam tek sad skontala poJentu teme. E pa tih misli imam dovoljno da prostrem po univerzumu. :colorado:

Ali opet, to je naojobichnija zdrava mentalna gimnastika. :geisha:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Popeye

kod mene uvijek pobjedjuje um, bez ikakvih problema. jednostavno mi je uvijek bilo vaznije biti u pravu nego svrsiti. :D
Dosada i praznina.

U zdravom telu zdrav duh. :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!