Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, nije dvolično da ti se neko smeši u facu, a pljuje te iza leđa... to je prilagođavanje... pfff!
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Dirrty

Ne, nije dvolično da ti se neko smeši u facu, a pljuje te iza leđa... to je prilagođavanje... pfff!
Da razumem te ali to su izuzeci tj blizanci sa podznakom idiotluka :alexis:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:deda:

bila sam sa tri blizanaca od ukupno 5 veza, koje definisem kao vezu, tako da believe me, I know what I'm talking about :sekirica:
Korisnikov avatar
By VANGEL
ahahahahah nemoj tako u ostalom mozda i jeste nz nisam zensko pa nz ali mislim da je svaka posebna na svoj nacin kao i kod muskih :D

a za koju moju obalu : pivce :
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa za muske :P

ali blizanci su zaista jako specificni i mozda imamo i nekih slicnosti (ja sam vaga) pa se zato ne trpimo...

najuocljivija slicnost nam je sto i ja i blizanci tezimo dominaciji i nijedna strana nece da popusti.. a i kad nam je posle toga krivo, nema sanse da priznamo da nismo bili upravu :nokti:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ma daj bre opusteno i nisu svi blizanci isti ja sam blizanac skorpija i sa svima se lepo slazem pa cak i sa vagama mada nesto u horoskop i ne verujem
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja muske blizance obozavam .. to sam pisala na drugoj temi.. ipak sam trebala da se citiram :lol:

ali, nema veze, ja i zenski blizanci :no:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa niste valjda očekivali samo pohvale?!

Nema toga... jedino su rakovi predivni za sve (druge sem sebe...).

:smug:
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Originally posted by ivanazuh

Blizanac sam, analiticki gledam na svet, lako duhovno spoznajem ljude. Ocas ili jako tesko se zaljubljujem, jer svaki proces u mozgu i emociju koju osetim ili vidim moram da analiziram do jutra. Krasi me i unistava stalna zelja da razumem oko sebe. Lose spavam jer i tad analiziram. U stanju sam iznova i iznova da prastam, vezbam da zaboravljam...
Imam nedostatke - mogu biti culjiv ali i ahresivno histerican, cesto nemam strepljenja da saslusam pricu jer obicno zaplet i kraj znam vec na pocetku. Zbog stalnog mentalnog saplitanja, neverovatno brzo trosim energiju kada pokusam da funkcionisem vizuelno, u mehanickom polju. Ne volim da objasnjavam i diskusija me zmara. Nemam mogucnost da se izrazim jednostavno, pa vrlo cesto govorim figurativno, u pisanoj formi artisticki i anarhosticki...

Moto - Emocija jednostavnog pokreta govori o proslosti i duhovnoj prirodi prirodi bica.
o, jebote! :shake:

evo, da se i ja priključim klanu blizanaca.
Korisnikov avatar
By Blady
Mi smo narcisi, ocekujemo tako nesto :D
Btw, cudi me da je Sanja vaga, s obzirom da se jako dobro slazem sa vagama, i da plus ne voli blizance- zenske...
Imam mnogo veca iskustva sa zenskim blizancima, i kazem otvoreno da ih volim..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Blacky, fora je u tome sto sam se u zenske blizance zaljubljivala ranije u roku od 5 sekundi, zato sto sam tripovala da ste "posebne".. a onda prodje jedna, pa druga, pa treca, i skontala sam da sve imate isti sablon i za muvanje i za odnos sa drugima.. neki se na to i dalje loze, ali ja sam se 3 puta opekla i dovoljno mi je da znam sad na cemu sam sa blizancima :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Blacky, fora je u tome sto sam se u zenske blizance zaljubljivala ranije u roku od 5 sekundi, zato sto sam tripovala da ste "posebne".. a onda prodje jedna, pa druga, pa treca, i skontala sam da sve imate isti sablon i za muvanje i za odnos sa drugima.. neki se na to i dalje loze, ali ja sam se 3 puta opekla i dovoljno mi je da znam sad na cemu sam sa blizancima :)
Nisam sigurna da razumem o cemu se radi u ovom postu...
Prvo, ti konkretno pises o meni.. Nije mi jasno zbog cega.. i ne mozes da stavis sve blizance u isti kos, ako cemo po astroloski, zato sto podznak ima jako velike veze, i generalno osoba.
Znaci, sve ovo sto si napisala, nema veze sa mnom. Btw svaki covek je poseban ;)
Bolje poznajem blizance, i razlika postoji izmedju muskih i zenskih..
To sto si imala iskustvo, lose sa blizancicom, ne znaci da sa njima nije nesto u redu, mozda sa tobom nije.
Isto vazi i za hmm, doticnu ispod nje.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Blacky, sorry trebala sam da citiram, u prethodnom postu si se ti meni direktno obratila sa recenicom

"Btw, cudi me da je Sanja vaga, s obzirom da se jako dobro slazem sa vagama, i da plus ne voli blizance- zenske..."

tako da je to odgovor na tu recenicu, samo nisam citirala
Korisnikov avatar
By Blady
Jesam, obratila sam ti se direktno.. zato sto se ja jako dobro slazem sa vagama... Ali stvarno, i neverovatno su mi privlacne, i zato sam iznenadjena... Ne znam da li tako svi blizanci, ali ja vage obozavam...
A mene si stavila u kos sa svim blizancima sa kojima si imala nesto, ja zaista ne znam kakvo je tvoje iskustvo...i ne mozes na osnovu toga da zakljucujes kakvi su oni zaista. Primecujem da nisi ravnodusna...
Ne moze svako da nas voli, ali ja sam naglasila da postoji razlika, sto zavisi od podznaka.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
imam i dve drugarice koje su blizanci, i sestru i dve rodjake koje su blizanci, ali navela sam konkretan primer devojaka sa kojima sam bila u vezi zato sto ako nista drugo, makar sam vise vremena provela sa njima, videla ih u interakciji sa drugim osobama, i pokusala da skontaju kakve su kao osobe...

ne mozes osporiti da se razlikujete od drugih znakova, i da imate neke karakteristicne osobine u kojima se 90% vas moze prepoznati...
ja vas ne nazivam Sotonama, inace nikad ne bi ni ulazila u pricu ili sa tobom ili sa bilo kojom osobom tog znaka, verujem da je slicno misljenje i ovih koji su pisali na temi.

ali bas zbog tih karakteristicnih crta, mozemo pretpostaviti kakve su to osobe, a punu sliku tek sticemo naosnovu drugih stvari..
mislim, ja da sam posle prvog blizanca rekla "blizanci su olicenje zla", ne bi zapala u pricu sa drugim i trecim..
ne mogu garantovati da mi se to nece desiti i sa cetvrtim i petim, ali generalno, ja ne kritikujem osobe koje su u horoskopskom znaku blizanci, vec sam protiv toga sto mi svaki novi blizanac ne uspeva postupcima pobiti tu "negativnu stranu" koju svi vidimo kod njih.
Korisnikov avatar
By Blady
Citiram "koju svi vidimo kod njih"
Ne znam koji to svi, ali ajde...
Hm... Ne bih zaista da se raspravljam na tu temu, ovo je vec drugi put da ulazimo u neku raspravu, a nije bas da volim to...
Nije da mi neke stvari nisu jasne, tacnije razmisljam drugacije.. Ne stavljam ljude u isti kos, zbog njihovog horoskopskog znaka, kao sto si ti to uradila, navodno sa nekim argumentima..
Ne bih da nabrajam, koliko imam blizanaca oko sebe, plus sto sam ja blizanac - jarac... i imam dosta jarcevih karakteristika, slazem se da na neki nacin blizanci imaju neke karakteristike, ali opet, bas zato sto sam upoznata sa njima u velikoj kolicini, opet ne mogu da tvrdim da je zaista tako.
By LeDeNa_
DUPLIcKE, pardon, BLIZANcICE
E, da, duplicke... Najbolji ulet za duplicku: pojavi se odeven kao klaun, zonglirajuci motornom pilom, mackom, kantom vode i njezinom bakom. Duplicke vole originalnost i jako cene vizualni dojam. Moras izgledati jebeno i imati predobar ulet da im privuces paznju, a zatim brzo ispasti i pametan da tu paznju zadrzis. Duplicke vole detalje, i primecuju stvari koje mi ostali smrtnici ne primecujemo. Duplicke su snalazljive i u pravilu dosta inteligentne, cene malo rafiniraniji pristup. S druge strane, grozno su nestalne i lako se zasite jedne osobe. U krevetu su ni vrit ni mimo, kako im se dade. Vole igrice

e sad

Blizanci - glavni ogovaraci i tracibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac.
Istaknuti Blizanac: Ivo Sanader.

ja se samo zezam....bliznaci su najbolji

:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ veoma promenjivog rasplozenja, kod mene je to jako izrazeno, sta cu :sigh:

Za ostalo sto pise za duplicke :lol:
Ma najgori smo... :smeh:
By LeDeNa_
Teski ste kao crna zemlja ali ja volim vas takve...meni ste duhoviti jako :lol:
Korisnikov avatar
By badu
Tešite se smrtnici nebLJizanački!
By LeDeNa_
pola sata misle ovako...a pola sata onako....pa opet....

ma super ste :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!