Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By dukkehjem
jao ja nikad nisam voleo koh. griz sam voleo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Zen Chakra
Originally posted by Sunce

Gde se nalazi kutak vasih slatkisa? U kuhinji - gde? Da li se radi o polici, fijoci, da li ih drzite u sobi, na stolu? I sta je na danasnjem meniju?

Da li kupujete pune kese slatkisa za predstojecu nedelju ili svakog dana po nesto?

Koliki je odnos kupovnih i home made slatkisa koje jedete?
On the other hand... Ja mogu samo da lizem svoje noge :roflmao:
:veverica: Jaoj :drkanje: , zbog te scene bih se odrekao tri dana slatkisa (lazem - samo dva). Zen koji potpuno go u krevetu lize sebi noge, :wow: .
Korisnikov avatar
By James.
Obozavam slatkise!
Nemam stek, vec kupujem svaki dan, ali obavezno nesto mora da ima slatko u kuci.
Jedem i kupovne i home made slatkise, ne pravim veliku razliku.
Nikada nisam voleo te zdravije grickalice.

I da, slatkise tamanim u nenormalnim kolicinama, ali nemam problema sa kilazom.
Sta vise, cak bi trebalo da se ugojim. :roflmao:
By loreenche
Originally posted by Zen Chakra

Gde se nalazi kutak vasih slatkisa? U kuhinji - gde? Da li se radi o polici, fijoci, da li ih drzite u sobi, na stolu? I sta je na danasnjem meniju?

Da li kupujete pune kese slatkisa za predstojecu nedelju ili svakog dana po nesto?

Koliki je odnos kupovnih i home made slatkisa koje jedete?
On the other hand... Ja mogu samo da lizem svoje noge :roflmao:
:veverica: Jaoj :drkanje: , zbog te scene bih se odrekao tri dana slatkisa (lazem - samo dva). Zen koji potpuno go u krevetu lize sebi noge, :wow: .

Nista bez 3 dana! :alexis:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Eh, muke po Wilhelmini:
- slatkise kupujem dnevno, ali u poslednje vreme samo male cokoladice do 30-40 grama, jer mi je lakse da imam malo, pa da nigde ne stekam, nego da stalno dolazim u iskusenje da dotamanim ostatak. Ponekad se desi da sam prezauzeta, pa zaboravim - sto povlaci zakljucak da je zauzetost kod mene dobra stvar.
- ono sto napravim ne sakrivam, uglavnom bude i previse materijala, a kolaci se jedu dok su svezi. A i volim da se hvalim svojih ruku delom.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ma, davim se u čokoladnim i penastim slatkišima.

Budem i musava.

Naročito u PMS-u, kao npr. sad. :shunkica:

Prvo se utučem neki tugaljivim pesmičcima, a onda se podižem šećerom.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Za mesec dana pojedem tacno 2 male milke od kakaa i par Kinder Pingvina.
Stoje u frizideru, jel... :blentavi:
Ne pamtim kada sam kupila neku cokoladicu u prodavnici ili tako nesto :rock:
Leti je sladoled izuzetak (nekad i zimi ako ga uspem nabaviti).
Ne volim slatkise :neto:
Korisnikov avatar
By Mars
Divno...Tačno "čarobni svet" kako Sunce reče...

Kod mene, u prvoj kući, kupovni slatkiši se drže u trpezariji, u jednom fantastičnom komadu nameštaja...puno drvo, u delu koji podseća na sekreter za pisanje...U njemu par nekih finijih komada posuđa za posluženje, tacni za torte i kolače (sprat, dva, tri)...- i slatkiši! I kad se taj deo otvori, napolje krene opojni miris dveta, slatkiša i uspomena!!

U drugoj kući u visećem elementu u kuhinji, i bez ikakve čarolije.

Što se ulaza/izlaza tiče, taj proces se obavlja po nekim čudnim pravilima...Nekad se kupi i unese nešto za šta znam da neću skoro da jedem...Onda ima stvari koje su konstante i kojih uvek ima (Plazma, krem bananice) i uglavnom je bitno da zalihe ne padnu ispod nekog minimuma.

A ZANIMLJIVO je da kad se to nekad desi...pa ostanu unutra samo slatkiši koji su danima, nedeljama ćuškani...nisu ni razmatrani u obzir, kada je uvek bilo nešto bolje, lepše i slađe...e kada NIČEG drugog nema pa mora to da se jede - kako je to onda SLATKO! :D

A domaći se drže po kunjinjskim elementima ili frižideru, kako koji, a zastupljenost je negde pola-pola sa fabrikatima.

:B
Korisnikov avatar
By Dirrty
Uveče me najčešće hvata kriza... počev od sexa, preko peciva iz pekare, do grickalica i slatkiša!

Sada mi se jede nešto iz pekare... i slano i slatko.

Poslednji zalogaj uvek mora biti sladak!

Meni su kao malom detetu morali da trpaju neke vitamine u slatkiše, pošto ništa drugo nisam hteo svojevoljno da jedem.

Dakle mora da je poremećaj.

A sad mi na pamet pade i slatka pita s bundevom... jaooooj, muke moje!
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nije. Deca i inače mrljave sa hranom i imaju vrlo ograničen jelovnik, svašta ne vole i sl.
Korisnikov avatar
By Dirrty
S tim što ja i dalje ne volim skoro ništa, a u slatkišima ne uživam, već su mi neophodni!

Boles'!
Korisnikov avatar
By Mage
Ja obožavam slatkiše!!!! Što kaloričnije to bolje hahahaha :lol:

No, šalu na stranu, ja imam naviku da posle svakog obroka pojedem makar malo nečeg slatkog čisto da mi ostane taj ukus u ustima :mljac:

...Poješću sve kolačiće... :peva:
Korisnikov avatar
By Sunce
Upravo utapam cokoladu u zeleni caj! Tesim se da ce caj sve da istopi. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
To mi i treba, ja sam more nepresusno, ne mogu takav u carstvo snova.

Znas sta, boli me 67. stidna dlacica sto jeste. :njanja:
By dukkehjem
ma to je dobro, bre za gubljenje tezine c, c, c
hehe nisam nista lose mislila :plavusa:
Korisnikov avatar
By Sunce
:mazi: Ma sali se malo Sunce. :)

Diureticka sredstva imaju i manu - izbacujes minerale. Ali, zato je cokolada tu da sve nadoknadi...i danasnji badem, breskve. Ko o cemu, kao baba pricam o hrani, uzasan sam.
By dukkehjem
ma sto, ja obozavam da pricam o hrani...
golica je isto ekstra, ne?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne secam se, davno sam to jeo.

Bio sam smesan sebi u jednoj prodavnici zdrave hrane.

Kazem: "Imate li nesto slatko, ali da nije ovo djubre od zitarica?"

Zena se zbunila. Za to vreme sam ugledao domace bajadere i naravno, zatreskao se.
By dukkehjem
:smeh:
(ma ja mislio jer si biolog pa no upuceniji itd. :) zato pitam )
Korisnikov avatar
By Sunce
Danas - dve cokolade, sa rizom. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Obozavam slatkise.
Sto se tice home-made, ponekad napravim nesto komplikovanije, tipa torte i sl, ali uglavnom nabrzaka napravim kolac sa jabukama (kruskama) i premazem ga slatkom pavlakom. Palacinke i slatke pite takodje.
Sto se tice kupovnih, trenutno sam navucen na neke choko/stracatela mafine, ali tamanim svasta.
Nekad mi se i cio obrok sastoji od slatkisa.
Tu su toto, noblice, isleri, domacica, 7 days, ove nove milkine jafe od maline:mljac:, od cokolada uglavnom tamne, Bambi sa malinom ili visnjom, ili neka sa ljesnicima(obavezno sa cijelim ljesnicima, sto automatski zove na 200g minimum:giggle: ). Munchmallow, tone gumenih bombona, bronhi, mentos...

I svasta nesto.

Stek mi je u vratima od frizidera i visecem elementu iznad sudopere.

Obicno kupujem na dnevnoj bazi ili svaki drugi-treci dan. Zavisi kako se istripujem :)
By Swanheart
hmm
ne jedem kolace, torte i 80% kupovnih slatkisa

jedem par cokolada, bele toblerone, kinder cokoladice i hmm mislim da je to to sto se tice slatkisa
ali imam jednu jakooooooooooo losu naviku sto me zena stalno opominje
posto u stanu uvek mora da ima puna posuda sa slatkisima koje jedem, svaki put ali svaki jbni put kad se probudim da odem do wc-a sednem u kuhinji i pojedem neku cokoladu :doh: naravno da se toga i ne secam samo vidim ujutru kad ustanem da je nema ili me opomene zena

:retardsampasta:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nemam, ne smem da imam... kada se neki slatkiš (kolač, torta) nalazi negde u kući, ja samo o tome mislim dok ne pojedem...

Jednom sam pre par meseci uspeo kutiju Wellnessa da rastegnem na 4 dana i dalje sam ponosan na to...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!