Citat:
Originally posted by deran
...'ladno autor teme....
Citat:
Originally posted by 2kune
gospodična *deni* je fina mala frajla iz ugledne građanske kuće i najniže što može pasti u kontektu agrarne problematike ove teme jest da postane žena viđena i bogata kulaka, a to je, ipak, još jako daleko od predmijevanog nivoa uzetog u razmatranje...
status je, ma koliko vi ne vjerovali u to, ipak 2. generacija prisilno odgojena u kakvom-takvom urbanitetu pa se za njega nikako ne može reći da je kakvo ljakse, tek da je WT...
burak, nažalost, nije svijesno biće već prehrambeni proizvod pa se ni on ne kvalificira...
zbog toga zaključujem da je anketa vezana uz temu potpuno promašena i otvaram općeforumski proces nominacije novih anketnih kandidata!
Citat:
Originally posted by Dirrty
burakovu duhovitost sam tek nedavno primetio, i mogu reći da me je prijatno iznenadio. Ali i dalje je često odbojan svojim društveno-političkim stavovima.
Što se tiče denija, to je njegov život, njegov ukus, njegova stvar. Iako ga slabo kapiram, kapiram ga dovoljno da vidim da takvim svojim nastupom zabavlja dosta forumaša. Forum kao pozornica, što da ne.
Statusa ne kapiram nikako. Ako i glumi ludilo, meni zanimljiv nikada nije bio. Previše je prost. Ne mislim pritom na bezobrazluk. I ja najčešće forum shvatam kao vid zabave, kao i internet uopšte. Ali kod njega nisam primetio dovoljno ozbiljnosti i iskrene zainteresovanosti za bilo koju temu, sem kada je u pitanju trash, u kome i sam neretko uživam. A ni u trashu me ne zabavlja. Kao što rekoh, možda ga ne kapiram. Ali na osnovu njegove pojave na forumu, ni nemam želju.