Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By LeDeNa_
:lol:

seticu se kasnije sigurno...a sad nek je to kurato :lol:
By dukkehjem
Muskarac je osoba muskog rodnog identiteta (hocu da kazem da pored toga sto je muskog pola i oseca se ok u takvom telu, moze da bude i ftm, tako da pisa nije presudna).

E, sad, ako me pitas kakvog muskarca volim, to je skroz druga prica... i zanimljivija definicija.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
"definisite muskarca gay iz kraja" - Kako sam jednom procitao redom, tako sam zapamtio kao stih nekog narodnjaka i stalno ponavljam, kao kad se navuces na Cecu kad ti je okrecu na poslu. :rock: :joint:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hm, ne mogu da dam definiciju od jednog pasusa.
Razlikujem pojam 'musko' i pojam 'muskarac', jer nije svako musko muskarac.
Recimo, Vedrana Rudan je u svom tekstu nabrojala nekoliko kvaliteta koje poseduju tzv 'pederi'.
Muskarac iz mene izvlaci nezniju stranu, onu koja zeli da bude sticena, voljena i lepa. Recimo.
By Kragi
mislim da muskaraca pre definišu muda, nego kurac kad već priča ide u tom smeru. više cenim mudate od kuratih ili eventualno guzatih.
:zev:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Gej iz kraja

Da li je to nesto bradato, nesto kurato ili pak nesto trece cetvrto, nesto slozenije?
Probajte dati svoju definiciju muskarca!
Uz one primarne polne karakteristike, mislim da je na dalje pitanje muškosti isključivo pitanje glave (ne mislim prvenstveno na broj preparata koji stavlja na kosu, čupanje obrva i koju šminku koristi - ali i to).
By dukkehjem
E, posto mi je dosadno, sada cu da definisem i muskarca kakvog volim.
Posebno jer je primer na kom cu demonstrirati specifican jer je jedini kosarkas koji mi se ikad svideo:
Originally posted by dukkehjem

Teo... :sigh: :love:

definitivno sam se zaljubio... :drama:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Deluje spontano, ne izgleda kao da se sredjivao, a pri tome ne izgleda nesredjeno:up:
ima bradu :up:
dlake :up:
razvijen :up:
muzevan (ne verujem da sam actually upotrebio ovaj izraz) ali ne napando i ne na silu :up:
deluje spontano :up:

:liz:
teo+dukke=
:venchanje:
:lol:

smrc,
i da dodam unapred edit:

upravo :usamljen:

sam ovo :usamljen:

video :usamljen:

na wikipedijiiiii :rida:

"Teodosić is currently in a relationship with Maja Ognjenović, a Serbian volleyball star."
:sigh:

nista od venchanja :sigh:
---

No, ne klonimo duhom hehe ima jos neki teo negde siguran sam :smilegrin:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Muškarac je odraslo ljudsko biće muškog pola (tj. osoba koja ima muške genitalije). :sudija:

Kako god se ti osećao, ne možeš da promeniš tu činjenicu, dok ne prođeš zapravo kroz operaciju i terapiju promene pola.

A ovo što svi kažu da se neko oblači ili izgleda "kao žena", mislimo zapravo da se oblači ili izgleda "kao ono što mislimo kako bi se trebala oblačiti ili izgledati osoba, koja je ženskog pola".
Ali je još uvek muškarac.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Kragi

mislim da muskaraca pre definišu muda, nego kurac kad već priča ide u tom smeru. više cenim mudate od kuratih ili eventualno guzatih.
Dobro rečeno. :) Nije veličina alatke, nego srčanost koja je bitna.
By dukkehjem
Originally posted by KorvinOdAmbera

Muškarac je odraslo ljudsko biće muškog pola (tj. osoba koja ima muške genitalije). :sudija:

Kako god se ti osećao, ne možeš da promeniš tu činjenicu, dok ne prođeš zapravo kroz operaciju i terapiju promene pola.
Jeste, muskarac u zenskom telu. Ali to je i dalje muskarac. Bar po mojoj logici.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Kragi

slazem se, ali ja volim i dlakave i guzate, kuratost ne smeta
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by dukkehjem

Jeste, muskarac u zenskom telu. Ali to je i dalje muskarac. Bar po mojoj logici.
Misliš - žena u muškom telu? Još uvek je muškarac.

Ja se više naginjem na polne karakteristike, nego na rodne karakteristike.

Jer, (bezlično) ti ako se osećaš kao žena u muškom telu (jako je zajebano to), ti bi ŽELEO/LA da te čitav svet vidi onako kako se ti osećaš, tj. da tvoja spoljašnost i tvoji organi odgovaraju onome kako se ti osećaš, ali ipak oni NISU takvi, dok ne prođeš operaciju.

Pitanje je šta će prevladati, spoljašnost i društvo na psihu, ili psiha na tvoju spoljašnost i društvo. Ili ćeš nastaviti živeti sa tim konfliktom i tražiti neka međurešenja.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
"The word man is used to mean any adult male... Biological factors are not sufficient determinants of whether a person considers themselves a man or is considered a man. Intersex individuals, who have physical and/or genetic features considered to be mixed or atypical for one sex or the other, may use other criteria in making a clear determination. There are also transgender or transsexual men, who were born or physically assigned as female at birth, but identify as men; there are varying social, legal and individual definitions with regard to these issues... " Wikipedia
By loreenche
Originally posted by just_me

"The word man is used to mean any adult male... Biological factors are not sufficient determinants of whether a person considers themselves a man or is considered a man. Intersex individuals, who have physical and/or genetic features considered to be mixed or atypical for one sex or the other, may use other criteria in making a clear determination. There are also transgender or transsexual men, who were born or physically assigned as female at birth, but identify as men; there are varying social, legal and individual definitions with regard to these issues... " Wikipedia
:zakljucano:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Мушкарац
Из Википедије, слободне енциклопедије
(Преусмерено са Мушкарци)

Мушкарац је одрасло људско биће мушког пола (тј. особа која продукује мушке полне ћелије). Ради продужења врсте, мушкарац упражњава полне односе са женском особом.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Muškarac je svako čovekoliko biće s zdravim kurcem dužine isključivo preko 20cm, a obima većeg od obima 7 prstiju, visine preko 185cm koje nosi broj patika veći od 45. Muškarci je sposoban za osemenjivanje partnera minimum jednom dnevno, a taj proces traje duže od 30minuta.
By loreenche
sve preko 20 centimetara ce u mom slucaju postajati neupotrebljivo :uplasen:

o obimu da ne govorimo :lol:

ostalo fit-inujem :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!