Pazim kako se hranim, pa je sve to uglavnom home made.
Malteks drzim u frizideru (nije neophodno drzati ga, ali volim tako jer je onda zgusnutiji). Med stoji na stolu u nekoj posudici za med, a ima ga i na radnoj povrsini kraj sporeta, u dve tegle - u velikoj bagremov, u manjoj sumski...
Od kupovnih mozda poneka bonzita u drugoj fioci na nekoj plasticnoj konstrukciji od fioka (lol a nije polica i ne znam kako da se to nazove). Tu drzim lanene plocice, pistace, golicu, orahe, bademe, sirovi kikiriki itd.
Tu je i onaj dr digestive ili kako vec zdrav dzrav keks sa kajsijom ili suvim grozdjem.
Ponekad ukradem o'cake ili wellness ili nesto sl. od majke.
Jedino od slatkog sto svaki dan jedem je malteks.
E, sad prija meni svakako ukus hrane, ali se trudim da razvijem odnos prema hrani kao prema gorivu, te prvenstveno malteks konzumiram jer je zdrav i pun B vitamina.
Naravno da kao i u svakom slucaju postoji ugadjanje culu ukusa, ali ugadjam na sto zdraviji, suptilniji i umereniji nacin.
Mozda bi bilo zanimlivije da malo otkucavam majku.
Ona je zavisnik od slatkisa i u njenoj fioci su barem 2-3 cokolade, 2-3 kutije smarties, neke praline, 2 seven days rolata, 3-4 twixa, kesa-dve clipsy-ja...
Kupuje prosecno jednom u nedelju-dve, ali obnavlja zalihe ako nestane brze nego inace